Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: De ce mimeaza femeile orgasmul? din 3 iul 2006 09:55 de Kaly
Hmmm. Cineva a raspuns la un moment dat la intrebarea mea: PENTRU CA NU SUNT SINCERE NICI AICI... Cum vi se pare?
Re: orgasmul prima data cand o faci din 3 iul 2006 09:49 de Kaly
Hai sa o luam logic. Pai la primul contact sexual, se presupune ca esti virgina, nu? Mintea iti sta la faptul ca te doare etc. Ca te doare, asta este. Ok, a trecut durerea... Oricum din acest moment nu mai simti nimic... SI nici nu stii ce tre sa ...
Re: Re: Love & Hate din 3 iul 2006 09:22 de Kaly
Nu neaparat... Si poate nu este neaparat ura, ci mai degraba frustrare. Sau tristetea de a nu te mai avea, care se manifesta violent.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ar trebui sa ex din 3 iul 2006 09:17 de Kaly
"Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul..." Think about it!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, din 3 iul 2006 08:54 de Kaly
:D:D:D
Re: Are prieten, ce sa fac? din 3 iul 2006 08:33 de Kaly
Mai bine lasa lucrurile asa cum sunt. SI, mai ales, nu incerca sa ii desparti. Poate la 17-18 ani e greu de inteles, dar sa nu uiti niciodata ca fericirea ta nu se poate constui pe nefericirea unei alte persoane.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 iul 2006 04:17 de Dysdera
gusturile nu se discuta :) mie mi s-ar parea amuzant ca prietenul meu sa faca striptease in fatza mea si cu asta basta..il iubesc..il ador..dar mi-e greu sa-l imaginez in postura asta..e mai excitant cand ii vad o privire plina de dorintza:p
Re: Re: Re: Re: orgasmul prima data cand o faci din 3 iul 2006 04:13 de Dysdera
inteleg..si mie care mi s-a atras atentia ca scriu mesaje scurte :`
Re: Are prieten, ce sa fac? din 3 iul 2006 04:11 de Dysdera
nu sunt de parere ca ar trebui sa incerci sa ii desparti...asta ar fi ceva miselesc din partea ta..daca au o relatie d la distanta si totusi ea ii este fidel ar trebui sa respecti asta si sa iesi din scena..daca te-a refuzat de atatea ori cred ca e ...
Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu? din 3 iul 2006 03:17 de ExoticDream
:D:lol::lol:
Pentru cei lenesi, citez versurile piesei care face parte dintr-o campanie a revistei Maxim, realizata de Pulafashion, "Protest impotriva pedofiliei televizate si a prostului gust":
"[b]Iri la MAXIM[/b]
Poti sa fii micut, ...
Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ? din 3 iul 2006 02:49 de ExoticDream
Intrebare: cat de prieten iti este prietenul tau??? Daca l-ai fi adunat de pe strada si ai fi la prima intimitate cu el, as zice ca este bine sa fii prevazatoare, dar daca ai ajuns sa-i faci felatie eu ma gandesc ca-l cunosti destul de bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT! din 3 iul 2006 02:41 de ExoticDream
Am o vointa destul de puternica.... si nu cred ca visez chiar lucruri imposibile, absurde, imi doresc sa ma realizez prin propriile puteri (cam asa cum ai reusit tu, desi nu stiu daca, in cazul tau, asta presupune si o pozitie sociala deosebita, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 3 iul 2006 02:27 de ExoticDream
Daca este vorba despre un tip oarecare cu care ai o relatie sexuala sau doar o aventura de-o noapte, mi se pare normal sa ti se para comic, si pe mine m-ar pufni rasul sa-l vad pe ala cum da din fund in mod lasciv din moment ce ma doare-n cot de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 3 iul 2006 02:15 de ExoticDream
Cu alte cuvinte, ca fata, ar cam trebui sa te arunci cu capul inainte inca din frageda tinerete, altfel risti sa pierzi cativa ani buni de sex, ceea ce reprezinta, intr-adevar, o pierdere irecuperabila in cei cel putin 30 de ani de activitate ...
Re: Re: felatzie cu sau fara ... ? din 3 iul 2006 01:05 de natalia
daca ma mangaie cu manusi nu este echivalent cu a face o felatzie cu prezervativ, nu potzi sa iei vreun BTS de la o atingere, in skimb ce de la o felatzie fara prezervativ da. cam asta ar fii ideea si diferentza imensa. aproape 0? aproapele ala ...
Re: Are prieten, ce sa fac? din 2 iul 2006 21:21 de valentine
In primul rand tu nu o iubesti.... :)
Nu se poate sa fie vorba de iubire in cazul asta...ci mai degraba cu cat nu ai putut sa o ai,cu atat ai vrut si vrei mai mult sa fii cu ea.(contrazice-ma daca gresesc)
Ceea mai buna solutie ar fii,desigur,sa te ...
Are prieten, ce sa fac? din 2 iul 2006 21:13 de Boghici_88
Sunt cls a 11-a si imi place de o colega dintr-a 9-a. La inceput nu am avut curaj sa-i spun ca imi place si ca am inceput sa o iubesc. Cand i-am spus(acum 9 luni)mi-a spus ca nu poate sa fie cu mine pt ca are prieten. Si acum mai vorbeste cu el, dar ...
Re: Re: Re: orgasmul prima data cand o faci din 2 iul 2006 20:20 de valentine
din 3000 si ceva de mesaje...daca am 50 mai lungi de 20 cuvinte sunt tare...asa ca intelegi:D
Re: Marimea penisului din 2 iul 2006 19:33 de Dysdera
o sa mai creasca stai linistit
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 2 iul 2006 19:30 de Dysdera
dupa ce i-ai sous ce trebuie sa faca acum urmeaza sa-i spui cum sa o faca.fiindca nu prea stiu in ce directie sa o ia si cum sa inceapa:(
Pagina 2551 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||