Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 iul 2006 11:54 de Kaly
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: tot despre sarut din 5 iul 2006 11:39 de Kaly
Ei, las ca nu o sa ameteasca... Vorba Exoticei, nu la anii aia.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la din 5 iul 2006 11:35 de Kaly
Categoric asa este... Nu ai cum pretinde asa ceva. Cat despre fetele care opteaza pentru virginitate prelungita... ei, uite ca mai exista... Le doresc insa sa le treaca cat mai repede. Pentru simplul motiv ca e mai bine pentru ele. Macar psihic ...
Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 5 iul 2006 08:42 de Kaly
Libertatea in cuplu este esentiala. Aceasta, de cele mai multe ori, este in foarte stransa legatura cu increderea dintre cei doi parteneri. Daca exista incredere, exista si libertate. Daca insa intre cei doi a aparut si cea mai mica farama de ...
Re: Re: Re: Re: Re: tot despre sarut din 5 iul 2006 03:01 de ExoticDream
Stai linistit, asta nu se intampla la copiii de 13-14 ani care experimenteaza cu colega de banca sa stie si ei cum e, ci mai tarziu, cand esti indragostit de persoana cu care te saruti, atunci risti sa te pierzi cu totul!
:love::love::love:
De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 5 iul 2006 02:27 de ExoticDream
Ai o relatie serioasa, bazata pe iubire impartasita, cu o persoana deosebita. Necazul este uneori faptul ca partenerul poate fi peste masura de posesiv, gelos, si, chiar daca nu te cauta prin buzunare, nu-ti citeste SMSurile/mailurile si nu-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: singuratatea la 25 din 5 iul 2006 02:17 de ExoticDream
Pentru o anumita perioada "de tranzitie", feelingul de libertate deplina este fain (chiar superb nu l-as cataloga pentru ca totusi nu reprezinta idealul meu), insa nu cred ca risc sa ma obisnuiesc cu el, prefer varianta mult mai fascinanta de ...
Re: Re: Re: Subiecte prea vechi din 5 iul 2006 02:04 de ExoticDream
Sustin ideea pastrarii sansei de a comenta pe marginea subiectelor vechi, am incercat astazi sa fac exercitiul de a pune lacatel la unele "de netagaduit", dar.... nu am reusit, erau pe ici, pe colo, in fiecare, chestii interesante, dezvoltari ale ...
Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 5 iul 2006 01:08 de Mia
Ce parere aveti despre sexul de la prima intalnire? Sau de la a doua... diferenta nu e prea mare. In ambele cazuri ii cedezi partenerului destul de repede. Sunt fetele usuratice daca se lasa asa usor? Sau e doar o chestiune de moda veche sa te ...
Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 5 iul 2006 00:48 de Mia
De acord! Sant o gramada de metode contraceptive, atat preventiv cat si de urgenta, cred eu ca numai o anumita categorie de persoane ajunge la avort :wacko:
Nu as avorta niciodata! Daca s-ar intampla ceva as face copilul cu toate riscurile, ...
Re: Iarasi despre parul pubian (al baietilor) din 5 iul 2006 00:43 de Mia
Daca se epileaza complet in zona pubiana par baietei, mai bine sa si-l tunda, sa fie scurt. In schimb, sa fie epilat complet pe piept si, desigur, la axila! Pe picioare si pe maini sa si-l lase ca ala e cel mai masculin!!! :p
Re: E excitant sa faci sex in grup? din 4 iul 2006 23:53 de ramona
: nu e deloc e dezgustator
Re: Re: Re: Re: tot despre sarut din 4 iul 2006 22:37 de SORIN28
Si daca inchide ochii si ameteste?!De placere :D
Re: Re: Re: Re: Re: Si din 4 iul 2006 20:24 de carrie
in jur de 7-8 si de la mine
plusuri:
-in fond e baiat bun, trebuie doar sa isi mai maturizeze modul de gandire in anumite privinte
-apreciaza femeile inteligente si "pe picioarele lor" (din cate spune el)
-chiar daca initial ma contrazice pe ...
Re: Re: Re: Probleme cu sotia din 4 iul 2006 20:03 de carrie
la orice femeie, in principiu, exista o perioada intre inceperea vietii sexuale si primul orgasm, perioada care depinde de atat de factori fizici (anatomia proprie a organelor genitale), cat si de factori psihici (complexe, prejudecati, parere despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 iul 2006 16:18 de ExoticDream
Eu... nu stiu cum sa privesc lucrurile: nu am inteles nimic din postul asta!
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa din 4 iul 2006 16:14 de ExoticDream
Mie nu-mi iese varianta asta daca imi place "doar un pic" si pace! Nici n-as incerca, dar asta-i alta poveste!
;););)
Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu? din 4 iul 2006 16:09 de ExoticDream
Nu, doar principiala, I like it! :flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 iul 2006 15:50 de ExoticDream
Scrisul la calculator nu reprezinta o scuza pentru greseli, indiferent cat de grabit ai fi, te poti oricand intoarce sa corectezi (avantaj fata de scrisul cu uneltele scriitoricesti uzuale), eu nu ma supar daca ma corecteaza cineva, obisnuiesc sa ...
Re: o intrebare din 4 iul 2006 15:35 de Kaly
Pai sunt mari... Fiindca pana sa ejaculeze el afara, o turma intreaga de spermatozizi danseaza la tine in vagin. De unde spermatozoizi daca nu a ejaculat? Pai fiindca, din cauza excitatiei, in varful penisului apare un lichid care desi nu e ...
Pagina 2548 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||