Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Fetelor, cum ajungeti la orgasm?

din 1 iul 2006 18:10 de ExoticDream

Unele dintre noi nu ajung deloc chiar daca tipul e "supertehnician", stiti de ce? P.S. Intuiesc raspunsul "frigida", dar sa vedem.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 iul 2006 18:01 de ExoticDream

Parerea mea este ca tu cauti doar un fel de confirmare ca si altii considera normal ceea ce tu gandesti (vis-a-vis de problema "diversificarii" vietii sexuale) si te mira faptul ca pe un site de educatie sexuala ai gasit (multe!) persoane care ...

Melodii preferate

din 1 iul 2006 17:50 de SORIN28

Treaba asta merge special pt toti mancatorii de c***t cu dedicatie de la B.U.G. Mafia Partea buna, partea buna, Partea buna chiar acum ma sugi de p**a Partea rea, partea rea Partea rea e ca imi bag p**a in gura ta Adica prima vrea sa zica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu alt

din 1 iul 2006 17:47 de ExoticDream

Intotdeauna citesc posturile, stai linistita, nu-mi purta grija, nu sunt deloc ranchiunoasa! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boa

din 1 iul 2006 17:44 de ExoticDream

Hai, mai, si femeile, si barbatii inseala in stil mare (au acelasi deficit de neuroni si caracter si unii, si ceilalti, li se pare ca sunt tare destepti daca se pozitioneaza cu partea dorsala in 2-3-... -n barci concomitent, ca sa nu scape nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in sufletul perech

din 1 iul 2006 17:02 de ExoticDream

A fi pe aceeasi lungime de unda NU este sinonim cu a avea aceleasi gusturi, opinii, idei! A fi pe aceeasi lungime de unda cu celalalt inseamna a intui, cu o marja de eroare nesemnificativa, ceea ce gandeste, simte sau doreste partenerul! Daca tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala m

din 1 iul 2006 14:33 de Dysdera

daca voi credeti ca femeile is dezavantajate cerebral daca isi inseala barbatul..atunci fiecare barbat care a comis adulterul sau pur si simplu si-a inselat prietena trebe sa aiba IQ sub 0 nu?

Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 iul 2006 14:26 de Dysdera

intr-adevar am citit raspunsuri diverse unele mai ciudate altele cu adevarat serioase si pe subiectul in cauza..dar as vrea sa stiu ce parere ati avea despre "solutia" asta in cazul unei casatorii

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele

din 1 iul 2006 14:25 de Dysdera

daca ai fi citit posturile mele de mai inainte nu te-ai mai fi agatzat atat de mult de un comentariu pt care mi-am cerut deja scuze..stii..ranchiuna nu face bine la sufletzel

Re: Re: A cere iertare vs orgoliu

din 1 iul 2006 14:18 de Dysdera

ai perfecta dreptate..dar e un pas cu adevarat mare sa renunti la orgoliu si sa constientizezi ca face rau...avand in vedere ca exact orgoliul te indeamna sa crezi ca cei acre te sfatuiesc sa renunti la el gresesc...

Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in sufletul pereche?

din 1 iul 2006 14:09 de Dysdera

daca e sa aveti aceleasi gusturi si mereu sa fiti pe aceeasi lungime de unda devine plictisitor..opinii diferite idei diferite aduc putin spice in relatie

Felatie cu sau fara prezervativ?

din 1 iul 2006 11:02 de natalia

daca vreau sa-i fac felatzie prietenului mei, trebuie sa foloseasca prezervativul ? eu cred ca da, insa am indoieli ... si daca da, de ce ? care ar fi riscurile daca nu si-ar pune prezervativul? placerile, senzatziile ar fi diminuate ? va multzumesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Baietilor,dati-i note domnisoa

din 1 iul 2006 08:10 de SORIN28

:.:.:.

Zi dupa sufletul nostru....

din 1 iul 2006 02:55 de ExoticDream

Se intampla uneori cate o zi in care cineva acolo, sus, isi spala pacatele pentru intreg manunchiul de zile in care ti-a ursit doar tristeti, suparari, indoieli, oboseala, nelinisti! Uimitor cat de usor uiti noptile aproape nedormite, intrebarile, ...

Subiecte prea vechi

din 1 iul 2006 02:03 de DarkAngel

Umbland pe forum am observat un subiect din 2003 pe prima pagina la care am mai raspuns si eu .... si nu mai vad care ii rostu sa ramana acolo... si sa mai apara raspunsuri... adica persoana care a intrebat acuma 3 ani sigur si-a vazut raspunsul nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 1 iul 2006 01:49 de ExoticDream

Pai daca "chestia" dureaza 7-8-9 ore, poate o vrea si ea un time-out! Ia sa ne uitam in Guiness Book of Records, sa vedem care a fost cel mai lung sarut! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 1 iul 2006 01:44 de valentine

Mai...mie personal,daca sarut cu ochii inchisi si ii observ ca partenerul are ochii deschisi...imi induce un sentiment de "no-chef de sarutat" din partea ei....:rolleyes:

Re: Studentie, haine grele!

din 1 iul 2006 01:32 de nemesis

O zi de examen arata (trecut) cam asa: Ora 6:30 Dus. Caci de somn nu a fost vorba niciodata. Ora 6:50 Imbracat. In acest timp, computerul incepe sa cante aiurea: colinde (chiar daca este luna Iunie), Furdui Iancu "Noi suntem romani", ...

Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 1 iul 2006 01:30 de ExoticDream

A propos de sarut..... ia uite ce mass-message am primit de la un user mai vechi (!): "Am prins un inamic cu numele de Pupic. Ti-l trimit rapid ca e mic si tampit... e mort dupa buzele tale... daca nu te pupa moare!" :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ar trebui s

din 1 iul 2006 01:25 de ExoticDream

Deocamdata este intrebare (retorica, ce-i drept), dar daca ajunge exclamare e vai si-amar! :(:(:(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2553 din 3732
«   1 ... 2550   2551   2552   2553   2554   2555   2556 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare