Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de din 24 iun 2006 01:36 de ExoticDream
Eu stiam ca la Republica Moldova se vorovieste tot romaneste, dar poate s-o fi schimbat intre timp sau manualele alea n-au ajuns unde trebuia!
:huh::huh::huh:
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 24 iun 2006 00:49 de Dysdera
daca ai fi atat de dragutz cat sa ne traduci si noua ce ai zis ar fi superb:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubiti barbatii?! din 23 iun 2006 21:36 de Dysdera
fiindca au demonstrat de nenumarate ori ca nu sunt de incredere...:) and that's all i can think of for now..si prin demonstrat de nenumarate ori ma refer la baietii acre isi bat joc de fete..asa zisii casanova sau don juan care doar prin existenta ...
Re: a testat careva GHB? din 23 iun 2006 21:33 de LonelyGirl
Cine ti=a dat informatiile astea atat de bogate despre respectivul drog?daca ar avea doar efecte pozitive crede-ma ca era scos de multa vreme in magazine, farmacii si altele.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu alt din 23 iun 2006 21:25 de Dysdera
am spus ce am spus fiindca am fost dezamagita de reactia celor de pe forum..unii intr-adevar au avut ceva bun de spus in legatura cu asta dar altii nu nu mi0au demonstrat ca sunt capabili sa inteleaga toate dilemele sau probleme de pe forum
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele din 23 iun 2006 17:11 de crysssteel
Dysdera!cred ca ar trebui sa respectam opiniile tuturor celor care au ceva de spus pe o anume tema,fara ai desconsidera sau jicni.Daca-ti place ideea de libertinaj sexual e opinia/optiunea ta si ti-o respect:ok:.Dar ia aminte:CIND ITI ZICE UNU' CA ...
Re: Re: Re: Re: :( just asking din 23 iun 2006 15:57 de crysssteel
Ancuta!In 99,(9)% din cazuri,PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE,n-o uiti toata viata.Daca nu te atrage dpdv sexual sint doua variante:1-ori tu nu esti inca pregatita ptr." pasul cel mare",2-ori el nu-ti inspira acel sentiment de siguranta(ca te vrea cu ...
Re: Re: Re: Re: De ce iubiti barbatii?! din 23 iun 2006 15:18 de SORIN28
Bun, hai sa vedem de ce nu ii iubiti. Dar motive serioase nu copilarii:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema d dezvirgi din 23 iun 2006 15:07 de Nekunoskuta
Cazuri si cazuri...nu inseamna ca daca ti s-a intamplat tie nu se intampla nimanui ;)
Re: Re: Re: De ce iubiti barbatii?! din 23 iun 2006 14:53 de ExoticDream
Inteligentul a vrut sa spuna ca poti gasi cartea "De ce iubim femeile" la librarie...., dar daca e vorba de barbati.... let's talk about them! Oare..... n-ar fi mai bine sa spunem de ce nu-i iubim?!? Eu asa o sa fac!
;););)
Re: Re: Re: :( just asking din 23 iun 2006 14:52 de Nekunoskuta
Intreaba-l direct despre sex! Daca zice ca simte nevoia spune-i ca tu nu o faci cu el si sa aleaga: tu sau sexul cu altele.
schimbare de macaz din 23 iun 2006 14:44 de utilizator
ne-am impacat, dar pt mine nu va mai fi ce a fost, a facut un bine, mi-a deschis ochii, de acum incolo voi avea mare grija de mine, daca va fi cineva care va suferi, nu voi mai fi eu ala
sfidarea este mama succesului intro relatie, asta voi adopta ...
Re: Re: Re: Re: Re: oare ma iubea? din 23 iun 2006 14:37 de utilizator
da?sa cer scuze cuiva caruia nu-i pasa de mine, sau cel putin asa spune?
pls ori ai ceva frustrari ori nu ai inteles mare lucru
daca cineva spune dupa n ani de relatie"marsh shi la gara"din motive puierile, tu spui :scuze, eu nu vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele din 23 iun 2006 14:36 de Dysdera
as fi preferat totusi ca raspunsurile voastre sa mie mai deschise la minte dar rog..asta ar insemna prea mult..nu multe persoane inteleg chestia asta
Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele din 23 iun 2006 13:30 de ExoticDream
Daca te incalzeste cu ceva, te asigur ca nu esti singurul, eu sunt la fel de dezavantajata din punct de vedere sentimental pentru ca, la fel ca si tine, nu consider flexibilitatea ca pe un avantaj suplimentar al modernismului!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ii dai voie cu altele din 23 iun 2006 12:41 de ExoticDream
Daca relatia "il constrange" si simte nevoia de libertate in sensul "acela", inseamna ca la fel de bine ar putea sa si iasa din acea relatie, asta nu e iubire! Cand doi oameni se iubesc cu adevarat, nici unul nu se gandeste la astfel de ...
Re: :( just asking din 23 iun 2006 12:04 de maeka
Cati ani ai?oricum...daca e mai mare de varsta...adica peste 18-20..e normal sa simta neaparat nevoia...insa tot la fel de normal este sa se abtina daca te iubeste.Nu zic ca nu te iubeste..doar ca si aspectul celalalt este important pentru el...daca ...
Cum sa-l intreb daca a mai facut sex? din 23 iun 2006 10:47 de Tinkerbell
well..am si eu o chestie de lamurit.nu stiu in ce masura imi puteti raspunde da' macar incerc.sunt cu un tip de 2 luni jumate si relatia pana acum merge ok,doar k nu am intretinut relatii sexuale cu el inca,intrucat sunt virgina.de la un timp pare ...
Re: virgine la 25 de ani din 23 iun 2006 09:41 de alin4alin
Din experienta proprie femeile incep sa se ticneasca de tot daca raman virgine. Credetzima nu ati vrea sa cunoasteti o virgina de peste 30 de ani, e nebuna rau, lipsita de orice speranta. asa ca mai bine vezi ce faci cu himenul ala ca te poate baga ...
Re: Re: De ce iubiti barbatii?! din 23 iun 2006 09:04 de SORIN28
Inteligentule, asteptam sa vad ce scriu fetele\femeile de ce ne iubesc:ok: La librarie n-am ce face, daca vreau o carte imi iau din biblioteca persoanala sau o "cumpar" de pe net:-*
Pagina 2563 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||