Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am o curiozitate.....

din 21 iun 2006 10:50 de LonelyGirl

Plang si nu de teatru dar mai rar decat fetele.E vorba de orgoliu :)

Baietii plang?

din 21 iun 2006 10:16 de dark_angel

baietii plang? si daca o o fac nu este doar teatru?(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iun 2006 09:56 de carrie

nu mi se pare ca povestea cu tabara este o greseala, ci mai degraba o experienta. nu inteleg de ce acest topic a starnit asemenea "pasiuni", intamplari oarecum de genul acesta se petrec la tot pasul, chiar daca nu in tabere si chiar nu mi se pare ...

din 21 iun 2006 09:10 de verdiuc

La chestia asta sa raspunda oricine altcineva in afara de ExoticDream.Ea este prea conservatoare,la ea cine a gresit o data nu mai are parte de indurare. Ma refeream in special la celelalte fete de pe forum,care pot vedea problema putin mai in ...

Banc Show!

din 21 iun 2006 06:35 de SORIN28

1. Dragostea eterna dureaza 3 luni. 2. Nu te baga in lumea drogurilor... suntem si asa destul de multi. 3. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta. 4. Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

din 21 iun 2006 04:03 de Viper_GTZ

Stai putin unele persoane nu fac chestia asta dar ai dreptate cei cu o viata sexuala activa cateodata stau si ma rad la cei care se lauda de chestia asta "ba eu am facut-o de 11 ori azi"da sigur castrat poate dar oricum de la o varsta trebuie sa ai ...

Re: As vrea dar nu am cu ce

din 21 iun 2006 03:37 de Viper_GTZ

Aici e ceva mai sensibil in primul rand punete cu o tipa mai asezata si stii vorba aia "nu conteaza marimea carnaciorului ci cat de vesel e" oricum lasand zicalele este dovedit stiintific ca barbatii cu "jucaria" de 12cm satisfac cel mai bine o ...

Re: Ce ati face?

din 21 iun 2006 03:31 de The one_the

Un baiat e mai putin sensibil cu mici exceptii,baietilor le e mai usor sa se desparta decat daca e cenul "wimp" oricum pe scurt la chestiile de genul asta e sa vorbesti cu persoana daca iti da papucii nu e sfarsitul lumii dar pe viitor nu ar ...

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 21 iun 2006 03:18 de Viper_GTZ

Corect impresari si filozofi ca becali sunt in toata tara frumos,concis si ceva mai amabil ar trebui spus mesajul

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 21 iun 2006 03:15 de Viper_GTZ

Nu prea cred daca iti dezvalui sentimentele in halul asta o dai in bara , cel mai bun sfat este sa-i dai de inteles ca o placi fara sa-i spui dar discret si dupa ce sunteti prieteni

Re: Re: Am o nelamurire!

din 21 iun 2006 03:11 de Viper_GTZ

Un mic sfat daca iti place de fata asta nu ii spune de la primele intalniri ca o iubesti pt ca va crede ca te-a cucerit si isi va pierde interesul fata de tine in rest in zilele de azi decat sa mai caute un baiat un loc romantic mai bine te duci ...

Re: TEHNICI DE MASTURBARE

din 21 iun 2006 02:49 de Dysdera

daca ai pus asa o intrebare probabil ai vreo 8-9 ani si nu ai altceva mia bun ce face decat sa te iei dupa "aia mari" si sa incerci sa te masturbezi..mai bine joaca fotbal...

Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea?

din 21 iun 2006 02:37 de Dysdera

eu nu inteleg ce nu va "jucatzi" asa fara chilotzei si tu scumpule cu un prezervativ..me knoez ;) am avut si eu parte de jocuri de genul dar prezervativele erau obligatorii..daca prietena ta nu ti le-a impus atunci ma tem fie ca nu e prea ...

Pt. Admin SeXpert

din 21 iun 2006 01:18 de ExoticDream

Am o propunere: Intrucat cei care posteaza aici nu sunt doctori in sexologie, dar dau totusi sfaturi bine intentionate userilor cu probleme medicale, poate nu ar fi rau ca doamna consilier Panait sa arunce din cand in cand cate o privire pe ...

din 21 iun 2006 01:10 de ExoticDream

Mda, baiatul acela este "indragostit", dar nu se prea intelege de cine! De fosta prietena se pare ca nu pentru ca altfel n-ar fi inselat-o, de fatuca aia nebuna dupa sex nici atat, altfel dupa o noapte fierbinte ca aia ar incerca macar sa ...

din 20 iun 2006 23:53 de verdiuc

Baiatul acela este un indragostit.Ar face orice pentru o fata ca lumea.Dar greseste povestindu-si pataniile in stanga si in dreapta.Nimeni nu il va mai crede... Va intreb,fetelor de pe site: daca acel baiat care s-a distrat cu fata din tabara ...

din 20 iun 2006 23:08 de carrie

daca imi face fata...:D:D:D acum serios, nu am o parere bine definita despre genul asta de barbati avand in vedere ca nu prea am intalnit (sau cel putin nu cred ca am intalnit...) oricum nu prea sunt barbati care sa accepte prea usor faptul ...

Re:

din 20 iun 2006 21:31 de adriana

nici mie nu mi-a placut sa o fac ..dar cand am dat de gustul "ei" mi-a placut..asa ca incearca si tu :ok: sau daca o ti mortis poti vorbi cu prietenul tau despre asta..cel mai bine..

Re: Banc Show!

din 20 iun 2006 19:38 de valentine

:ok::love::love::love::love::love: Total adevarat!

Banc Show!

din 20 iun 2006 18:38 de SORIN28

10 sfaturi utile, doar in caz ca intampinati aceste probleme 1. Daca vi se va intampla vreodata sa va inecati cu un cub de gheata, nu va panicati, doar toarna-ti un vas de apa clocotita pe gat si.... cubul se va topi 2. Esti neindemanatic? ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2568 din 3732
«   1 ... 2565   2566   2567   2568   2569   2570   2571 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare