Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac? din 6 iul 2006 01:42 de Dysdera
daca nu s-au despartit inca mai ai de asteptat..daca cu adevarat vrei sa o cuceresti va trebuit sa astepti sa se desparta si ca ea sa se vindece..ai putea incetul cu incetul sa-i oferi putina consolare si sa-i distragi atentia de la fostul sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa din 6 iul 2006 01:42 de ExoticDream
Uluitor! Ma aprobi, nu pot sa cred!!! Sigur ai dormit bine azi-noapte sau examenul este de vina?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac din 6 iul 2006 01:40 de ExoticDream
Ce patisi, frate?!? De ce trebuie intotdeauna sa alegem calea cea mai simpla, fara sa punem in balanta ceea ce ne-ar face sa ne simtim impliniti, ceea ce ni s-ar potrivi mai bine? Poate ca fata aceea merita sa fie asteptata, sa lupte cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iul 2006 01:10 de verdiuc
Vad ca deja ai facut edit o data.Dar 'mai incearca o fisa',poate acum vei 'face' edit.
La postul respectiv nu am ce sa comentez.Tu esti fata desteapta,si e normal sa iesi in fata sa faci glas.Femeile,in general,sunt insa sub barbati,intelectual ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are prieten, ce sa fac din 6 iul 2006 00:59 de verdiuc
Are dreptate Exotica.Stai 'dupa fundul' ei cat o fi cazul.Insa numai daca tu consideri ca merita.Si daca merita,atunci vei face orice pentru ea,inclusiv sa astepti 'vremuri mai bune'.Important este ca te place.
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua. din 6 iul 2006 00:16 de carrie
asa este. dar oare cati barbati gandesc astfel?...
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua. din 5 iul 2006 23:55 de Kaly
De acord.
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 5 iul 2006 22:59 de SORIN28
Ca o face la prima intalnire, ca o face peste o luna, ca o face peste un an tot "ea" ramane. Chiar daca se intampla de la prima intalnire asta nu o face usuratica. Aici cred ca totul depinde de cum priveste el acest lucru
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si din 5 iul 2006 21:52 de valentine
minusuri:
-femeile sunt curve si barbatii sunt porci ;) deci nu sunt victime...
-nu "zice" daca intoarce favorul;)
-am destul timp mai incolo sa ma orientez si spre altceva in afara de frumusete...
-nu e stacheta...
Re: Ochii inchisi cand sarut? din 5 iul 2006 21:42 de DarkAngel
Si cu ochii deschisi si cu ei inchisi este super fain daca cei doi parteneri au starea de spirit necesara...si cand te uiti in ochii partenerului poate sa fie si mai placut depinde de ce momente prindeti dar nu este adevarat daca ti ochii deschisi nu ...
Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral? din 5 iul 2006 20:00 de just me
hy...sunt nou..fain site!eu cred ca...asa din simpla mea experienta ca ei nu ii place sa iti faca lucrul asta...si ca urmare s-a gandit ca daca ea nu te mai lasa sa faci asta nu va mai fi nevoita sa faca nici ea...nush..parerea mea...dar totusi ...
Re: Re: Re: E excitant sa faci sex in grup? din 5 iul 2006 17:15 de carrie
probabil intr-o relatie serioasa astfel de experimente nu isi au locul. desi uneori nu au efecte negative si raman ceea ce sunt: experienta si atat. pur sexual, si mie mi se pare excitanta ideea, varianta 2 tipi, 1 tipa, dar nu cred ca as putea s-o ...
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua. din 5 iul 2006 17:07 de carrie
pentru afirmatia asta ai nota 10.
totusi, cand vorbim de sex la prima intalnire, intotdeauna femeia pica nasol, iar barbatul nu pica niciodata rau, chestie profund inechitabila dar asta e viata... rareori un tip o va privi cu ochi buni pe cea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 5 iul 2006 14:33 de Kaly
Ei, dragul meu, aici este o problema. Si anume, daca unul dintre cei doi care sunt amici s-a indragostit de celalalt... nu prea se mai poate spune ca sunt amici. Tu intrebi daca nu ar fi bine ca cel care considera ca voi sunteti doar prieteni, sa ...
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 5 iul 2006 13:59 de verdiuc
Ori este ceva extrem de pasional,si dorinta intre cei doi este imensa,dar foarte probabil ca nu va fi vorba de o relatie pe termen lung intre cei doi,caci in spatele irezistibilei atractii nu se afla o comuniune sufleteasca,in acest caz nefiind ...
Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 5 iul 2006 13:44 de verdiuc
Ce parere ai despre situatia in care una din cele doua persoane potential implicate intr-o relatie ajunge sa considere ca persoana de langa ea,momentan doar cunostiinta,este persoana potrivita pentru ea?
De acele cazuri vorbesc,in care se trece ...
Re: Masturbare din 5 iul 2006 13:33 de ExoticDream
Intrucat problema ta nu este chiar una medicala, [i][b]diseara iti vom muta subiectul in forumul "Adolescenta"[/b][/i], unde vei gasi multe alte opinii pe aceasta tema.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 5 iul 2006 13:29 de carrie
nici mie nu mi se pare o optiune prea buna. sunt n mijloace contraceptive in zilele noastre, de la prezervativ si pastile pana la pilula de a doua zi, trecand prin diafragma, sterilet si multe altele, astfel incat fiecare poate sa isi gaseasca ...
Masturbare din 5 iul 2006 13:10 de Anonim
Am 14 ani si de un an incoace ma masturbez de 3 ori pe saptamana.
De cateva zile am citit undeva asta:
"daca un tanar ale carui substante corporale nu sunt inca complet formate practica masturbarea, el este in pericol de a-si pierde in scurt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin din 5 iul 2006 13:06 de carrie
:ok:
Pagina 2547 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||