Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: At din 17 iul 2006 18:03 de Pasaroi_Cuminte
Dumnezeu . Ce s-a zamislit in "burtica"
are dreptul la viata. Restul , totul e relativ.Si nu e sadism ca imi doresc copilul respectiv.Vorbim de cazul barbat-femeie , oameni maturi nu alte combinatii. Ne-am "distrat " impreuna,
raspundem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 17:17 de Nekunoskuta
Nu cred ca a luat Postinor2. Sigur nu e Postinor (simplu), varianta mai inofensiva dar nu atat de eficienta? Daca tot ai matusa medic ginecolog, mai invata cate ceva de la ea. Oricum...ai gresit mult cand ai facut sex cu ea intre cele doua pastile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 16:30 de XBX
:blink:nuj la ce ai citit tuh prospectul....dar yo vad destul de CLAR aici pe prospect la SUPRADOZAJ:
am sa postez shi ce scrie pe prospect la supradozaj(poate e alt tip de postinor2)...
Supradozaj:
Nu au fost semnalate reactii adverse grave ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt din 17 iul 2006 15:58 de verdiuc
Dar daca este urat,dar destept si manierat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av din 17 iul 2006 15:26 de carrie
corect! :ok:
si chiar daca il creste barbatul, perioada de sarcina de 9 luni este extrem de lunga si mai ales de dificila, perioada in care poti pierde, in anumite situatii, o oportunitate majora. plus trebuie sa faci pauza in activitatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 15:12 de Duduia
nu era vb e echlibrul mintal, clar. si ei chiar raman capabili si dupa ce o fac.
nu arde, bineinteles ca nu arde. insa nici cu povesti " intreruperea copilariai" nu putem sa ne intretinem de vreeme ce un tanar incepe sa ude cearsaful in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 17 iul 2006 15:05 de Duduia
mda...exact cum spuneam. daca reusesti sa observi esentialul de astea 2 replici, tot respectul. daca nu...tot asa.
Re: Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 14:56 de Duduia
esti un mare dobi.... fata care a luat 3 doze a patit chiar foarte multe de pe urma unui dobi care iti seamana in mare masura. du-te si mai invata care ceva si dup-aia pune-o sa ia anticonceptionale de urgenta ca pe bomboane. si... pe prospect ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste din 17 iul 2006 13:48 de Dysdera
am si eu o intrebare nevinovata?de ce ai avut nevoie de atatea posturi ca sa-mi raspunzi?puteai sa o faci in unul singur nu sa incerci intr-un mod patetic sa-ti cresti numarul de posturi..implicit..sa ai un rang mai mare pe forum..cat despre ...
Re: Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 12:54 de suzana
Sincer va multumesc pt raspunsuri! Il iubesc mult de tot,si culmea ca in afara patului ne potrivim de minune la tot! nu ne-am certat nici macar o data, in 6 luni de cand suntem impreuna! Incerc sa fac sa fie totul ok! dar,e destul de greu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ? din 17 iul 2006 12:44 de Dysdera
baiatul a si precizat..o partida de sex..daca ar fi indragostit nu ar fi considerat-o o partida de sex..cat despre limbajul lui colorat mie mi se pare ca exprima mai mult indiferentza pt persoana respectiva si nu lipsa de respect..faptul ca nu are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 12:38 de Dysdera
in cazul asta cred ca am inceput sa generalizam teribil...baiatul asta este un individ si nu e obligatoriu sa se integreze intr-un tipar obisnuit al baietilor de 14 ani..cum s-a si precizat..arata mai matur..daca are o conditie fizica care ar putea ...
Re: Re: Re: Re: CE POT FACE?? din 17 iul 2006 12:36 de XBX
Cum 48 de ore daca pe prospect scrie ca maxim 72 de ore??...........mai era cineva pe forum care a dat 3 doze la fata(nu 2) shi nu a patzit nik..........Decat sa ramana insarcinata la 17 ani ai mei..mai bine risc.....(avort nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2006 12:30 de ExoticDream
Stai sa ne intelegem. Eu n-am spus ca o femeie debordand de imaginatie si foarte fierbinte in momentele intime cu partenerul este o c****, este OK sa fie "aprinsa"! N-am spus nici ca a face parada de sexualitatea sa inseamna atribuirea statutului ...
Re: Re: Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ? din 17 iul 2006 12:05 de ExoticDream
De la "amuzant" pana la lipsa de respect fata de partenera e cale lunga, oricat de mult am vrea sa-i menajam "jena" de a fi virgin, nu cred ca ne-am simti bine daca partenerul ar scrie pe undeva despre noi in acest fel (asta in cazul ca este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa din 17 iul 2006 11:55 de ExoticDream
Renunta la "toate", nu este cazul sa generalizezi daca tu nu ai intalnit decat asemenea specimene. O fi adevarat ca Romania are un coeficient de prostie semnificativ, dar.... sa nu exageram!
Intr-o ordine de idei similara, am putea spune "toti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgine la 25 de ani din 17 iul 2006 11:47 de ExoticDream
Ai dreptate, o cariera reusita impune sacrificii si, chiar daca pleci la drum cu gandul sa nu-ti neglijezi viata personala, la un moment dat poti ajunge in situatia de a alege, si, dupa cat ai muncit si la ce chemare ai pentru ceea ce faci, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av din 17 iul 2006 10:40 de SORIN28
Iti raspund la ambele intrebari(care de fapt e una singua): Da sunt atat de egoist\"sadic" incat as fi in stare sa ii cer sa-l pastreze, sa-l nasca si....sa pastrez [b]EU[/b] copilul chiar daca ea nu vrea sa-l mai vada si sa nu vina cu pretentia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta din 17 iul 2006 10:09 de Nekunoskuta
Eu ridic urmatoarele probleme pentru barbatii care sustin ca femeia trebuie sa pastreze copilul daca ei voi:
1. Va despartiti de ea, indiferent de motiv, insa continuati sa aveti sentimente. Aflati ca e insarcinata (de la altcineva sau va spune ...
Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 09:44 de Nekunoskuta
Problema e a lui dar tu esti acolo sa faci in asa fel incat sa nu devina o problema majora. Intelege-l, desi scuzele pe care le gaseste sunt cam naspa si te deranjeaza. Dar totusi...incearca sa intelegi daca nu cumva aceste "scuze" sunt adevarate, e ...
Pagina 2533 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||