Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 13:13 de ExoticDream
Ce iubire este aceea in care iti injuri, fie si numai in gand, partenerul? Cum te mai poti privi in oglinda dupa ce o "respecti" in acest fel? Cred ca iubirea este total disjuncta de asemenea... chestii si asta trebuie sa vina din interiorul tau, ...
Re: Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 08:52 de SORIN28
Da, cam asa ceva;) si totusi, de ce nu putem sta deoparte?! Pentru ca realizam ca nu mai exista nici o legatura, ca nu are rost sa reactionezi si totusi nu poti sta.
Stii ca nu mai esti cu ea\el, stii ca nu mai poti face nimic sa o\il aduci ...
Re: Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virg din 9 iul 2006 03:03 de deeagirl
Nu e deloc adevarat,fetele se mai pastreaza virgine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 9 iul 2006 02:51 de ExoticDream
Daca ai luat AMBELE pastile conform indicatiilor de pe prospect, nu ai de ce sa-ti faci griji, se poate insa intampla sa apara dereglari ale ciclului. Daca vrei sa afli mai multe despre Postinor-2, inregistreaza-te si foloseste optiunea de ...
Re: Nu`i corect! Fetele sunt c****, baietii nu?!? din 9 iul 2006 02:21 de Bozgoru
chiar daca o sa fiu blamat de baieti.. parerea mea e ca.. si baietii care au in fiecare saptamana alta fata.... sunt niste ,, curvi,, niste oameni neseriosi...
Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate din 9 iul 2006 02:14 de ExoticDream
Din pacate, oamenii sunt egoisti: vor si capra, si varza! Nu vor sa dea vrabia din mana pentru cioara de pe gard, dar efectueaza cateva zboruri si cu cioara! Corect ar fi sa recunoasca deschis ca vor (si) altceva si, daca partenerul nu accepta ...
Re: Re: Mai creste penisul dupa 16 ani? din 9 iul 2006 02:09 de Bozgoru
nu stiu... nu mi-am dat seama... :D.. era mare de cand eram mic :lol::lol:
Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 9 iul 2006 02:09 de ExoticDream
Eu nu cred in chestia asta cu 3 ani, poate ca pasiunea mai scade din intensitate, se combina cu atasamentul, imi imaginez chestia asta ca pe un fel de schimbare a starii de agregare, insa nu o vad murind....., evident daca cei doi lupta pentru ...
Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fi inselate? din 9 iul 2006 02:06 de Bozgoru
depinde de barbati... mi se pare o tampenie sa generalizati..pentru ca unii poate nu inseala. Parerea mea este ca daca un om daca simte nevoia sa insele... sa se desparta pur si simplu si sa-si gaseasca alta.. nu sa insele ca un idiot..
Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 9 iul 2006 02:05 de ExoticDream
Sa intelegem ca... ai iertat-o? Spune-ne!!! :love::love::love:
Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 02:03 de ExoticDream
Ceea ce spui tu se intampla, in general, in "gradina" partenerului celui care a declansat despartirea si intuiesc ca ar fi doua motive:
:heart: inertia sentimentului de iubire (te-ai despartit ieri de fiinta pe care o iubesti de luni, poate de ...
Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 9 iul 2006 02:00 de Bozgoru
Chestia asta cu 3 ani am auzit-o in mai multe parti... nu stiu daca atat dureaza sau nu.. dar sincer.. ar fii pacat pt. omenire.. ca oamenii sa fie doar niste roboti prosti si sa fie programat creierul lor..sa iubeasca maxim 3 ani... ar fii ...
Re: Tic tac amoros la barbati! din 9 iul 2006 01:56 de Bozgoru
eu am iubit aceeasi persoana ani si 2 luni.. ..si sper..sa o iubesc in continuare chiar daca ma supara... la 3 ani cika dispar sentimentele de iubire.. dar eu sper sa nu fie asa....
Re: De ce ne doare?! din 9 iul 2006 01:53 de Bozgoru
Pentru ca in sinea ta.. simti ca doar TU ai dreptul sa o jignesti...asa simteam si eu... ca pe fosta gajica daca auzeam ceva rau de ea..ma atacam.. dar eu aveam voie in sinea mea sa o injur si sa o fac in toate felurile... cred ca iubirea pt. o ...
Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 9 iul 2006 01:49 de Bozgoru
am sa-ti raspund cum am aflat..subiectul asta are legatura cu subiectul acela ca ii multumesc din suflet lui Valentine... uite aici o sa precizez tot.. . Acum un an valentine pus o intrebare pe un forum de pe alt site :,, ce parere aveti.. daca ...
Re: Baietilor,dati-i note domnisoarei Exotica!!! din 8 iul 2006 22:41 de LatinSexyGuy
EU ii dau un 9 , dar la restul intrebarii ... raspunsul ar fi NU ... si nu pt ca nu imi place cum gandeste si cum pune problema ... dar s-ar plictisi groznic alaturi de mine si daca ar sta o jumatate de zi ... asa ca mai bine o scutesc de asemenea ...
Re: Cand va excitati mai mult dimi dupa masa sau s din 8 iul 2006 22:20 de LatinSexyGuy
Dormi toata ziua :) ... cred ca e singurul lucru pe care poti sa il faci ... sau daca ai avea destula vointa si tarie ... ai putea sa te convingi singur ca de fapt e dimineata si astfel psihicul tau va lucra altfel :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 19:02 de valentine
latinsexyguy a deschis subiectul care detine recordul de comentarii..."iubirea pe internet" sau cum ii spunea?:cat:
De ce ne doare?! din 8 iul 2006 16:37 de SORIN28
Nu stiu daca este locul dar scriu aici. De ce in momentul cand ne-am despartit chiar daca nu mai avem nici o treaba cu celalalt, ne simtim rau cand fostul\fosta este jignita?! De ce reactionam "violent" cand este jignita persoana la care ai tinut si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2006 15:55 de ExoticDream
Welcome back! Te-am recunoscut! Revino si mai povesteste-ne despre tine!
;););)
Pagina 2543 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||