Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubim barbatii? din 30 iun 2006 13:54 de Kaly
Nu analizez doar cazurile pe care le cunosc, este vorba despre faptul ca de cele mai multe ori chiar asa stau lucrurile. Nu caut vini femeilor, departe de mine acest lucru, doar ca realmente asa vad eu aceasta problema. E un punct de vedere, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu vrea sa facem dragoste din 30 iun 2006 13:49 de Kaly
Ceva nu este in regula. Chiar cred ca sentimentele ei pentru tine s-au schimbat, alta explicatie nu exista. Daca ar fi fost virgina, intelegeam, dar asa nu. Tu spuneai ca va iubiti... eu intreb: va iubiti sau doar tu o iubesti pe ea?
Re: Re: Re: Re: Re: nu vrea sa facem dragoste din 30 iun 2006 13:47 de Kaly
Nu este nici un pacat ca la 22 de ani sa faci dragoste cu persoana care ti-e draga. Cum sa fie? Nu de-asta am intrebat cati ani aveti ci ca sa imi dau seama care anume este rationamentul fetei.
Re: Re: Re: Re: nu vrea sa facem dragoste din 30 iun 2006 13:22 de un baiat
22. daca tu crezi ca e pacat sa faci asta - si este - ai face-o pt persoana iubita?
Re: Re: Re: Re: Re: din ce orase sunteti din 30 iun 2006 13:21 de ExoticDream
Daca tot vorbim despre orase, spune-mi si mie care este hotelul/pensiunea unde ar fi cel mai convenabil sa dorm o noapte sau doua cand mai vin sa vizitez Timisoara? Am fost o singura data asta-toamna, am gasit pe net o pensiune faina, undeva pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degea din 30 iun 2006 13:12 de ExoticDream
Decat sa te chinui sa folosesti cuvinte pretioase, mai bine ai face efortul sa citesti toate cuvintele pe care le-am scris acolo: era vorba doar de acele fete care cad ca mustele cand vad un tip "de gasca", nicidecum de toate fetele! Mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 30 iun 2006 12:41 de ExoticDream
Da, cred ca da..... :heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubim barbatii? din 30 iun 2006 12:38 de ExoticDream
Nu sunt de acord, de ce nu am putea privi lucrurile si invers? Noi ii parasim fara sa privim inapoi??? Daca analizezi numai cazurile pe care le cunosti tu, poti spune ca femeile sunt cele care parasesc in majoritatea cazurilor? Eu zic ca nu, iar ...
Re: Stim sa iubim? din 30 iun 2006 12:10 de ExoticDream
Nici n-ai idee cati declara solemn ca ei IUBESC, dar in realitate habar n-au ce spun! Confuzia pe care multi o fac intre dragoste si simpla atractie este deja la ordinea zilei, am "disecat" multe astfel de "relatii" si m-am convins cat de repede ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza din 30 iun 2006 11:55 de ExoticDream
Sa stii ca ai dreptate, impresia mea este ca notiunea de cuplu, de familie este pe cale de a se duce de rapa, in ultimii ani s-a subtiat ingrijorator de mult ideea de "eu + tu = noi", oamenii "se cupleaza" aproape mecanic, din plictiseala, din ...
Re: De ce se repeta topicurile? din 30 iun 2006 11:43 de ExoticDream
In principiu ai dreptate, in special in cazurile in care este vorba de informatii generale legate, de exemplu, de anticonceptionale, sarut, anumite probleme de natura medicala (atunci normal ar fi ca persoana sa caute intai prin arhiva si abia ...
De ce mimeaza femeile orgasmul? din 30 iun 2006 11:22 de Kaly
Aveti idee? Si daca aveti idee, vi se pare firesc sau nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei din 30 iun 2006 11:06 de Kaly
Nu stiu de unde si pana unde s-a ajuns la concluzia ca dragostea dureaza 3 ani. Si de cand dragostea este moderna, mai putin moderna, invechita, antica etc? Ce-i asta? In definitiv, daca unii considera ca dragostea trebuie sa fie moderna, este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Solutie pentru rezistenta in t din 30 iun 2006 10:38 de Kaly
Asa este, ai perfecta dreptate.
Re: Re: Re: ii dai voie cu altele din 30 iun 2006 10:32 de Kaly
Eu una ma consider o tipa destul de deschisa la minte, atunci cand este vorba despre lucruri noi. Doar ca totusi nu sunt atat de deschisa la minte, sa zic asa, incat sa accept o relatie intr-atat de moderna, de genul uneia in care partenerul sa vina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate din 30 iun 2006 10:09 de Kaly
Eu spun ca atunci cand iubesti, nu mai este loc nici macar pentru o mica adiere de ura. Si mai spun ca in dragoste nu exista jumatati de masura. E dragoste si atat. A, ca exista certuri, e adevarat. Dar sunt furtuni trecatoare, dupa care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 30 iun 2006 09:51 de Kaly
Crezi in sufletele pereche? Fiindca eu cred. Acesta este motivul pentru care afirm ca, la un moment dat, fiecare dintre noi isi intalneste jumatatea. Depinde doar de fiecare daca o recunoaste sau nu...
Re: Re: Re: Re: De ce iubim barbatii? din 30 iun 2006 09:47 de Kaly
Nu am spus asta. Imi mentin insa punctul de vedere legat de faptul ca pana la urma, tot noi suntem vinovate de cum sunt barbatii. Gandeste-te: noi suntem cele care ii iubim si ii facem sa ne iubeasca, pentru ca apoi sa ii parasim fara sa privim ...
Re: Tic tac amoros la barbati! din 30 iun 2006 08:36 de Aphex
Eu pot sa fiu un pic rautacios si sa spun ca nu poti iubi pe cineva daca respectivei i se cam rupe de tine. Desigur, e valabil si invers. Problema eu zic ca e reciproca: iubesti, iubesti, dar ai pe cine? In trei ani se intampla multe lucruri si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate din 30 iun 2006 07:34 de BeyondGirl
Nu mi vorbiti din carti... :)
Ca daca afli ca te-a inselat, iti vine sa-l/s-o omori (nu luati totul mot-a-mot), simti furie, nu intelegi why, nu accepti... si-atunci e usor pe moment sa simti ura.
Esential, zic eu, este daca sentimentul persista ...
Pagina 2556 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||