Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-

din 11 iul 2006 16:54 de ExoticDream

Ei na! Ar fi chiar interesant sa mai incerce si cu unul care sa fie doar de doua ori mai in varsta decat ea! Nu cred ca ar deranja-o si, oricum, cine s-a vandut pentru bani accepta multe compromisuri, intra in pret! :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesa

din 11 iul 2006 16:39 de ExoticDream

"Daca chiar vrei sa muncesti"?!? Ti se pare ca munca este un fel de favor pe care il facem cuiva cand si daca, intamplator, avem chef? Poporul asta sufera de lene patologica (si-mi pare rau sa spun asta, doar fac parte din el), romanul s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-ati

din 11 iul 2006 16:22 de Duduia

oare cum ar reactiona hor-monica daca irinel i-ar propune de acum incolo sex in 3? l-as parasi?:ninja:

Re: Re: Nu`i corect! Fetele sunt c****, baietii nu

din 11 iul 2006 16:15 de Duduia

astazi m-am intanit cu un prieten care mi-a expus parerea lui despre fetele care o fac des cu diversi si baietii care o fac des cu diverese. citez:" este o mare diferenta intre a f*** si a fi f****". adevarat. dar fals.

Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d

din 11 iul 2006 16:03 de Duduia

ba pica si el rau. daca fata se simte ofensata si ii toarna in cap sucul cu care vroia sa o bage in pat, sau poveste cuiva:" uita-te si la disperattul asta".... nu pica deloc bine barbatul. si ei risca, la fel de mult ca si noi. asa ca sa nu ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste penisul dup

din 11 iul 2006 15:58 de Newbie

:x Ai o retorica extrem de geniala. Si cum de-ti vin in cap atitea minuni:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii r

din 11 iul 2006 15:49 de Duduia

toti suntem niste iude. toti.

Re: Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs in

din 11 iul 2006 15:46 de Duduia

foarte bine, va trai mereu cu indoiala "dar daca". a fost alegerea lui si nu are drept sa se planga.

Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 11 iul 2006 15:43 de Duduia

oricat de tare se doreste a se modernnida dragostea si tot ce deriva din ea, omenirea va incerca sa o pastreze pe cea sacra. vor si adeptii noi idei, dar nu ii va cuceri pe toti. cei din urma vor lupta sa pastreze sentimentul, iar daca se va pierde, ...

Re: Perle... perle.... perle

din 11 iul 2006 13:30 de Kaly

In continuare.... Perle :D Perle la BAC 1. Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

din 11 iul 2006 10:19 de webstar

:unsure: De acord dak chiar vrei sa muncesti poti...dar...gandestete asa...o persoana cu studii normale(scoala, lic, fac) crezi k reuseste in 3 sec sa se angajeze k director la nush ce mare firma....nu. Doar foarte foarte foaaarte ...

Re: Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs indoie

din 11 iul 2006 01:48 de ExoticDream

Poti condamna o astfel de atitudine daca nu stii ce inseamna suferinta din dragoste? Uita-te in jur si spune-mi cate relatii minunate, de durata, fericite, observi? La ora actuala, eu stiu doar una..., in schimb cunosc zeci de cupluri care s-au ...

Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

din 11 iul 2006 01:32 de ExoticDream

Sa renunte la persoana iubita pentru ca nu se pot intretine??? Pai, daca impreuna nu o scot la capat, crezi ca pe cont propriu fiecare iese mai bine? Sau poate te gandesti ca un cuplu sarac, in loc sa lupte cu greutatile (gasesti de lucru daca ai ...

Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

din 10 iul 2006 22:22 de sweetgirl1

Totul depinde de pregatirea psihica.Atunci cand vei fi pregatita vei stii.Nu trebuie sa iti faci griji.Unele incep la 16 ani si altele la 20 de ani.

Re: De ce baietilor le plac fetele virgine?

din 10 iul 2006 22:10 de sweetgirl1

Este un raspuns destul de simplu...in primul rand orgoliul,, faptul ca un baiat a fost primul in viata unei fete il face sa se simta bine, in al doilea rand asa cum a spus si Exotic, nu trebuie sa se gandesca al catalea e, daca il minte s.a.m.d.

Re: Nu il mai pot suporta

din 10 iul 2006 22:07 de sweetgirl1

Daca nu iti convine ca nu vrea sa faceti dragoste (ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere ca "te iubeste")il poti parasi dar nu sa te culci cu prietenii lui.Gandeste-te la tine daca nu iti pasa de el,macar ar trbui sa iti pese de tine.CHiar ...

Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs indoieli)

din 10 iul 2006 22:02 de sweetgirl1

Daca am sta mereu cu frica, ...nu am mai traii.Prefer sa risc decat sa regret dupa aceea intrebandu-ma ce ar fi fost daca...Cunosc persoane care dupa o dezamagire in dragoste s-au inchis in ele si au lasat sa treaca pe langa ele ocazii de a trai ...

Re: De ce se indragostesc barbatii de femei proast

din 10 iul 2006 21:55 de sweetgirl1

Este destul de des intalnita problema aceasta.Barbatii cauta papusi Barbie pentru a le pune in vitrina dar nu prea indraznesc sa le scoata in cercul de prieteni poate doar sa le faca cunostinta si sa plece, dar se poate ca ea chiar sa aiba acel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste penisul dupa 16

din 10 iul 2006 21:51 de Dysdera

in caz ca n-ai observat gluma esti tu..si sincer nu am mai auzit de cuv "unilor":~* e nou?:devil:

Re: Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascun

din 10 iul 2006 20:56 de ovi

nu stiu ce sa zic dar il poti intrebadaca a mai vazut in afara de tine o fata dezbracata complet.Sau daca a mai futut vreodata asa cu patima.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2541 din 3732
«   1 ... 2538   2539   2540   2541   2542   2543   2544 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare