Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Exercitii fizice

din 20 iul 2006 01:29 de DarkAngel

Sa arati mai bine ca sa ce ? .... fi mai clar... sa impresionezi fetele... asta ai vrut sa intrebi ? sau poate daca fetelor le place baietii cu un fizic mai lucrat... ?? ;)

Re: Re: Life is life.... (oare el nu m-a iubit nic

din 19 iul 2006 22:02 de webstar

10x Exotic.... Chiar simteam nevoia ca cineva sa ma incurajeze...am renuntat la multe pt el...dar si el pt mine... Mia daruit totul...si iubire si intelegere ..mai intai a fost prietenul meu...dupa aceea a fost jumatatea mea.. Ai ...

Re: Life is life.... (oare el nu m-a iubit nicioda

din 19 iul 2006 17:15 de ExoticDream

Nu suntem intotdeauna vinovati pentru felii de existenta pe care le risipim aiurea, in adolescenta unele "greseli" se datoreaza lipsei de experienta, in special in ceea ce priveste capacitatea de cunoastere a celor din jurul nostru. Daca datele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iul 2006 16:27 de Nekunoskuta

Ce inseamna pentru tine ca fatul e o fiinta umana? Iti reamintesc ce a spus si carrie, ca dpdv legal poti face avotr doar pana la 14 saptamani.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala mascu

din 19 iul 2006 15:31 de SORIN28

Eu nu am spus ca am testat toate femeile si nici carrie pe toti barbatii:ok: si nu cred ca daca ea\el se misca bine in pat partenerului nu-i place. Ar fi culmea ca ea sa se miste bine si mie sa nu-mi placa:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina

din 19 iul 2006 14:43 de Duduia

le-ai incercat pe toate? sau carrie a incercat pe toti? o persoana se poate misca f bine in pat. dar daca celuilalt/celeilalte nu ii place, geaba. eu cred ca e cam subiectica chesti asta cu performantele la pat.

Re: Re: Re: Banc Show!

din 19 iul 2006 13:20 de SORIN28

25semne care arata ca ai imbatranit: 1. Plantele de acasa traiesc...si nu poti fuma niciuna din ele. 2. Sex intr-un pat cu mai mult de o persoana este iesit din discutie. 3. Ai mai multa mancare decat bere in frigider. 4. 6:00 AM este ora la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual

din 19 iul 2006 11:53 de Dysdera

e ciudata treaba...dar daca te simti neexperimentata in arta sexului ai timp..prietenul tau te iubeste dar are o problema si are nevoie de rabdarea si intelegerea ta..eu te sfatuiesc sa incepi sa te documentezi in legatura cu trucuri,cum sa creezi ...

din 19 iul 2006 11:09 de Duduia

vrem sa fim egale cu barbatii, dar cand e vorba sa punem pe masa exact ce ne untereseaza, spunem ca nu vrem ca femeia sa treaca din pat in pat in fiecare seara, cum fac barbatii. foarte bine. daca vrem asta, mai intai trebuie sa facm in asa ...

din 19 iul 2006 08:25 de Pasaroi_Cuminte

Atat timp cat in interiorul tau nu este o fiinta umana(cu membre ,cap etc, etc) ci doar un niste celule sau aglomari de celule no problem Dar daca in interiorul tau este deja o fiinta umana (humanoid) atunci se schimba situatia eu am ...

Re:

din 19 iul 2006 04:56 de DarkAngel

Eu nu as mai relua relatia daca partenerul ar fi fost la alte pers multe dupa acea despartire...deci in cazul tau nu stiu sa zic daca merita sau nu sau ar fi indicat pentru ca fiecare om difera .... greu de zis ....

Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 19 iul 2006 01:28 de ExoticDream

Fiecare dintre noi se "misca" in pat in felul sau, nimeni nu se naste invatat, insa cred ca, daca vrei cu adevarat, poti sa te perfectionezi, exista suficiente materiale care sa te ajute in acest sens, nu este nevoie sa mergi pe ideea ca numai ...

din 18 iul 2006 23:47 de carrie

avortul e periculos si interzis prin lege daca sarcina are o varsta mai inaintata de 14 saptamani. deci la mai mult de 3 luni jumate nu se face (sau nu ar trebui), in orice caz acest timp este mai mult decat suficient pentru a lua o decizie, ...

din 18 iul 2006 17:03 de Pasaroi_Cuminte

Noi astia barbatii "familisti" nu va batem la cap daca aveti inceput de sarcina si vreti sa opriti procesul . Va batem la cap daca vreti sa opriti procesul atunci cand sarcina este vizibila .

Re: Re: Re: CE POT FACE??

din 18 iul 2006 16:53 de XBX

CE Cap de guma am shi yo.......:D:o...daca tziau venit problemele normal ca ai scapat de sarcina.......:devil:.....plz sa`mi zici cum e cu intarzierea aia de menstra...:flowers::flowers::flowers::flowers:

din 18 iul 2006 16:47 de Duduia

nu a negat nimeni ajutorul vostru cand e vb de o sarcina. ideea principala este urmatoarea: oricat de mult vreti sa ne ajutati si o faceti, in ciuda acestui fapt, tot nu puteti sa ne intellegeti. insa e si normal. fiecare are rolul lui. nu le ...

din 18 iul 2006 16:40 de SORIN28

Sexul ca animalele se exclude din start, suntem oamni nu baloti de paie, concluzie = gandim nu suntem plante "Accidentele" se intampla rar si sunt cazuri izolate, inconstienta, prostia, neinformarea insa astea sunt la ordinea zilei ...

din 18 iul 2006 16:32 de Pasaroi_Cuminte

Da sunt barbat. De se mananc bataie? NU sunt in stare sa aduca contra-argumente? N-ai mai intalnit barbatii care gandesc ca mine pana acum ? Stai linistita ca nu sunt singurul care gandeste asa ca mine Daca unii din noi sau majoritatea ...

din 18 iul 2006 16:19 de Pasaroi_Cuminte

Pt Domnul Radu Daca tu poti vorbi cu gura inchisa , felicitari ai atins un nou stadiu de evolutie Gramatica limbii romane se ocupa de exprimare .si nu limba romana. Limba romana definita astfel implica si cultura . Felicitari dai lectii ...

Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 18 iul 2006 16:03 de ExoticDream

Stare psihica?!? Eu zic ca e 90% fizica, te-ai cam plictisit de trupul de langa tine si vrei altceva, chiar daca partenera nu ti-a gresit in nici un fel. Intr-adevar, daca ai inclinatii catre infidelitate, din clipa in care ti-a venit ideea si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2530 din 3732
«   1 ... 2527   2528   2529   2530   2531   2532   2533 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare