Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: the baby is coming...

din 20 iul 2006 11:14 de ExoticDream

Din nefericire, acolo unde sentimentele au murit (cel putin de o parte), nu mai exista sanse sa se refaca relatia, nici macar un copil nu poate induce iubire acolo unde ea s-a dizolvat chiar si fara motiv, lupta este una cu morile de vant, poti ...

Re: Re: Re: In pat, va comparati partenerul cu fos

din 20 iul 2006 11:12 de Duduia

hm... mi-am intrebat prietenul acum ceva timp despre lipsa experientei mele de la inceputul relatiei si mi-a spus ca nu avea nici un fel de asteptari din partea mea, din mom ce fusesem virgina. m-a invatat una-alta, uneori glumeam chiar in ...

Re: Re: In pat, va comparati partenerul cu fostii?

din 20 iul 2006 11:05 de ExoticDream

Din una, din alta sau din ambele.... Daca esti expert in pat si partenera nu se ridica la nivelul tau, este posibil sa te plictisesti, nu? Daca esti un tip caruia ii merge mintea, probabil fara sa vrei faci comparatie.... Singurul caz in care ...

din 20 iul 2006 11:04 de Duduia

nimic nu se compara cu ce ai acasa, dar totusi este vorba si de o amanta;)

din 20 iul 2006 11:01 de ExoticDream

Da, la sex ma refer (in cadrul relatiei de cuplu, nu ocazional) si la o comparatie facuta in mintea ta, fara sa ii spui ceva partenerului. Intreb pentru ca am intalnit baieti care spuneau ca partenera actuala este mult mai buna sau mai "rea" la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el nu m

din 20 iul 2006 11:00 de Duduia

e clar ca sentimentele lui pt ea s-au racit. poate chiar numai pt moment. insa in aceste conditii, pt cel ce vrea sa scape o prostie este de ajuns de a face din ea o tragedie. iar celalalt care isi doreste in continuare relatia se gaseste in ...

Re: Sex in grup, dar in ce combinatie???

din 20 iul 2006 10:53 de Duduia

am si eu o intrebare: cu ce raman eu dupa ce fac sex in grup? pentru ca stiu exact cum ma simt dupa ce il fac cu prietenul meu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iul 2006 10:46 de Duduia

de ce sa pedepsim un act intim, la care nu participa societatea decat prin doi reprezentanti si, de fapt, nu e afectata in niciun fel? sa ne bagam sub patul fetei sau baiatului si sa ii numaram partenerii? sper sa iti dai seama de ce inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Parintii

din 20 iul 2006 09:27 de SORIN28

Da, numai ca uneori "binele" pe care ti-l doresc nu prea corespunde cu "binele" pe care il stii tu. Ce faci atunci?! Ce alegi?!

din 20 iul 2006 09:26 de Pasaroi_Cuminte

Dar ele ? ele l-au vazut ?

din 20 iul 2006 09:24 de SORIN28

Daca este acelasi cu care il stiu eu....nu, merci nu mai sunt curios sa-l mai revad(nu am mancat in ziua in care l-am vazut):x(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 20 iul 2006 09:20 de Pasaroi_Cuminte

Toate drumurile duc in pat :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea,

din 20 iul 2006 09:17 de SORIN28

Asta ar insemna sa fac, comparatie sa ma gandesc la "trecutul" ei si eu nu fac asta(cel putin atunci cand iubesc):ok:

Re: Re: Re: the baby is coming...

din 20 iul 2006 09:10 de SORIN28

Daca a existat o relatie, daca au fost sentimente, relatii sexuale au fost sigur(ca altfel nu avea cum sa ramana insarcinata), totul este sa vrei sa mearga aceea relatie\casnicie. Copilul este doar un atu in plus ca sa isi doreasca ambii sa ...

Re: In pat, va comparati partenerul cu fostii?

din 20 iul 2006 09:04 de SORIN28

Comparatie intre fosti\prezenti parteneri?! :blink: Daca vorbim despre sex probabil se face o comparatie(daca vorbim despre o "amanta" vs sotie\iubita), macar stii ca ce ai "acasa" e mult mai bun pentru ca dupa mine nimic nu se compara cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boa

din 20 iul 2006 07:42 de Pasaroi_Cuminte

chestia asta tinde sa devina competitie la pat, sau olimpiada sexului .Care-i mai tare in orgasme prin metode complexe. Atat timp cat el si ea se simt bine nu mai conteaza care si cum se misca si in ce fel Sorine sa zicem oricat de bine s-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala m

din 20 iul 2006 07:41 de Pasaroi_Cuminte

chestia asta tinde sa devina competitie la pat, sau olimpiada sexului .Care-i mai tare in orgasme prin metode complexe. Atat timp cat el si ea se simt bine nu mai conteaza care si cum se misca si in ce fel

din 20 iul 2006 02:55 de ExoticDream

Inca un exemplu de ciudatenie orientala: daca o femeie casatorita iubea un alt barbat decat sotul ei avea doar posibilitatea de a-i face omului iubit un dar: o alta femeie pe post de concubina!!! El facea sex cu aia si indragostititii se ...

In pat, va comparati partenerul cu fostii?

din 20 iul 2006 02:36 de ExoticDream

Intrebare atat pentru baieti, cat si pentru fete, inspirata dintr-o discutie de la alt subiect, referitoare la prestatia mai mult sau mai putin grozava a partenerului in pat: Aveti o relatie cu cineva (sa zicem ca implica si sentimente, insa ati ...

Cojirea pielii de pe penis, erectie slaba!

din 20 iul 2006 02:01 de XBX

Salutare again.... -De cateva zile am observat ca mi se cojeste pielea de pe penis(de pe capul punisului)....nu doare,nu ma mananca.....Cand e in erectie e perfect normal penisul dar cand se "culca"pielea de pe capul penisului apare ca o punga de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2529 din 3732
«   1 ... 2526   2527   2528   2529   2530   2531   2532 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare