Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: virginele astea din 26 iun 2006 04:49 de alin4alin
Ai auzit bine si se intampla deseori mult mai devreme de 40 de ani.
Re: De ce ne "mIRC"-uim? din 26 iun 2006 04:37 de alin4alin
Hehehe cunosc un copilash care are 8-9 ani si care nu ai avea tupeu sa ii spui astea. Un mare hacker l-a invatat tot ce stia si i-a dat tot ce avea caci el urma sa se lase de "meserie". Si acum copilu` asta il gasesti mereu la sala de net, nu cred ca ...
Re: Hobbyuri.... din 26 iun 2006 04:30 de alin4alin
Hobbyurile mele se afla intr-un total contrast. Imi place cel mai mult sa ma bat, sa fumez "iarba", sa beau bere, sa joc sah, sa citesc, sa vizionez filme bune.
Re: Cuvinte obscene: care, cand si cum? din 26 iun 2006 03:54 de alin4alin
"cum" este un cuvant obscen, in engleza desigur. Echivaleaza cu cuv slo**z folosit de romani.
Re: self-fellatio din 26 iun 2006 02:27 de alin4alin
Eu spun ca daca m-ash forta putin as reusi, dar nu am de gand sa incerc:x:x:x. De ce sa fac eu treaba asta cand eu trebuie doar sa stau si sa ma relaxez?
Re: Ce ati face daca ati lua SIDA? din 26 iun 2006 02:19 de alin4alin
PS: eu unul as omora-o pe respectiva. Dar as omora-o foarte foarte incet si printr-o metoda foarte foarte dureroasa.
Ce ati face daca ati lua SIDA? din 26 iun 2006 02:17 de alin4alin
Ei bine sa zicem ca in urma contactului sexual cu un/o tip/tipa luati SIDA. Ce ati face in continuare? V-ati razbuna pe cel/cea de la care ati luat boala. Ati continua sa faceti sex (neprotejat) raspandind astfel boala la altii? Ati trai ultii ani ...
Re: pt Baieti din 26 iun 2006 01:59 de alin4alin
Pe mine nu ma intereseaza daca cineva trage cu ochiul. In general cei care trag cu ochiul au o dotare nesatisfacatoare. Si nu sunt de acord cu cel ce a spus ca este imposibil sa nu te uiti la "vecinul". Eu unul nu am tras niciodata cu ochiul.
Re: ce este mai important? din 26 iun 2006 01:55 de alin4alin
Pentru mine e mai important sa fiu eu satisfacut pe plan fizic caci de partenera nu ma intereseaza caci pot s-o schimb.
Re: Barbatul face distinctia intre iubire si sex din 26 iun 2006 01:51 de alin4alin
Eu nu stiu cum sa raspund caci pentru mine nu exista iubire dupa cum am mai spus ci doar bani, sex si droguri.
Re: Re: Drogurile combinate cu Sexul din 26 iun 2006 01:50 de alin4alin
Hey.. nu e greu sa "fii" din amsterdam. Daca ai ceva experienta (hacker) poti face lejer sa "fii" de unde vrei.
Re: Re: tutunul dauneaza ? din 26 iun 2006 00:47 de fumatorul
Si zici ca te-ai lasat, huh? Then it must be something else! Dat fiind textul de mai sus, cred ca IQ-ul nu are prea multe de-a face cu fumatul... :D
Re: anticonceptionale din 25 iun 2006 22:12 de alin4alin
Stiu doar ca ai mari "sanse" sa faci cancer la san daca iei anticonceptionale pe baza de estrogen. Dar stai linistita caci si celelalte tipuri de anticonceptionale povroaca diferite afectiuni.
Re: tutunul dauneaza ? din 25 iun 2006 22:11 de penetru
fumatul e principalul declansator al cancerului,produce o imbatranire generala,pe langa asta monoxidul de carbon reduce capacitatea pulmonara,daca lasi tigarile vezi chiar si in 4 zile o imbunatatire majora a erectiilor.
personal dupa ce am lasat ...
Re: ejaculare....in spate din 25 iun 2006 22:06 de alin4alin
Hey am pus si eu un topic asemanator. Daca se poate intampla ceva daca ejaculezi inauntru in timpul sexului anal. Dar eu ma refeream mai degraba daca pot aparea alte probleme, si nu o sarcina. Totusi nu am primit raspuns.
Re: Doua nedumeriri... din 25 iun 2006 07:11 de alin4alin
O convingi cam greu ca trebuie sa dai multi bani pe bautura. Stii tu la ce ma refer ;)
Re: I got no respect for bitch ..sry women din 25 iun 2006 07:03 de alin4alin
Sunt de acord cu titlul topicului.
Re: vreau un sfat dragilor din 25 iun 2006 06:57 de alin4alin
sfatul meu sincer este sa sapi o groapa suficient de mare pentru el si parintii sai.
Re: Sex in ritm de "Merry Christmas"? din 25 iun 2006 06:48 de alin4alin
Hey cum naiba vine asta? daca imi propune mie asa ceva dau cu o cheie franceza in el (desi o ranga n-ar fi rea, dar sa presupunem ca n-am ranga)pana nu se mai gandeste la sex. Pai ce naiba doar nu`s gay.
ps:am inteles ce a vrut sa spuna ...
Re: Ce alegeti Sex sau Dragoste ? din 25 iun 2006 06:39 de alin4alin
Daca ar fi sa aleg intre sex si dragoste as alege banii:lol::lol::devil::devil:
Pagina 2561 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||