Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 iul 2006 08:38 de Kaly
Este vorba despre religia ei si, implicit, despre ce anume aude in fiecare zi de la cei apropiati ei, tot de aceeasi religie. In anumite religii, sexul este considerat ca fiind destinat strict procreerii. Atat si nimic mai mult. Nu exista sex ...
Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 4 iul 2006 08:20 de Kaly
Trenuia sa fie doua tipe cu un tip.... dar daca jucaria asta nu imi ofera posibilitatea sa fac mofidicari in propriile mesaje....
Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 4 iul 2006 05:18 de DarkAngel
NU crezi ca ar fi prea chinuitor pt el sa-i ramana in preajma ca amic ? stiidn ce vrea de la fata respectiva ? si ce fel de amic ar fi ? cred ca daca ar face asta iar scadea mult respectu fatza de sine.... Cel mai indicat ar fi alta fata... cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Studentie, haine grele! din 4 iul 2006 03:34 de ExoticDream
Eu nu stiam, dar vreau sa invat! Pana la urma.... neuronii aia de ce sunt verzi? Probleme de difractie a luminii, clorofila.....?!?
:blink::wacko::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 iul 2006 03:03 de ExoticDream
Nu cred ca ai reusi, unii dintre noi sunt astfel proiectati de la mama natura incat nu au dexteritatea de a migra de la starea de indivizi iubitori, fideli, dedicati minte, trup si suflet partenerului, la starea de zburatoare de pe o craca pe ...
Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 4 iul 2006 02:47 de ExoticDream
Daca esti convins ca fata asta merita si te simti in stare sa suporti gandul ca este cu altcineva momentan, incearca sa-i fii prin preajma ca amic (inca de pe acum), nu emite pretentii de alta natura atat timp cat stii ca este cu celalalt, poate ...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 3 iul 2006 21:55 de Dysdera
depinde daca mai am sentimente pt el
Re: Re: sex in grup din 3 iul 2006 19:18 de verdiuc
:((:((:((
Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 3 iul 2006 15:28 de Kaly
Hai sa vedem, daca ar fi sa alegeti sa participati la un sex in grup, care ar fi combinatia care v-ar place cel mai mult? 2 tipe cu un tip, 2 tipi si doua tipe, 2 tipi cu o tipa etc... Let's see.
Re: Re: Re: Re: Sperma din 3 iul 2006 15:14 de valentine
Nu stiu ce fata,dupa terminarea actului,vine cu sperma in/pe gura sa te sarute...e ceva normal dupa parerea mea ca dupa ce baiatul a ejaculat sa "se curete" si ea de sperma si dabea dupa aceea sa vina sa te sarute...ca doar nu sunteti amandoi ...
Re: Re: Marimea penisului din 3 iul 2006 15:13 de Kaly
Hi hi hi.... de ce amagesti copilul? Dar daca nu mai creste? O sa te urasca toata viata :p
Re: In atentia noilor moderatori din 3 iul 2006 15:01 de Kaly
E absolut normal. Chiar trebuie modificat, fiindca exista foarte multe topicuri unde nu ai idee despre ce este vorba..., pentru ca au titluri de genul "Ma ajutati?" sau altele.
Re: sex in grup din 3 iul 2006 13:17 de Kaly
Sexul in grup.... Eterna curiozitate. Poate fi interesant, daca cineva prefera genul asta de distractie sau daca are multe curiozitati pe tema asta. Dar este recomandabil sa fie efectiv sex, in sensul ca cei care o comit, sa zic asa, nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 3 iul 2006 12:55 de Kaly
Da, asa e.
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 3 iul 2006 12:48 de Kaly
Nu stiu daca trebuie generalizat, insa eu intotdeauna am spus ca se s-a rupt o data, va ramane vesnic rupt, oricat de mult ne-am stradui noi sa ii reparam sau mascam crapaturile... Sincer, nu as mai incerca. Oricat de mult as vrea asta.
Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 3 iul 2006 12:43 de SORIN28
Citeste ce a scris Kaly si mai adauga un timp pentru ca fata sa-si revina(asta daca ea a tinut la el) :ok:
Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 3 iul 2006 12:11 de Kaly
Inainte de toate, sa vezi daca fata asta chiar merita. Este esential. Si, apoi, sa te gandesti, cat din ce simti tu este dragoste si cat anume este orgoliul de a o avea. Asta e un amanunt important.
Re: Re: Re: Sperma din 3 iul 2006 10:17 de Kaly
Chiar nu mi se pare ok. Daca ti-a fost ok ca ea sa-ti guste sperma, tu de ce nu ai saruta-o pe fata dupa? Sperma a cui e? A lu' vecinu? Mi se pare mai mult decat firesc sa o saruti, chiar merita. ):(
Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 3 iul 2006 10:09 de Kaly
Pe mine una ma innebuneste sa simt cum vibreaza la mangaierile mele... Si savurez... pana la ultima picatura.
Acum, despre intrebarea ta daca o facem sa va simtiti voi bine... Aiurea. Nici nu se pune problema. Ne place noua sa va vedem cum ...
Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ? din 3 iul 2006 10:01 de Kaly
Eu spun cam asa: decat felatie cu prezervativul, mai bine se uita pe geam.. Sincer, eu una nu as accepta nici macar ideea. Nu sunt un fan al degustarii cauciucului :lol: Si apoi, felatia are farmecul ei, tocmai pentru ca gusti... Savurezi... etc. ...
Pagina 2550 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||