Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o m

din 7 iul 2006 10:15 de Kaly

Da. Merita.

Re: Sa fii brutal shi sigur in miscari?

din 7 iul 2006 09:55 de Nekunoskuta

Daca vrei sa aduci relatia la un nou "nivel", mai inalt, asta ar cam fi pasul urmator. Dar NU brutal, IN NICI UN CAZ. Chiar calm si fara sa o ranesti. Daca ea zice nu, accepta-i dorinta.

Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 7 iul 2006 08:49 de Duduia

pareri si pareri... oricat de deschis la minte ai fi, nu poti fi la fel si in privinta sentimentelor. daca e sa te desparti de ea, fa-o. insa, pt ca nu erati impreuna atunci, nu ai dreptul sa ii reprosezi nimic dupa ce nu veti mai fi impreuna. ...

Re: Fetelor, va rugam note pentru domnul valentine

din 7 iul 2006 08:13 de Duduia

nota pt valentine: 0, pentru ca a vorbit :devil:

Sa fii brutal shi sigur in miscari?

din 6 iul 2006 22:54 de fishribbon

Ma gindesc cum ar fi daca in timpul unui sarut cind fata se topeshte in bratsele tale,se freaca de tine,itsi baga limba de tot in gura ta,misca din bazin,etc,sa-i bag mina in chilotsii ei (ceia ce nu i-am mai facut,nici chiar nu am pipait-o omeneste) ...

Re: Re: Masturbare

din 6 iul 2006 22:38 de fishribbon

Eu la fel de la 14 ani masturbez,am un penis de practic 18 cm(17 ani).Imi plac fetele la nebunie nu ma simt obosit shi am erectii permanent+la toate-am o cantitate de sperma :ok:. Ma iertsi pentru obscernitate,dar vreau sa te ajut shtiu cit de mult ...

Re: Mai creste penisul dupa 16 ani?

din 6 iul 2006 22:32 de fishribbon

O sa creasca,nu asculta pe cei care nici macar nu s-au straduit sa raspunda mai frumos ,sau cit de cit mai concret,la intrebarea ta.O sa fii nebun in pat shi cu penis de 10 cm te vor adora.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minci

din 6 iul 2006 21:25 de ExoticDream

Nici nu am spus ca iubirea aceea fascinanta de la inceput poate dainui o viata, dar ceea ce ramane daca a existat din start comuniune de idei si daca flacara este "pazita" cu grija nu este atat de plictisitor incat sa-ti doresti sa renunti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o m

din 6 iul 2006 21:18 de ExoticDream

Pentru faptul ca a putut sa o faca si pentru ca te-a mintit, eu raspund clar: DA. :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minci

din 6 iul 2006 21:11 de Bozgoru

daca recunostea nu mai ma impacam cu ea.. pentru ca ea in primul an.. in care am fost impreuna a zis ca se culca cu mine pt ca ma iubeste si dupa ce ne-am impacat a zis ca n-a facut-o cu nimeni pentru ca nu ma putea uita pe mine..si m-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 18:00 de carrie

ca exista oameni, barbati si femei, care nu inseala din principiu cred. nici eu nu pot sa spun ca sunt de acord, in principiu, cu inselatul. ca exista in lumea reala asemenea iubire ca aceea despre care scrii tu aici, nu... in fine, tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca a

din 6 iul 2006 17:43 de carrie

conteaza si inca foarte mult. daca-mi permiti o intrebare, tu ce ii reprosezi: ca s-a culcat cu celalalt (nu ai nici un drept de vreme ce se presupunea ca v-ati despartit de tot) sau minciuna (nu stiu de ce, tind sa cred ca daca iti zicea ...

Re: Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 16:25 de ExoticDream

Cum sa-ti spun, eu percep altfel iubirea, in viziunea mea, din punct de vedere sufletesc, EL si cu mine suntem o singura fiinta, a-l minti pe el inseamna automat a ma minti si pe mine, a minti acel tot care suntem noi. Inteleg ce spui tu, insa nu ...

Re: Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 15:55 de carrie

nu stiu daca aici era vorba de inselat, de vreme ce nu stiu daca erau despartiti definitiv sau doar temporar. dar aceasta onestitate poate fi si o forma de egoism. eu, daca as avea o relatie in care sa ma simt bine, la care sa tin, si totusi as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 iul 2006 15:32 de ExoticDream

Ei se fac ca nu pricep chestia asta, exact asa cum se intampla si in cazul predispozitiei catre infidelitate la care sunt campioni. Un exemplu recent: Un barbat termina o scoala "de barbati" (adica militara), aterizeaza intr-un post extrem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are pr

din 6 iul 2006 15:15 de ExoticDream

Very funny! Credeam ca stii ceva in plus, dar tu ai raspuns conform generalizarii pe care obisnuiesti sa o faci! 1. Varsta nu spune mare lucru despre caracterul persoanei, nu toate fetele de 17 ani sunt fufe care umbla cu 15 baieti, faptul ca ...

Re: Re: A-ti ierta o minciuna ca asta?

din 6 iul 2006 15:09 de ExoticDream

O relatie in care nu exista sinceritate deplina, in care lucruri ca inselatul sunt tinute ascunse, nu este propriuzis o relatie de iubire, ci un compromis continuu, un joc pervers pe care il joci in final impotriva ta; indiferent cat de tare ai ...

din 6 iul 2006 15:05 de ExoticDream

Data missing!!! De ce v-ati despartit (pentru doua luni)? Se cheama ca relatia se terminase sau era vorba de o despartire fortuita, determinata, de exemplu, de plecarea temporara din tara a unuia dintre voi? Indiferent de motiv, totusi...., ...

din 6 iul 2006 14:58 de carrie

eu din greseala am raspuns pe alt topic. parerea mea oricum nu cred ca are relevanta in cazul asta avand in vedere ca sunt femeie, dar ar trebui sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari: 1. erati despartiti "definitiv" in cele 2 luni (adica nu era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Are priete

din 6 iul 2006 14:49 de valentine

1.varsta fetei spune destule... 2."dar le spune prietenelor ca s-ar combin a cu mine daca n-ar avea prieten" - tu cam ce intelegi din fraza asta...?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2545 din 3732
«   1 ... 2542   2543   2544   2545   2546   2547   2548 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare