Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ce probleme ar fi? din 17 iul 2006 05:33 de Pasaroi_Cuminte
Medicul de familie stie mai bine. Fa un consult
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 17 iul 2006 05:21 de Pasaroi_Cuminte
Si daca el vrea copilul dar ea nu ?
Si daca nu vrea sa-l informeze
tocmai ca sa evite discutiile ulterioare ?
Adevarat, dar copilul l-a conceput cu el , nu cu majoritatea barbatiilor .
Asta nu inseamna ca tipul este asemenea ...
Re: Suntem compatibili dpdv sexual sau nu? din 17 iul 2006 01:50 de ExoticDream
Disfunctia erectila este o problema extrem de delicata pentru un baiat, este posibil sa aiba nevoie de un consult medical, insa exista multe situatii in care, la inceputul vietii sexuale, emotia, excitatia si alte 1000 de motive sa-l faca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca a din 17 iul 2006 01:44 de Bozgoru
run bitch ruuuuun !!!!
):( :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 17 iul 2006 01:31 de ExoticDream
In viziunea ta, femeia c**** este o persoana lipsita de educatie si cultura, cu un vocabular de cartier/centura si un comportament vulgar, care agata barbati numai la drumul mare? Ei bine, eu cred ca exista femei c**** si in lumea celor mai mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt din 17 iul 2006 01:13 de ExoticDream
Daca de vina ar fi doar familia, procentul de indivizi avand "calitatile" mentionate ar fi aproximativ acelasi ca si inainte de '89, insa cred ca anturajul, libertatea prost inteleasa, falsele modele promovate de mass media, altoite pe prostia ...
Re: Re: CE POT FACE?? din 16 iul 2006 23:01 de XBX
DAR daca ii mai da`u postinor 2 odata?...ce se intampla?care sunt riscurile?..........:huh:.........
PS:pana akum are 48 de ore shi nu are inca nici un simtom de sarcina..........(gretzuri,ametzeli..ect).....cand apar simtomele de sarcina?la cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati l din 16 iul 2006 20:44 de webstar
Tot ipotetic vorbind...Sa zicem ca persoana aia care tia dat sida este prietenul tau/prietena ta. Aceasta a luat si ea aceasta boala de la altcineva, cineva cu care tea inselat.
Avand in vedere nr mai mare de probleme cu care sunteti pusi ...
Re: CE POT FACE?? din 16 iul 2006 20:35 de webstar
:blink::blink::blink:
Din cate stiu eu...pastilutele despre care vb nu se gasesc ink in romania . Incearca si tu un medic ginecolog, vezi ceti spune el...
Postinorul si...sexul din 16 iul 2006 16:08 de XBX
salutare tuturor...
-Ce metode mai sunt de a anula sarcina daca Postinor2 a dat gres??.....in afara de avort...am auzit de nijte pastilutze(exista asea ceva?)...daca da,zice`timi shi mi`e cum se numesc......
PS:intre cele 2 pastilutze de postinor2 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 16 iul 2006 08:39 de SORIN28
Si noi unde aparem in ecuatia asta?! Noi pentru ce naiba suntem langa voi?!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt inte din 16 iul 2006 08:32 de Pasaroi_Cuminte
este si caz REAL , crede-ma :ok:
DIn cate stiu eu Becali a facut 100 de case celor care au fost loviti de potop , in timp ce statul a dat din umeri neputincios.
Nici un urma unui teledon nu s-au adunat banii necesari.(deci cu participarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iul 2006 02:09 de ExoticDream
Chiar asa mare ti se pare diferenta aia?!? Daca il vezi pe strada sau intr-o excursie si iti place (adica iti starneste hormonii), cam tot aia e, oricum o sa petreci cateva ore cu el inainte sa ajungi in pat, ce mai conteaza unde l-ai intalnit?!? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 16 iul 2006 02:05 de ExoticDream
Crezi ca pastrarea discretiei si neatacarea sexuala a prietenilor sunt singurele lucruri care fac deosebirea intre o femeie c**** si una relativ serioasa pe care o mai apuca cheful de sex sportiv?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 16 iul 2006 02:02 de ExoticDream
Nu sunt rea, ma straduiesc sa inteleg unde se termina femeia cuminte si unde incepe femeia c****! Cred ca femeia care poseda un IQ ridicat si este realizata din punct de vedere profesional poate fi si ea c****, nu exista nici o regula care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incepe din 16 iul 2006 01:51 de ExoticDream
Nu crezi ca, oferindu-le astfel de "experimente" inca de la varste fragede, ii ajutam sa-si scurteze dramatic copilaria? Este adevarat, poate ca multi pustani (nu toti) viseaza sa fie initiati ca-n filme, insa de la vis la realitate ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei din 16 iul 2006 01:33 de ExoticDream
Eu nu agreez ideea sexului fara sentimente, daca relatia s-a terminat, se incheie si sexul, nu mori daca faci pauza un timp. Din moment ce s-a ajuns la concluzia ca relatia este sortita esecului, probabil ca nici sentimente nu prea exista (sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa din 16 iul 2006 01:24 de ExoticDream
Din pacate, asa este. Te ingrozesti cand auzi pusti de 18 ani laudand "VIPuri" ca Becali si dispretuind oameni care sunt dedicati studiului, meseriei lor, care isi rup din timpul liber pentru a lucra, cerceta, invata! Cei mai multi se considera ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 15 iul 2006 16:28 de carrie
ba da, e doar decizia ei. ea va suferi oprobiul societatii noastre inchistate, ea va fi barfita, ei ii va fi rau luni de zile dimineata, ea va trece prin nastere sau printr-o cezariana, ea ar putea sa isi piarda slujba sau o oportunitate de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul din 15 iul 2006 16:19 de carrie
iar esti rea! :ermm: nu e o curva, e o femeie pur si simplu, un om cu bune si rele, cu anumite slabiciuni si cu puncte tari, o femeie care poate avea o serie de preocupari interesante, poate avea un IQ ridicat, care poate avea o viata ok din ...
Pagina 2534 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||