Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI

din 29 iun 2006 15:13 de David21

Sorine, cu tot rescpectul ti-o spun, ai creat paradoxul anului, tu moderator la sectiunea "aberatii si caterinci", daca tu ai simtul umorului inseamna ca si eu am calitati de preot!!!!:lol::lol::lol::mellow:..no offence...:flowers:

Inteligenta: femeie vs barbat

din 29 iun 2006 14:55 de ExoticDream

De curand, intr-o discutie, cineva a facut urmatoarea afirmatie: "In privinta inteligentei, daca am acorda note de la 1 la 7, femeile ar primi de la 1 la 6, in timp ce barbatii de la 2 la 7. Oricat de desteapta ar fi o femeie, intotdeauna se va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma simt respinsa

din 29 iun 2006 14:24 de me

asa e.........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degea

din 29 iun 2006 14:18 de ExoticDream

Din pacate coeficientul de prostie este marisor in Romania si, dupa chestia aceea nedefinita din '89, a cunoscut forme variate. Exista [i]prostul-bata[/i], care nu e capabil sa-si termine nici clasele primare (astuia n-ai ce-i face, asa l-a lasat ...

Re: Fetelor, va rugam note pentru domnul valentine

din 29 iun 2006 13:40 de valentine

Deci pot sa imi dau 10 singur?:D

Fetelor, va rugam note pentru domnul valentine!

din 29 iun 2006 13:30 de ExoticDream

Acelasi text din postul referitor la domnul verdiuc: Sa zicem ca nu sunteti implicate momentan intr-o relatie sentimentala si ca v-ati intersecta intamplator in real life cu [b]valentine[/b], incercati sa-i faceti o minicaracterizare si raspundeti ...

Fetelor, dati-i note lui verdiuc!!!

din 29 iun 2006 13:07 de ExoticDream

Aici ne aflam intr-o lume virtuala, in care singura cale de a cunoaste persoana care se ascunde in spatele unui nick este reprezentat de opiniile pe care aceasta le exprima, facand slalom printre posturi, de-a lungul timpului. Initiez un tip de ...

Re: Re: Romantismul inaintea unei partide de sex s

din 29 iun 2006 10:48 de Kaly

Cred ca vorbim despre doua lucruri diferite: eu as spune mai degraba preludiu, decat romantism. Nu de altceva, fiindca e cam greu, din punctul meu de vedere, sa alaturam romantismul unei simple partide de sex.

Re: Cum ati reactiona....

din 29 iun 2006 10:30 de Kaly

Este dreptul tau sa stii ce si cum. Na, admit ca e ciudatzica ideea sa-l pui sa isi faca analizele, dar la o adica e mai bine asa, decat sa te trezesti cu cine stie ce surprize.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degea

din 29 iun 2006 09:58 de Kaly

Isi vor baga mintile in cap... da si nu... In definitiv este vorba despre mediul in care isi duc traiul. Si daca apartin unui anume mediu, este extrem de dificil sa se rupa de acolo. Rare sunt cazurile in care se pot rupe... Pentru ca nu pot, in ...

Re: Re: nu ar trebui sa existe forumul

din 29 iun 2006 09:27 de Kaly

Discutiile despre tot ceea ce implica dragostea nu sunt subiecte care sa nu existe. Cred ca fiecare dintre noi are cate o problema, intrebare, nedumerire etc. La o adica, ce poate sa fie mari frumos decat dragostea? Si daca e asa, de ce sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 29 iun 2006 08:29 de carrie

si sunt chiar atatea specimene de-astea? totusi imi este greu sa cred ca prostia este atat de raspandita. si daca este asa care or fi motivele? e drept ca nu prea cunosc persoane care sa vina de la "usa blocului", "liceul din spatele ...

Re: Re: Re: Re: Studentie, haine grele!

din 29 iun 2006 01:34 de un doctor

Da, stiam. Dar acel 8:100.000 in ce zona a lumii este? Daca o spui doar asa... a proasta, informatia nu valoreaza nimic. Si daca tot e histo.: la microscop, de ce sunt neuronii verzi?

Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 29 iun 2006 01:30 de ExoticDream

Si eu cred la fel.... Relatiile mor devreme pentru ca exista doar iluzia unei "chestii deosebite".... :heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: O iubesc...

din 29 iun 2006 01:26 de ExoticDream

Asa este, din pacate, dragoste cu sila nu se poate. Degeaba te chinui sa-i demonstrezi ce baiat bun esti tu daca pe ea o tenteaza mai mult aventura italiana. Daca ar fi o fata exceptionala cu care te-ai potrivi nemaipomenit, POATE ar merita sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare

din 29 iun 2006 01:08 de ExoticDream

Merge si-un chill OUT sau o muzica ambientala..... cu accente exotice/orientale (fara voce)! Orice in afara de hip hop, rock sau jazz! Si pentru fair-play, as sugera si o repriza de striptease masculin, de ce nu? Acelasi fond muzical, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma simt respinsa

din 29 iun 2006 00:59 de ExoticDream

Mai abtine-te si tu ca sigur nu mori! Fa un test, vezi ce se intampla, este vorba totusi de mama ta care te iubeste! Chiar daca de la situatia tensionata de acum si pana la cea in care ati fi doua prietene apropiate este cale lunga, cred ca ai ...

Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 29 iun 2006 00:44 de LonelyGirl

Acelasi e si raspunsul meu.

Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 28 iun 2006 19:31 de SORIN28

Sa inteleg ca asta e un motiv de a schimba partenerii cat mai des, de preferat inainte de a implini 3 ani impreuna, ca sa nu devina refelx ca stai lange ea\el?! Chestiunea fizica la care te referi cade in mai putin timp, cel mult 3-4luni:ok:

Re: Tic tac amoros la barbati!

din 28 iun 2006 19:07 de DarkAngel

Tu pe ce te bazezi cand afirmi asta...cumva p faptul ca inainte (preistorie) copiilor le lua cam 4 ani sa se poata dezvolta suficient sa nu mai fie asa de dependeti de parinti si dupa perioada aia barbatul putea sa plece si sa-l lase doar in grija ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2558 din 3732
«   1 ... 2555   2556   2557   2558   2559   2560   2561 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare