Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgine la 25 de ani din 18 iul 2006 01:00 de ExoticDream
Nu cred ca sunt multi "nebuni" care sa-si planifice 24 de ore din 24, ani intregi, pentru o cariera reusita, acest lucru se intampla "pe traseu", fara sa vrei. Tu ai dreptate daca te referi la perioada care urmeaza dupa ce omul a terminat o ...
Re: Re: Re: Re din 18 iul 2006 00:23 de cineva
ce ti-e si cu orgasmele astea!!!cati factori ...externi, interni,duali, partiali....
suntem diferiti asta e ...
cel mai rau e ca unele asteapta "pica para malaiata in gura ...",dau vina pe partener , pe ambianta, pe vecinul dinscara, etc si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 23:35 de SORIN28
Mai fetelor, voi sunteti atomice?! Cum naiba privim din exterior daca suntem si noi implicati direct?! Daca il "fabricati" cu piciorul de la scaun poate aveati dreptate dar asa....sorry :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 23:33 de SORIN28
Fapta?!:blink: dar cand si-o punea cu doua maini si a asteptat sa ramana insarcinata nu a fost stupid?! Nu, atunci a fost sex\placere, cand e vorba de responsabilitate, de nasterea unei noi vieti fuguta la doctor. Ce panarama, cine e mai stupid: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 17 iul 2006 23:13 de SORIN28
1. tu gandesti dupa alte "reguli" si nu dupa ale mele, ai principiile tale, eu pe ale mele si nu e nevoie sa fii deacord cu mine
2. cred ca stiu mai multe despre "viata" decat ai sa stii tu vreodata:ok::flowers:
Re: Re: Re: Parintii din 17 iul 2006 22:45 de Mia
Foarte urat sa vorbesti asa despre parinti. Daca se baga in viata ta, o fac pentru ca-ti vor binele si sunt singurii, pe lumea asta, care te-ar ajuta total dezinteresat. Mai mult decat pe oricine trebuie sa-ti respecti parintii si sa incerci sa ...
Re: Re: Re: Cum anuntati orgasmul? din 17 iul 2006 22:34 de cineva
ce finuti sunt unii!!:wacko:pai ...daca tot ajunge fata acolo nu cred ca ar jena-o daca i s-ar spune simplu "imi vine"sau pur si simplu sa fie ferita daca vrea asta.mai sunt carora le place a nu li se trambiteze(adica sa nu li se spuna) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual din 17 iul 2006 22:20 de cineva
ma ingrozeste faptul ca esecurile din viata sexuala duc la aparitia complexelor.ce naiba suntem oameni ....si daca e o relatie serioasa si mai ales prima de acest fel trebuie sa vorbiti deschis despre tot .
problema ta e daca sunteti sau nu ...
Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 17 iul 2006 21:52 de Mia
Libertatea in cuplu... hmmm... daca e vorba de iubire adevarata, poate ca uneori nici nu simti nevoia de prea multa libertate, cel putin in cazul meu. Nu accept crize de gelozie ca am inatarziat cateva minute, dar accept sa fiu intrebata unde am ...
Re: Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau din 17 iul 2006 21:04 de suzana
Nu sunt prima femeie din viata lui,el e 1 barbat din viata mea! dar,nu a avut nici o relatie serioasa! eu sunt prima prezentata familiei lui,......in rest doar vagaboante...nu stiu ce sa fac,pt ca sunt incepatoare in ...
CE POT FACE?? din 17 iul 2006 20:18 de XBX
:devil:Eu is mai nesatul de felul meu:)))))....Ce am lu`at eu de la farmacie era sigur POSTINOR2.....scrie mare pe cutie:D....dar prospectul nu precizeaza nimik de cele 2 doze maxime de care zicetzi voi ca are voie pe an!!!.....Se poate sa fie alt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 20:02 de Nekunoskuta
Am specificat ca ea nu vrea copilul, deci daca ai fi alaturi de ea ar trebui sa fii de acord cu avortul. ;)
Are dreptate carrie cand spune ca voi priviti din exterior si atat.
Re: Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 20:01 de cineva
esti prima femeie din viata lui ?????incearca sa aflii ce experiente a avut in trecut pentru ca daca zici ca in rest merge totul ok ar trebui sa vorbiti putin si despre asta.daca i s-a intamplat si in trecut la fel e problema lui dar in acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: At din 17 iul 2006 19:56 de Nekunoskuta
Stii ca inteleg dar...cum poti cere unei femei sa poarte un copil pe care nu-l vrea ca mai apoi sa ti-l dea sa-l cresti? In ipoteza in care sunteti despartiti si o relatie nu mai e posibila, tu-ti inchipui cum va fi viata ei din cauza ca tu vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 19:48 de Nekunoskuta
Daca posta ea aici pe forum o certam. Acum de ce sa o cert pe ea cand el e mai la indemana? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 19:34 de Duduia
preferabil este sa ne fiti alaturi cand incercam sa prevenim o sarcina, idiferent de tipul relatiei: aventura sau stabila. daca fata zice ca trebuieprezervativ, atunci prezervativ sa fie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele s din 17 iul 2006 19:08 de Duduia
s-ar putea sa ai surprize. foarte multa vreme am fost cam mega-indragostita de un astfel de BARBAT. insa eu eram prea tanara (si inca sunt) asa ca m-am gandit sa mai las timpul sa treaca, sa vad ce se intampla in creierul meu. mentionez ca nu era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 19:04 de Duduia
cum spune si Nekunoskuta, sigur nu era Postinor2. Si eu am luat acum numai cateva luni si, crede-ma, scria CLAR nu mai mult de 2 doza in decurs de 12 luni. si nu din orice motiv, ci pentru simplul fapt ca sunt destul de nocive.
cat despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 18:18 de Pasaroi_Cuminte
Daca el e dus cu pluta, vaporul si toata flota inseamna ca si ea e la fel ?
Lui cand ii vine ea ii se supune ? Tipa n-are nimica de comentat ? chiar asa se lasa pe mana lui parca ar fi obiect ?
Ceva macane in povestea asta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 18:11 de carrie
fiecare este stapan pe corpul si viata lui. oricum barbatii nu vor intelege niciodata ce e cu chestia asta, degeaba fac pe cunoscatorii si sunt pro sau contra avort, ei tot din afara privesc. e simplu sa bla-bla-esti asa cand oricum nu te afecteaza ...
Pagina 2532 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||