Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Valentine - Cel mai tare !

din 6 iul 2006 14:43 de valentine

my dear exotic...u just became a prototype:lol::D Cu placere Bozgore:D:flowers: chiar daca nu stiu despre ce e vorba...:wacko:

Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d

din 6 iul 2006 14:42 de carrie

nu. poate sa insemne si asta, poate sa insemne multe alte chestii. mi se pare ca usuratica inseamna ca "pune botul" si cade pe spate la un pahar de suc asezonat cu o vrajala ieftina, cand se lasa usor convinsa, nu cand avea de la inceput in minte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 iul 2006 14:14 de carrie

da, numai ca de obicei oamenii aia mai au si o viata privata. si daca barbatul, in afara de servici, nu mai trebuie sa faca mai nimic si isi poate permite sa "piarda vremea" perfectionandu-se in hobby, femeia, in afara de job, de obicei, trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intretii relat

din 6 iul 2006 12:13 de carrie

rol util dpdv fizic, anatomic nu are nici macar pentru exotic :D:D:D cine vroia sa isi pastreze virginitatea din convingere, o facea si daca nu exista o "proba materiala".:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Valentine - Cel mai tare !

din 6 iul 2006 12:07 de carrie

cat timp nu o sa incetati cu generalizarile, cat timp nu va schimbati opinia despre femei in general, cat timp veti continua sa ganditi asa, o sa vedeti ca nu veti da decat peste persoane care se incadreaza in acest "pattern", pentru ca...da, ei ...

Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la

din 6 iul 2006 11:49 de carrie

si eu am sustinut, in parte, aceasta teorie, care explica, tot in parte, tendinta spre infidelitate a barbatului, mult mai mare decat a femeii, dar totusi: 1. toata aceasta teorie are la baza reproducerea ca finalitate a sexului. nu contest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati avorta?

din 6 iul 2006 11:25 de David21

Constiinta---> fiinta umana ? Fals!!:mellow:

Re: Mai creste penisul dupa 16 ani?

din 6 iul 2006 10:50 de lupulnebun

Pai ori mai creste, ori ramane asa..:D

Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 10:49 de Kaly

Hmmmmm. Voi in astea doua luni v-ati despartit, deci, nu mai erati impreuna. Se putea sa existe varianta in care nici sa nu va mai impacati vreodata, nu? Din punctul asta de vedere, putea sa o faca si cu Brad Pitt, daca e pe asa. Problema se pune ...

Re: Masturbare

din 6 iul 2006 10:36 de lupulnebun

Chestia asta tine mai mult de psihic decat de fizic. Mai mult te sperie pe tine si te face sa crezi ca intr-adevar te face slabit si fara puteri. Iti propun sa iti gasesti ceva de lucru sau sa te plimbi :p Poate nu o sa mai fie asa de des. :ok:

Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 07:49 de nemesis

Daca ea mi-ar spune ca este adevarat ceea ce am auzit, da!

Ati ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 03:58 de Bozgoru

Daca a-ti fost combinati cu o fata un an si ceva... si v-ati desparti pt 2 luni de ea.. iar in acest timp... ea a stat cu altu....iar in astea 2 luni tu ai stat singur.. si apoi v-ati impaca... iar voi o intrebati... daca a facut-o cu ...

Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la

din 6 iul 2006 03:30 de ExoticDream

Iar n-am inteles! Caut de jumatate de ora caracterele cuaternare si nimic! M-am tot gandit la fenotipul si genotipul de la biologie, cand ne chinuia la scoala cu musculita aia de bere, cu ochi albi si aripi lipsa, dar tot nu pricep ce-i cu ...

Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua.

din 6 iul 2006 03:20 de ExoticDream

Mda... si daca fata vrea doar sa-si satisfaca moftul de a-l avea pe tip, nu se cheama ca e usuratica?!? Avea valentine o vorba despre fetele astea, vai, ce lapsus am! :blink::blink::wacko:

Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua...

din 6 iul 2006 03:15 de ExoticDream

Sexul la prima intalnire mi se pare o aberatie, indiferent daca il initiaza fata sau baiatul, cu exceptia cazului in care s-a purces la respectiva intalnire cu scopul declarat de a avea o aventura sexuala. Te intalnesti pentru prima data cu ...

Valentine - Cel mai tare !

din 6 iul 2006 02:36 de Bozgoru

Stiu ca nu e tocmai bun locu pt acest mesaj.. dar vreau sa stiti ca un utilizator de pe acest site.. a reusit sa salveze viata unui om... acea viata este viata mea... cum? pur si simplu a pus intrebarea potrivita...undeva..candva .. pe un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, c

din 6 iul 2006 02:16 de ExoticDream

Lumineaza-ma: ai stat de vorba cu el si detii informatii suplimentare? Daca e asa cum spui si fata este o "spargatoare de inimi" moderna, atunci ai dreptate.... Well??? :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate

din 6 iul 2006 02:13 de ExoticDream

De acord ca accesul femeii la educatie era revoltator de restrans (nu m-as fi multumit cu un pic de pian, broderie si limbi straine), iar casatoria hotarata de altii m-ar fi facut sa-mi iau campii! In privinta bunelor maniere, a respectului, a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa

din 6 iul 2006 02:09 de valentine

pune-l sa iti dea mai multe detalii despre fata si o sa observi ca este genul acela de fata...."moderna",deci care numa prin iubire si fapte nu poate fii cucerita...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 6 iul 2006 01:49 de Dysdera

asta depinde in totalitate de cei doi..din momentul in acre unul din ei se indragosteste de celalalt amicitie nu mai este.reluarea relatiei de prietenie e imposibila..in situatia data totul depinde de "ea" daca despre o fata vorbesti sau de "el" ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2546 din 3732
«   1 ... 2543   2544   2545   2546   2547   2548   2549 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare