Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce se indragostesc barbatii de feme

din 10 iul 2006 19:29 de ExoticDream

Cine-i de vina daca unii au standarde inalte in privinta calitatilor fizice si fac compromisuri la restul (inclusiv inteligenta)?!? Macar fetele alea care isi doresc baieti cu muschi sunt la fel de dezavantajate cerebral ca si masculii construiti ...

Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

din 10 iul 2006 16:56 de Duduia

asa, bravo tie! daca a fost idiot, te-ai gandit sa il intreci. ce de fete faine:ninja: P.S.: baieti, feriti-va de [b]sufletele[/b] destrabalate.

Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

din 10 iul 2006 16:49 de Duduia

sper ca nu ti-ai sadit in suflet dezamagirea fatza de fata respectiva fara sa stii [b]exact[/b] ca despre ei doi era vorba, si nu despre o poveste ce s-ar putea potrivi foarte multor cupluri. sau...? daca ea a recunsocut, nu e musai ca tipul ...

Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa fie mai mult?

din 10 iul 2006 15:42 de simeon

nu in mod special, dar daca tot mi-a trecut prin cap :.. Dupa tot si toate nu simtiti ca viata tre' sa fie mai mult decat..felatii,"analitati" si ..restu' de "bolnaviciuni" pe care noi,fiintele inteligente, le avem in cap ?

Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

din 10 iul 2006 15:31 de ExoticDream

Esti convins ca pe acel site era vorba de prietena ta si tipul cu care s-a combinat dupa despartirea de tine? Fata a recunoscut? Nu de alta, dar probabilitatea de a nimeri pe acelasi forum cu el este infima daca nu te afli, intamplator, in ...

Re: Re: Nu`i corect! Fetele sunt c****, baietii nu

din 10 iul 2006 15:21 de ExoticDream

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Re: Nu il mai pot suporta

din 10 iul 2006 15:15 de ExoticDream

Daca "te iubeste mult", nu prea inteleg de ce nu mai vrea "sa o faceti". Daca l-ai inselat cu prietenii lui, nu stiu ce mai cauti langa el, vorba ta, esti foarte atragatoare, in concluzie.... poti face cu succes ceea ce ti-a sugerat ...

Re: De ce baietilor le plac fetele virgine?

din 10 iul 2006 15:11 de ExoticDream

Pai.... pentru ca o virgina este, cum sa zic eu, pura, imaculata (in privinta sexului), nu trebuie sa-si imagineze baiatul prin cate paturi a trecut ea inainte (daca sa inghita sau nu minciuna ca actualul este doar al doilea cu care face sex, ...

Re: Re: Re: probleme cu penisul

din 10 iul 2006 13:14 de valentine

In primul rand tu nu esti la varsta la care sa ai nevoie sa iti maresti potenta atat timp cat baietii la varsta ta sunt plini de hormoni si se excita din orice si fac sex cu orice ocazie... Problema ta daca nu ma insel este legata de circulatia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani

din 10 iul 2006 11:41 de fishribbon

Ironia mai poarta aceleasi vesminte ca si gluma,(imi place sa-i ajut pe altsii..oare n-ai observat cum unilor li se pare hazliu cind cineva ironizeaza,asa ca numind cele spuse de tine o gluma nu este incorect). Mai maninca vitamina PP si vei deveni ...

Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac?

din 10 iul 2006 11:23 de Duduia

am o intrebare pt tanarul nostru: stimate copil, si daca fata asta nu te baga in seama nici cat negru sub unghie... o sa mori? daca da, anunta-ma. imi place coliva. PS: sa vezi ce fain e sa ai o relatie cu fata aia si sa apara cineva care va ...

Exercitii fizice

din 10 iul 2006 11:11 de unu oarecare

Salut,baieti voi ce parere aveti despre fizicul vostru si daca faceti exercitii fizice ca sa aratati mai bine.Asta vreau sa stiu.mersi :D

Re: Efemeritatea iubirii (carpe diem vs indoieli)

din 10 iul 2006 02:43 de DarkAngel

Da... decat sa nu traiesc deloc mai bine e asa si asta este o idee pe care trebe sa o accepti pt ca este foarte probabil sa se ajunga la un sfarsit si daca din cauza asta alegi sa nu traiesti sa nu simti si sa nu inveti nimic din ceea ce urmeaza sa ...

Re: HELP ME PLS!!!!!!!!!!!!!

din 10 iul 2006 02:04 de Dysdera

prietenul tau..primul baiat cu acre ai sa faci dragoste..o sa te creada ca esti virgina si fara sangele ala blestemat!!daca te daruiesti cuiva fao cu incredere si cere acelasi lucru si din partea partenerului.. prietenul tau nu ar trebui sa aiba ...

Re: Re: Toate fetele sunt interesate?

din 10 iul 2006 01:37 de ExoticDream

Ce legatura exista intre sacrificiul tau, dragoste si faptul ca tipul nu a avut caracter? Daca asa e felul lui, te-ar fi inselat si daca el era cel plin de bani, stai linistita, la fel cum o va face probabil si italianul cu care esti acum si ...

Re: Re: Re: imi place varul meu

din 9 iul 2006 21:17 de Dysdera

sorry to dissapoint u dar e corect ce se spune despre copii nascuti cu malformatii...regula e valabila si in lumea animala...in cazul unui grup izolat de primate..sa zicem...va avea loc cross breeding...adika imperechere intre mame si fii..surori ...

Re: Cand este momentul de a scapa de virginitate?

din 9 iul 2006 20:02 de mey

eu cred k timpul ti-l alegi u..,uite eu am 15 ani si inca nu sunt pregatita..dar o prietena are 15 si a facuto deja!!!!:mellow:

Re: Re: Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani?

din 9 iul 2006 19:24 de Dysdera

de fapt te ironizam pe tine...probabil cer prea mult sa-ti dai singurel seama fara sa-ti spun eu O:)

Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fi inse

din 9 iul 2006 13:37 de BeyondGirl

Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate??? Daca traiesti cu gandul asta ...e clar....stiti cum se zice...de ceea ce ti-e frica, nu scapi... Traind cu gandul asta, nu e viata! E ca si cum ar trebui sa te obisnuiesti cu gandul, de parca ar ...

Re: Re: Re: De ce ne doare?!

din 9 iul 2006 13:23 de ExoticDream

Simti ca cel care o jigneste pe ea te jigneste si pe tine, nu poti inca sa rupi conceptul de NOI in EU si EA, pana sa iti amintesti ca datele problemei s-au schimbat ai actionat deja! Trist este ca in viata asta nenorocita se ajunge prea repede ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2542 din 3732
«   1 ... 2539   2540   2541   2542   2543   2544   2545 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare