Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund? din 4 iul 2006 15:26 de Kaly
Atat timp cat nu conteaza doar ce anume ii place lui, nu cred ca mai este cazul sa iti faci probleme daca il jignesti sau nu... Nu mi se pare ca este genul de persoana pentru care sa merite sa iti faci tu atatea griji. Un sfat... trimite-l la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din ce orase sunteti din 4 iul 2006 15:17 de ExoticDream
Multumesc frumos! Nu stiu deocamdata cand si cum, m-ar fi interesat ca idee, nu neaparat ultimul pret. Anul trecut am fost intr-un circuit prin mai multe orase din vestul si centrul tarii si am constatat ca problemele de cazare sunt foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor, d din 4 iul 2006 15:12 de Kaly
O sa mai vedem asta.... Daca iti mai urc nota, in timp... :p
Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund? din 4 iul 2006 15:12 de mya
o situatzie destul de complikta din punctul meu de vedere. in primul rand, clar el a pus stapanire pe tine, pe trupul tau mai ales, te domina si te poate avea cand vrea el, cum vrea el. tu nu iti spui deloc parerea, ce vrei, cand, cum, de ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fa din 4 iul 2006 15:11 de verdiuc
Sansele unei BTS sunt reduse!
Cum sa iei boala? Nu exista continuitate intre parteneri; nu ar fi decat cazul in care partenera ar avea leziuni orale.
Lucru valabil si in cazul sarutului,daca ambii parteneri au leziuni orale.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din ce orase sunteti din 4 iul 2006 15:04 de Kaly
Ma bucur sa aud ca asa stau lucrurile in privinta preferintelor tale legate de orase. Si mie mi-e draga Timisoara. Cat despre vreun hotel sau pensiune, promit sa imi fac temele cu grija. Insa o sa te rog sa accepti ca raspunsul sa il primesti in ...
Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 4 iul 2006 15:01 de Kaly
Inteligenta nu tine de faptul ca esti barbat sau femeie. Si nici nu scrie undeva ca femeile sunt proaste iar barbatii super dotati. Sau invers. Acestea sunt clisee. Fiecare parte are reprezentantii sai de valoare. Asa ca... Fiecare crede ce ii ...
Re: intretii relatii pt prima data... din 4 iul 2006 14:54 de mya
sunt de acord cu Nekunosckuta, NU mai esti virgina 100%. a-ti pierde virginitatea nu inseamna atat procesul fizic de penetrare, cat mai mult cel psihologic. nu mai esti virgina din momentul in care penisul intra in vagin. si ce daca nu ti-a ...
Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu? din 4 iul 2006 14:48 de Kaly
Nici daca s-ar duce naibii intreaga specie umana si lucrul asta ar depinde de mine... Hmm, cam egoista, nu? :p :p
nu zici nimic din 4 iul 2006 14:14 de 123
stii sa saruti doar ca nu ai incercat niciodata....crede-ma!sa-ti spun:eram intr-o seara cu un baiat si cu niste prietene care stateau cu prietenii lor.....si stiam ca urma sa ma sarute....deci eram disperata!!!!!!le intrebam pe prietenele mele ...
Re: din 4 iul 2006 14:11 de Kaly
Si daca nu ii iese????:lol: :lol: :lol:
Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua SIDA? din 4 iul 2006 12:53 de Kaly
I totally agree :p :p :p
Re: Re: Probleme cu sotia din 4 iul 2006 12:45 de Kaly
Nu, nu totul se rezuma la anatomia organului genital feminin. Multe au legatura cu psihicul, spre exemplu. Si iti mai pot enumera si altele, daca vrei.
Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina din 4 iul 2006 12:21 de Kaly
Sorin, din pacate si pentru femei inselatul poate fi o sportivitate. La fel ca si pentru barbati. Despre afrimatia aia cum ca barbatul e programat genetic sa insele, da, asa este, e o tampenie. Sunt insa de acord ca barbatii insala mai des decat ...
Re: Re: Oral in casnicie din 4 iul 2006 12:10 de Kaly
De ce sa nu isi aiba rostul intr-o casatorie reustia??? Ce este asa rusinos sau tabu la sexul oral? Cand doi oameni formeaza un cuplu (casatorit sau necasatorit) si atat timp cat amandurora le place asta, nu vad care este problema. De fapt, sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 iul 2006 11:53 de Kaly
Dap... tot ce se poate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de a din 4 iul 2006 10:54 de Kaly
Virginitatea a incetat sa mai fie de multa vreme o virtute. Nu am spus nici ca e rau, nici ca e bine ca asa stau lucrurile. Si nici ceea ce spun nu este o incurajare la tavaleli zilnice, sa spun asa. Ideea este doar ca viata sexuala are rolul ei, ...
Cele mai frumoase poezii de dragoste din 4 iul 2006 10:20 de Kaly
Nu mai e nimic de spus aici, decat sa lasati sa curga poezia din voi...chiar daca versurile apartin altcuiva.
Re: Hai sa visam.... din 4 iul 2006 10:16 de Kaly
Daca tot am provocat, hai sa si raspund prima. Uite, asa visez eu acum:
Mi-e dor... SI mi-e bine ca mi-e dor... Mi-e insa atat de dor, incat am senzatia ca ma topesc. SI ca tu apari si sorbi topirea asta, picatura cu picatura... Sufletul meu e ...
Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 iul 2006 10:16 de verdiuc
Sa nu privim lucrurile chiar asa.Ideea ar fi ca daca macar in acel film este vorba cat de cat de un sentiment,iar senzatia de tensiune existenta intre personaje,de joc psihologic,duce relatia bolnavicioasa catre o anumita culme a sublimului,sexul ...
Pagina 2549 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||