Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum se face cunnilingus?

din 20 iun 2006 18:16 de eu

cum se face sexul oral..am inteles ca nu trebuie sa umbli chiar in toate partile cu limba..ci intr-un singur fel..si putin apasat chiar..si sa nu fai cum se face in filmele xxx adik sa faci limba ca morishca:rolleyes: daca stiti tehnica..spuneti-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : c

din 20 iun 2006 17:59 de ExoticDream

Aproape ca nu mai conteaza cat de cuminte esti astazi.... Oriunde te uiti, vezi numai flirturi, vrajeli ieftine, iubiri destramate care nu apuca nici anul, este o lume nebuna, nebuna, nebunaaaaaa..... in care aproape toata lumea face sex oriunde, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Seductia-durata ei.

din 20 iun 2006 16:44 de LonelyGirl

:lol::lol::lol::lol: puiule nu vorbi in necunostinta de cauza...chiar daca ar fi asa...te- deranjeaza cu ceva?..esti sigur ca nu stiu ce se ascunde in spatele marelui "macho"?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

din 20 iun 2006 16:28 de LonelyGirl

cam nebun trebuie sa fi daca nu te poti stapani:ok:

Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 20 iun 2006 16:25 de LonelyGirl

Am si eu o intrebare.Nu pot schimba nick-ul decat daca fac alt user?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2006 16:21 de carrie

treaba sta cam in felul urmator: foarte rar am intalnit femei care sa isi faca un scop din a avea cat mai multi barbati la activ, cu atat mai mult cu cat societatea sactioneaza foarte aspru un asemenea comportament la femei. cel mult la fete de liceu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 20 iun 2006 16:17 de valentine

SH?:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLAC

din 20 iun 2006 15:57 de Nekunoskuta

Da, ai mare dreptate! [i]Ti-a crescut inima, nu? Problema e asa: noi stim cum sa va manevram, daca nu faceam comentariul asta ziceai ca ti-am dat dreptate pe bune si te umflai in pene de bucurie. Inferioritate, superioritate, nu conteaza. ...

Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chiloti

din 20 iun 2006 15:44 de Nekunoskuta

Sincer, prefer sa-i sperii decat sa raspund la subiecte de genul "Nu i-a venit menstruatia, oare e insarcinata?" ;)

Re: curge sange neaparat

din 20 iun 2006 15:42 de Nekunoskuta

In majoritatea cazurilor curge sange pentru ca se rupe himenul. Exista si cazuri de fete care nu au himen (din nastere sau rupt in urma practicarii vreunui sport sau unor jocuri din copilarie) ori cand himenul e elastic, cazuri in care la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zice ca suna... si

din 20 iun 2006 15:38 de Nekunoskuta

Bine, bine...dar ce te faci in cazul de fatza cand el nu suna o data, se intalnesc dupa 1-2 luni si iar ii spune ca o suna iar trec 2-3 zile in care el nu suna. Oare asta nu e semn ca de fapt nu vrea sa auda de ea? Asa ca...decat sa sune un tip ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

din 20 iun 2006 15:32 de Nekunoskuta

Ok, daca vrei tu sa pui semnul "egal" intre violator si bolnav psihic treaba ta, nu ma bag.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 20 iun 2006 15:27 de carrie

nu sunt de acord ca fata respectiva are vreo obligatie morala fata de sotia individului. ce, e sotia ei? el ca sot, care si-a asumat o obligatie, are datoria de a o respecta. daca fata respectiva nu o cunoaste pe sotie, nu cred ca are nici o ...

din 20 iun 2006 15:21 de ExoticDream

De acord cu tine! Este uluitor de cate ori auzi baieti de 17-18 ani spunand cu un soi de mandrie tampa: "Pana la 27-28 de ani, n-o sa ratez nimic din ce apare, apoi imi caut o fata cuminte si ma insor!" Din pacate, in cele mai mule cazuri, nu ...

din 20 iun 2006 15:12 de carrie

mie mi se pare o dovada de nesimtire si foarte mult egoism din partea unui barbat care a avut, cum zici tu, zeci si sute de femei, sa aiba pretentia ca femeia cu care o sa se "aseze" sa fie virgina sau aproape virgina. daca asa s-a nimerit, ...

Re: filozofie tipic masculina

din 20 iun 2006 12:45 de Duduia

parerea mea e ca femeia poate sa ii faca si cate o surpriza placuta din cand in cand, nu sa ii dea numai ce vrea( o cireasa, acolo:p). si el la fel. oricat de mari si profunde sunt sentimentele, sexul cam face legea, un fel de liant definitiv. ...

Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARBATII

din 20 iun 2006 12:38 de Duduia

eu l-am iertat. a fost cazul de o singura data. "incidentul" l-a maturizat. acum e mai bine decat inainte. a doua sansa este mereu ultima, in conceptia mea. se pare ca a fost o sansa benefica.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri

din 20 iun 2006 12:30 de Duduia

daca la 35-40 de ani, dupa ceva ani buni de casatorie, sotia te vrea in pat, ce dovada mai mare de masculinitate ar trebui, tinand cont de posibilitatea ca in tot acest timp ea s-ar fi putut plictisi de ce a avut pana atunci? pustoiacele? ...

din 20 iun 2006 12:19 de Duduia

asta e valabil si in cazul fetelor. isi fac de cap o vreme si, cand isi dau seama ca si-au rupt gatul dupa unul anume, devin fete cuminti, loiale, dedicate in totalitate lui. nu imi suna prea bine nici de o parte, nici de alta, dar omul are ...

Re: da............

din 20 iun 2006 12:09 de ExoticDream

Se implineste termenul, o fi facut sex sau Hormonel si-o fi gasit alta care sa-i cedeze pe data?!? :wacko::wacko::wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2569 din 3732
«   1 ... 2566   2567   2568   2569   2570   2571   2572 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare