Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 21 iul 2006 17:20 de carrie
nu e vorba de "cretinarie". e oarecum normal sa incepi sa nu mai suporti pe cineva care te obliga sa faci un lucru pe care nu il vrei. personal gasesc ca a ramane insarcinata pentru a pastra un barbat este un lucru teribil de josnic si o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 17:12 de carrie
eh, nu!...nu vinde castraveti gradinarului :) stiu foarte bine ca sunt destule care judeca. unele din prea multe principii, altele din invidie ca nu pot si ele, iar altele din rautate.
ba cred. le-am pus in ghilimele pentru ca gasesc ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 16:53 de Duduia
dupa 3-4 luni, este crima oricare ar fi fost cauza aparitiei sarcinii, indiferent daca acel copil se va naste sau nu normal. si asta fara sa implicam biserica.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 16:52 de carrie
pentru mine crima este sa imi distrug viata din cauza unei greseli. nu, nu am facut niciodata un avort si am grija sa nu fie cazul, iau anticonceptionale cu rigurozitate. insa efectul pastilelor este 98-99%. daca eu fac parte din cele 1-2% la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 21 iul 2006 16:51 de Duduia
pai asta-i, ca nue vb de orgoliu, ci de faptul ca ea nu te iubeste si nu vrea nici copilul. si daca mai adaugam la aceasta ipoteza si faptul ca e insarcinata in primele 3 saptmani... nu mai vezi nici pe ea, nici pruncul.
Re: probleme cu sotul din 21 iul 2006 16:26 de Duduia
hm... cu o situatie asemanatoare m-am confruntat si eu, desi nu sunt casatorita. stam in chirie si am fost foarte aproape de a ramane fara un loc al nostru...inchiriat, deocamdata. acelsi caz: lipsa chefului. am ajuns la concluzia ca trebuie sa ...
Re: Re: Re: probleme cu sotul din 21 iul 2006 16:23 de SORIN28
Alte sfaturi decat "Pasaroi Cumi" nu stiu ce te-ar putea ajuta doar poate sa incercati sa nu va certati. Ori stati de vorba ori va certati?! Nu stiu cui ii mai arde de sex cand stii ca ai putea sa-ti pierzi casa. Mai asteapta si tu ca n-ai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex in grup, dar in ce combina din 21 iul 2006 16:18 de Duduia
traiasca matematica (colege de l afacutate m-ar linsa:ninja:)
Re: Re: probleme cu sotul din 21 iul 2006 13:39 de elena81
da,in linii mari cam asta ar fi problema.imi spune ca are alte ganduri de viitor si il mai stresez si eu cu ale mele.este un om cam dificil in comunicare cand este stresat..iar daca insist ajungem sa ne certam
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 13:23 de Pasaroi_Cuminte
Atunci cand fatul este doar o colectie de celule in faza incipenta doar atat si nimic mai mult .
VEZI POAZA AIA MAAAAARE CU FATUL
DE PE SITE-UL respectiv
(la 4-5 luni)
Re: probleme cu sotul din 21 iul 2006 13:11 de Pasaroi_Cuminte
Sotului tau ii este frica deoarece dpdv material isi simte caminul amenintat .Chestia asta poate sa fie foarte stresanta pentru un barbat mai ales daca tine la camin.
Faptul ca n-are chef de nimic nu-i deloc suprinzator.
Probabil crede ca daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 21 iul 2006 13:03 de Pasaroi_Cuminte
Nu ma ajuta cu absolut nimic. Decat sa-mi vad greselile mele
dar pentru asta trebuie sa ai rabdare
Neah .Dragoste cu arcanul nu se poate.
Dar daca ar aparea un copil nu stiu ce vina ar avea el pt prostiile noastre. In cazul unui ...
Sotul meu este distant si nu prea are chef de sex! din 21 iul 2006 12:36 de elena81
Buna tuturor.AM PROBLEME CU SOTUL IN SENSUL CA IL SIMT DISTANT .Desi el imi spune ca ma iubeste.aaaaaa
si nu are chef de sex...de o saptamana si ceva...aseara mi-a spus ca el are alte probleme mai importante la care se gandeste decat partea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce o face pe femeie buna l din 21 iul 2006 12:03 de webstar
Dorinta sexuala si excitatia
Traim intr-o societate tiranizata de performanta, asa ca nu este deloc surprinzator ca cineva incepe sa se ingrijoreze din cauza oscilatiilor din viata sa sexuala. Si este greu sa nu o faci, cand toti cei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce o face pe femeie buna la pa din 21 iul 2006 11:58 de Nekunoskuta
E putin ciudat sa fii "buna la pat" exersand cu acelasi partener. Devine mai degraba "potrivire la pat". Nu militez pentru schimbarea partenerilor doar pentru a acumula experienta insa dupa mine "buna la pat" se obtine prin aceasta experienta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SC din 21 iul 2006 11:43 de ExoticDream
Despre care limita este vorba?!? In casuta personala, eu am 93 de mesaje si, desi am primit notificare pe mail (de data asta nu in Bulk, ci normal) ca ar trebui sa gasesc doua mesaje noi, surpriza a fost ca n-am gasit nimic!
Cine are timp sa ...
Re: Re: Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie? din 21 iul 2006 11:31 de ExoticDream
Tu vorbesti pe limba mea (funny, I really missed that)! Nu abelian am vrut sa spun (comutativitatea este subinteleasa in cazul sexului), este suficienta definitia grupului pentru ca, in cazul sexului in 3,4,..., n, ceea ce intereseaza in primul ...
Re: Re: Re: Re: Ce o face pe femeie buna la pat? din 21 iul 2006 11:19 de ExoticDream
Intr-o relatie sexuala, cine isi pune problema sentimentelor? Ma refeream la faptul ca poti deveni mai buna la pat daca perseverezi cu acelasi partener, dar probabil este mai neobsesiv sa-l schimbi cum nu-ti convine ceva, orice!
Anyway.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2006 10:12 de Nekunoskuta
Da, am vazut filmul si sincer nu m-a impresionat deloc. De ce sa ma impresioneze? E un fapt din viata pe care religia l-a exploatat si l-a prezentat in sens negativ. Daca e sa urmarim pe net aproape toate site-urile care prezinta partea urata a ...
Re: Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 21 iul 2006 07:18 de Pasaroi_Cuminte
insa caracterul abelian merge si in sex in 2 el+ea=ea+el (operatie de adunare,
btw: adunearea este o operatie abeliana)cu conditia ca ambele elemente sa formeze o multime binara peste care este definita operatia de compunere
Pagina 2527 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||