Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:33 de fishribbon
...da mai am o rugaminte:
-Nu mai scri nimic adresat mie.
-Fii mai buna.
-Sinucide-te.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:30 de fishribbon
Faptul ca prima ai atacat si faptul ca iti permiti sa-i faci pe oameni prosti nestiind nici cea mai mica informatie despre el demonstreaza ca esti un om dezgustator,rau,incapatinat si posibil loser.O:)O:)O:)O:)O:)O:)O:)O:)O:)O:)O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:27 de fishribbon
:lol::lol::lol::lol:
Shi de unde shtii de ce sunt eu in stare?De unde shtii ce capacitati am eu?Nu-ti pare ca vorbesti din vint multe si uscate:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:25 de fishribbon
Am vrut frumos sa raspund la neroziile tale,dar vad ca nu pot...
E patetic modul in care incerci sa te aratsi rea.....
Am un sfat - trage-ti un glonte in cap.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:21 de fishribbon
Am avut si noi una ca si tine in clasa,nu destul ca nimeni nu-i tragea atentsia la prostii si gogosi,dar si au supranumit-o===>URINA.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste pen din 14 iul 2006 13:17 de fishribbon
Dysdera,mai mari aiureli si timpenii nu am auzit in viata mea....stai sa ghicesc pe strada si la scoala totsi te scuipa si arunca cu rosii in tine......:((
Re: Re: Ati avorta? din 14 iul 2006 12:34 de Duduia
inca unul:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in din 14 iul 2006 12:25 de Duduia
poate e vb de o fantezie din ambele parti. care-i problema? la 27 de ani e destul de marisoara fata ca sa stie ce face. las-o mai moale cu usuraticele, ca nu-i chiar asa. ofemeie experimentata poate face un baiat de 14 ani sa treaca peste niste ...
Re: virgina din 14 iul 2006 06:24 de Pasaroi_Cuminte
Incearca cu un baiat intai vezi daca iti place:D
Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 14 iul 2006 06:18 de Pasaroi_Cuminte
NU.Logic ca Nu. Poate la cauza dispartiri initiale si am avut partea mea de vina .Nu exista un singur vinovat.
Re: De ce ne doare?! din 14 iul 2006 06:12 de Pasaroi_Cuminte
pt ca "rationamentul" inimii este diferit de gandirea noastra si o parte din tine a ramas la ea .Asadar
daca ea este jignita automat si tu te simti jignit
Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 14 iul 2006 05:50 de Pasaroi_Cuminte
Acesta este un subiect extrem de vast , discutiile pot continua la nesfarsit cu tente pro-feminine sau pro-masculine.Indiferent ce sustin sau zic altii eu consider ca nu se poate face o diferenta clara intre
cele 2 inteligente.Atat la femei ...
Re: Re: Re: Tehnici de agatzat din 14 iul 2006 00:51 de Smash
degeaba iti faci copiute daca eshti marlan in timpu liber :-`
Re: Ati avorta? din 14 iul 2006 00:40 de Smash
Daca as fi fata nu m-ar omori intr-atat libidou sa raman 'greu' :,
Re: Inceperea vietii sexuale la 14 ani cu o fata d din 14 iul 2006 00:32 de Smash
Sa dea Dumnezeu :lol:
Glumesc... :P
daca baiatu se simte 'in putere' n-are decat s-o faca.
Treaba e ca prima data cand am citit mesaju am crezut ca situatia n-a fost corect analizata... mai toate fetele fac aluzii de genu asta, mai ...
Re: Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs in din 13 iul 2006 23:39 de sweetgirl1
Daca toti ne-am inchide in noi dupa un raspuns negativ sau o dezamagire ce am face mai departe?Am ramane toti deprimati, fara chef de viata s.a.m.d.Nu mi se pare normal.Cred ca toti am avut cel putin o dezamagire in dragoste.Intradevar sunt mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate? din 13 iul 2006 23:00 de verdiuc
Atunci bravo ca ai facut bani tai,si nu te vei mai uita la banii barbatului.Daca 'ti se foame' ai de unde sa scoti un banut din portofol.Vreti egalitate,dar numai atunci cand vreti voi,nu si atunci cand vi se face foame,sau vreti tot felul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in din 13 iul 2006 19:47 de carrie
nu m-am referit la aspectele astea, sincer nu imi pun problema cate civilizatii au fost si vor fi pe pamant. ma refeream la viitorul meu si la timpul meu. da, timpul e un dat, dar tu hotarasti ce faci pe durata lui. si de ce fac astazi depinde ...
Re: De ce ne doare?! din 13 iul 2006 17:56 de iulya
te-ai gandit ca in sufletelul tau a mai ramas ceva pt ea?(ex:afectiune respect etc)
Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 13 iul 2006 17:01 de Nekunoskuta
La "Clubul veteranilor" scrie ca trebuie minim 100 mesaje pentru a posta. Asta e conditie de care trebuie sa tina cont userii sau pur si simplu nu li se da voie automat sa posteze daca au sub 100 mesaje? Intreb pentru ca acolo am vazut postand si ...
Pagina 2537 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||