Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: De ce baietilor le plac fetele vir din 12 iul 2006 13:49 de carrie
spun eu ca nu. eu nu am avut nici unul si nici nu cred ca doresc. poate peste vreo 10-15 ani cand o sa am suficienta experienta eu sa suplinesc lipsurile lui. iar daca sensul raspunsului tau era unul ironic, atunci poate ai dreptate. numai un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii s din 12 iul 2006 13:44 de carrie
raspunsurile sunt exact cum ma asteptam. in situatia asta, femeia este vinovata, c****; daca era situatia inversa, o fata de 14 ani sa afirme ca un tip super ca lumea de 27 de ani doreste sa o initieze, tot ea era c****. cum vine asta? ideea e ca ...
Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la din 12 iul 2006 13:41 de carrie
ma refeream la situatia in care se intampla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua S din 12 iul 2006 13:29 de valentine
Bozgore iti impartasesc romantismul...:love::D
Re: din 12 iul 2006 13:12 de valentine
daca e vorba si de "partenera" care a avut alti parteneri (destul de "multi");)...ar fii cel mai idiot gand care ar putea sa imi treaca prin cap daca m-as gandii sa ma impac cu ea...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 12 iul 2006 13:07 de valentine
daca isi mai face simtita prezenta pe aici...ii zicem si aia :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt inte din 12 iul 2006 08:56 de verdiuc
:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste penisul din 12 iul 2006 05:59 de Dysdera
multumesc de compliment..tu esti avocatul diavolului nu?ce s-a intamplat? fratiorul tau nu se poate descurca si singur?deja ne-a demonstrat de ce e capabil:.
Re: Re: Felatzie cu sau fara prezervativ? din 12 iul 2006 03:52 de Bozgoru
care mai e rostu felatiei..? daca se foloseste prezervativul?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa din 12 iul 2006 03:41 de ExoticDream
Nici unul. Nu-mi pun problema, nu ma intereseaza ce posibilitati materiale are el, m-as simti total aiurea sa profit, daca iesim undeva (suc, film, excursie, vacanta), putem plati 50-50 sau o data el, o data eu, nu ma deranjeaza, discutia despre ...
Re: Sotul meu nu vrea copii. Cum sa-l conving? din 12 iul 2006 03:20 de Bozgoru
depinde cati ani are.. daca are sub 26 il inteleg...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA? din 12 iul 2006 02:33 de Bozgoru
as cumpara mitralliera si as impusca toti tiganii... si apoi .. as prinde-o pe aia care mi-a dat sida..daca mai traieste..si as taia-o incet pe toata pielea corpului..apoi as da cu sare.... si apoi cu acetona... si i-as pune soda caustica pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe di din 12 iul 2006 02:22 de ExoticDream
Stii.... mie mi se pare teribil de greu sa ma gandesc la asta... Toata lumea spune: "Eheeee, nu va mai fi niciodata ca la inceput, s-a dus vremea cand tremurai de emotie si nu stiai de ce, cand gandurile iti erau tulburi, te intrebai daca te mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ierta o minciu din 12 iul 2006 02:06 de ExoticDream
Si daca totusi te inseli??? Chiar nu poti verifica acele informatii? Aveam impresia ca fata recunoscuse, dar acum spui ca nu....! Poate nici nu e vinovata, iar tipul ala se lauda aiurea!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt din 12 iul 2006 01:55 de ExoticDream
Mentalitatea comunista conform careia fiecaruia i se da un loc de munca si este platit, fie ca face ceva, fie ca taie frunza la caini, a ramas printre noi... Oamenii s-au obisnuit sa pretinda una-alta, fara sa ofere mai nimic in schimb, ei ...
Re: Felatzie cu sau fara prezervativ? din 12 iul 2006 01:47 de DarkAngel
cum de ai reusit sa te gandesti la asta...:)) ..... sper sa iti placa gustul de latex... eu unu nu pot concepe asa ceva :unsure:
Re: Re: Re: Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa f din 12 iul 2006 01:36 de ExoticDream
Tu esti suparat pe viata acum si de aceea ai tendinta sa generalizezi. Ceea ce spui tu se aplica la o parte din indivizi care, intr-adevar, sunt limitati si nu vad altceva in jurul lor in afara de sex. Aceasta atitudine unilaterala se datoreaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna c din 11 iul 2006 21:17 de Bozgoru
pentru cel care m-a intrebat daca sunt sigur... daca mesajul d epe forumul acela este autentic... parca exotic a intrebat... da sunt sigur ca persoana care l-a scris e acel baiat(adika isi scrie data nasterii... anul..si se portivesc perfect..plus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt inte din 11 iul 2006 18:21 de webstar
Da...cum ai zis si tu : " Poporul asta sufera de lene patologica " .Deci nu toata lumea vrea sa munceasca sau nu se chinuie sasi gaseasca un loc de munca mai bun(cu toate ca sunt in stare si merita unul mai bun).Pt k le este prea lene. Unii se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macho? din 11 iul 2006 17:31 de YLoveCamelia
se intampla des din pacate. o pusca de putere mica poate fi cel mai bun raspuns daca are un pat sanatos.
Pagina 2540 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||