Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita

din 22 iun 2006 02:39 de ExoticDream

Aha. Cam cat ar fi normal? Daca maritatul/insuratul se produce, in general, dupa varsta de 24-25 de ani, cam cati ani de sex consideri ca ar fi necesari pentru ca sa dobandesti cunostintele unei seXperte? Este nevoie si de un numar mare de ...

Re: Re: intrebare

din 22 iun 2006 02:35 de ExoticDream

Tu ai idee ce spui aici? Cu MULT inainte de menstruatie ai toate sansele sa dai peste perioada fertila (ori poate crezi ca prima data nu poti ramane insarcinata?) si pe urma chiar nu mai ai nici o grija, poti sa faci sex nu 4 zile in timpul ...

Re: Re: Re: Re: Masturabrea....

din 22 iun 2006 02:23 de ExoticDream

Cum adica se acumuleaza dupa dezvirginare?!? Eu cred ca era acolo de cand lumea si pamantul, stii tu, e o vorba: "prostia nu are tara si fiecare o aduce cu dansul de unde vine", asadar ideea este ca fatuca aia in mod cert are o doza mare de asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

din 22 iun 2006 02:23 de Dysdera

perfect de acord cu tine exotic dream

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 22 iun 2006 02:08 de ExoticDream

Din prea multa bunatate si lipsa de egoism, mi s-a propus sa plec si n-am plecat, nu a fost mila, ci iubire... nu am avut ce decizie sa iau, totul era simplu (desi infinit mai trist), pentru mine nu se schimbase nimic. Daca as fi fost eu cea cu ...

Re: Re: Cuvant obscen sau nu?

din 22 iun 2006 02:06 de Bozgoru

nu e... nici ,,pula ,, nu e..daca te gandesti ca in croatia exista o statiune numita ,, p..u...l...a,, :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe p

din 22 iun 2006 02:02 de Bozgoru

pai daca nu sunt pucte care au rana deschisa nu o sa-l usture e la mintea gainii.. pe tine te ustura pielea daca te dai cu spirt sau alcool sa aftershave...daca nu te-ai barbierit sau daca nu ai rana vie?

Re: intrebare

din 21 iun 2006 23:27 de Dysdera

prima data sa faci sex e ideal inainte de mentruatie..cu mult inainte...ca sa ai timp sa ti se repare himenul pana la mentruatie si sa profiti de cele 4 zile in care poti face sex fara prezervativ

Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce

din 21 iun 2006 23:00 de

nu pozitia punctului G sa o alegi.sa alegi lungimea.presupunand prin absurd ca ai 2 tipi identici din toate punctele de vedere doar ca unu o are de 4 cm si altul o are mult mai mare. ce ai alege? (situatia este pur ipotetica.slabe sanse sa te ...

Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

din 21 iun 2006 22:12 de Dysdera

cum sa te raspumperi?hmm sa vedem..paaaaii..ce-ar fi sa ii pregatesti intr-o seara ceva romantic cu trandafiri cu tot cu muzica buna etc ..sa fie placut surprinsa si sa facetzi dragoste..:P

Re: varsta optima

din 21 iun 2006 22:08 de Dysdera

de ce naiba pui otpicul asta daca cinave ti-a luat-o inainte;)...ti-e greu sa citesti post-urile puse pe otpicul ala sau vrei sa te simti mai speciala?

De necuprins...

din 21 iun 2006 22:00 de verdiuc

Azi am invatat.In ultimele 2 luni am invatat si am fost respins de fete proaste,cu prea multe figuri in cap.[Cenzurat de ExoticDream] Una ma respinge cu obstinatie,desi Dumnezeu daca o intelege pe fata asta.Ca ea sunt toate.Nici una nu este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iun 2006 21:52 de verdiuc

:flowers::flowers::flowers: :cat::p

Re: Re: Re: Re: o problema d dezvirginare

din 21 iun 2006 21:39 de Dysdera

daca nu mai are himenul dak i s-a rupt in urma masturbarii cu degetul a folosirii tampoanelor intra vaginale a mersului pe bicicleta nu inseamna ca nu mai e virgina..mi se pare inadecvat sa fie asociata virginitatea cu himenul intact..esti virgina ...

Re: Re: Re: Re: Virginitate

din 21 iun 2006 21:19 de Dysdera

nu te mai lau de saraca fata..ideea e ca de la 15 ani in sus fetele is libere sa o faca dar numai daca ele o doresc..nu stresate de idiotenie "imi caut alta daca nu o faci cu mine" i mean..cmon..deja a devenit penala chestia..la baieti nush ...

Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita

din 21 iun 2006 21:15 de Nekunoskuta

Asta inseamna ca nu e recomandat sa-si inceapa viata sexuala dupa 18 ani? :blink:

Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 21:11 de Dysdera

hmm..is de acord cu tine carrie..umbla multe idei si prejudecatzi de genul asta supide care pe langa faptul ca nu izoleaza grupul sau patura sociala din care provin c...e se mai iau si de celelalte fete..asta e cam aiurea baieti nu credeti? ;)

Re: Re: Re: Re: Re: expeditoru!

din 21 iun 2006 21:04 de Dysdera

nu iti spune nimeni sa incepi educatie sexuala cu ea..dar dak a venit pe site-ul asta a venit cautand ajutor..ca vrea de pe la varsta asta sa o faca e vina parintilor si a oamenilor cu care socializeaza..e trist..multe fete sunt in situatia ei cand ...

Re: Re: Re: Varsta potrivita

din 21 iun 2006 21:00 de Dysdera

daca astepti pana la casatorie sa o faci experientza ta in domeniul sexual va fi egala cu "0" si acum sa fim seriosi..ce barbat nu vrea o sotie buna la pat;) nu trebuie sa fie o c.... care s-a culcat cu juma din cartier si stie toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

din 21 iun 2006 20:58 de Dysdera

nush daca masturbarea duce neaparat la ejacularea precoce...ejacularea asta are loc din lipsa de practica sau pur si simplu "organul" nu e obisnuit in interiorul unei femei :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2566 din 3732
«   1 ... 2563   2564   2565   2566   2567   2568   2569 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare