Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 15:13 de LatinSexyGuy
Si eu am mai revenit pe aici ... daca ma mai tine cineva minte ... sunt placut surprins de felul in care arata acum site-ul ... frumos colorat :) , cand o sa am timp , o sa incerc sa si citesc cate ceva pe aici sa vad ce se mai discuta!!!
Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 8 iul 2006 08:22 de SORIN28
Dupa o relatie de 1an si... nu stiu daca poti sari in pat cu alta\altul imediat. Oricum ar fi singurul lucru de care o gasesc "vinovata" este minciuna ca nu a facut-o cu celalalt. Nu prea inteleg eu cum de ai aflat daca ea nu ti-a spus si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 04:08 de ExoticDream
O fi anormal si nesanatos, toti incercam sa punem ratiunea inaintea sentimentului cand ni se intampla asa ceva, insa putini suntem capabili sa seceram din radacina iubirea aia in cateva zile, indiferent care este motivul despartirii! Am auzit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 03:43 de ExoticDream
Eu nu fac discriminare intre barbati si femei, nu ii pun la zid daca le place sa faca sex fara sentimente, este viata lor proprie si personala si ii priveste cum si-o traiesc. Ce pot sa spun este ca pentru mine asta nu este o optiune si ca vreau ...
Re: Care e mai importanta: satisfacerea fizica/psi din 8 iul 2006 03:27 de DarkAngel
este important sa existe o satisfactie pe ambele planuri pt ca un partener ideal trebe sa te poate satisface p plan fizic si psihic pt a te simti comod si a putea savura relatia cu el/ea
Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la din 8 iul 2006 03:22 de ExoticDream
Stai linistita ca nu sunt chiar atat de rigida, am si eu cunostinte si chiar prieteni care nu sunt veritabile usi de biserica, nimeni nu este perfect, eu cu atat mai putin. Stiu ca oamenii nu sunt masini si mai gresesc uneori, nu am prejudecati, ...
Re: Sa fii brutal shi sigur in miscari? din 8 iul 2006 02:46 de ExoticDream
De ce am eu impresia ca privesti fetele ca pe niste obiecte sexuale? Te intereseaza oare ce simt ele, ce isi doresc? Sunt convinsa ca nu au mai mult de 14-15 ani si probabil nu stiu mare lucru despre sex, de aceea este o mare prostie sa fii ...
Re: Mai creste penisul dupa 16 ani? din 8 iul 2006 02:38 de ExoticDream
In principiu, penisul creste in lungime pana spre sfarsitul pubertatii, atingand lungimea maxima in medie catre varsta de 17-18 ani. Avand in vedere ca vaginul masoara in medie intre 7 si 10 cm si numai partea anterioara poseda acei receptori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii s din 8 iul 2006 02:21 de ExoticDream
Nu cred ca exista o varsta batuta in cuie pentru toata lumea, depinde cand se simte fiecare cat de cat matur si responsabil sa-si inceapa viata sexuala (asta incluzand obligatoriu cunostinte in domeniu, exclus varianta "caine surd la vanatoare"), ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 7 iul 2006 22:27 de SORIN28
Daca ai luat ambele pastile, chiar nu vad sanse pentru o sarcina:ok:
Re: Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani? din 7 iul 2006 21:14 de fishribbon
Dysdera,ai nishte glume originale:alien:,numai ca totsi le folosesc.
Re: Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani? din 7 iul 2006 21:13 de fishribbon
Vorbesc din propria experientsa in privintsa cresterii....
insa nu shi...:huh: "10 cm"
Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani? din 7 iul 2006 19:27 de Dysdera
vorbesti din experientza nu?;)
Re: pilula din 7 iul 2006 19:21 de vanessa
tot eu sunt. am uitat sa dau niste detalii. la primul contact sexual, nu cursese deloc sange, insa acum, foarte, foarte putin. un rosu galbui, sincer nici nu imi dau seama daca era sange, sau lichid in urma ruperii prezervativului.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A- din 7 iul 2006 16:41 de carrie
nici nu ma mir ca "mai toata lumea a votat pentru despartire" cand in principiu pe acest forum femeile care indraznesc sa faca sex fara sa iubeasca sunt in general "puse la zid". in fine, nu conteaza. pentru o apreciere corecta a situatiei, ar trebui ...
Re: Sa fii brutal shi sigur in miscari? din 7 iul 2006 16:30 de
daca vrei sa te joci dea trenu...joacate dea personalul ca ala e mai incet.iao usor pe fata ca daca e mica si nestiutioare poti so si sperii.foloseste degetele usor finutz la inceput nu ca la jocurile mecanice cand dai ca apucatu.daca nai mai facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2006 16:12 de carrie
da, si asta de ce? intre altele, pentru ca ajungem din nou la conceptia seculara ca nu are importanta cat de stralucita este o femeie in cariera (si cat de bine ar castiga, fie si din sah), daca nu are o familie tot e privita cumva ca o ratata. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti i din 7 iul 2006 12:17 de ExoticDream
Nu sunt singura care "exagereaza" pe acest subiect, cam toata lumea a votat pentru despartire. Ai dreptate cand spui ca el nu are dreptul sa ii reproseze faptul ca s-a culcat cu altul dupa ce se despartisera, din punct de vedere teoretic era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 7 iul 2006 11:15 de ExoticDream
Povesti! Ce-s alea "doua persoane potential implicate intr-o relatie"?!? Suntem oare atat de obsedati de "relationita" incat vedem cuplu (potential) in oricare doi indivizi de sex opus? Hmm, doi oameni stau de vorba de cateva ori, OK, constata ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta din 7 iul 2006 11:05 de carrie
in principiu, nu merita tocmai pentru ca tu insuti recunosti ca nu ai fi putut accepta adevarul si nu te-ai mai fi impacat cu ea daca stiai ca s-a culcat cu celalalt. probabil ca ea te cunostea si stia acest lucru si de aceea a preferat sa minta, ...
Pagina 2544 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||