Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Insarcinata ???

din 19 iun 2006 20:11 de lupulnebun

Cu 4-5 zile inainte de menstruatie nu ar trebui sa iti faci probleme. Daca nu te lasa gandul mai astepata vreo 2-3 saptamani si ia-i un test de sarcina. Parerea mea: nu are rost ;):ok:

Re: Lamuriri despre webloguri

din 19 iun 2006 18:58 de SORIN28

Atat timp cat nu poti sa ii "interzici" cuiva sa il citeasca nu stiu daca se va incurca cineva sa-si afiseze gandurile pe aici :ok: P.S. sper sa ma insel;)

Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea?

din 19 iun 2006 18:24 de Nekunoskuta

Sanse exista, mici dar din pacate exista. Aveti grija ca alta data cand tu ejaculezi vaginul ei sa nu fie pe aproape. Mai informeaza-te pentru ca nu strica ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f

din 19 iun 2006 18:02 de Nekunoskuta

Te cam contrazici: deci...si noi si voi privim din exterior DAR noi nu vom putea intelece ce e o c**** in schimb voi...intelegeti? De ce? Ca tot din exterior priviti. :wacko:

Re: Re: Ma dor

din 19 iun 2006 17:57 de SORIN28

Off topic - Vezi tu, eu pentru "caterinca" aia am fost atentionat + ca cel putin pe ceea ce moderez eu(atat timp cat o sa fiu moderator) nu o sa mai fie asa ceva. Fara suparare, pe ceea ce moderez eu, eu trag linia dintre caterinca si abuz:ok:

Re: Re: Ma dor

din 19 iun 2006 17:48 de Nekunoskuta

Dar esti tu moderatorul asa ca raspunde-i baiatului la problema pe care o are in loc sa-ti gasesti loc de cearta. Apropo....te-ai gandit vreodata daca subiectele respective deranjau pe..."febleturile" voastre?;)

Re: Ma dor

din 19 iun 2006 17:29 de verdiuc

Bine ca nu e Sorin28 moderatorul sectiunii asteia.Ca daca nu,sigur ti-l inchidea,'ca era prea la caterinca'.Adevarul este ca e putin cam fortat,dar unde este limita intre normal si anormal?Ideea este sa nu fie indecent,sau prea atentator la ...

Re: Zice ca suna... si n-o mai face!

din 19 iun 2006 16:57 de LonelyGirl

Chestia asta cu sunatul se traduce prin "nu te voi mai cauta".daca vrea sa te vada iti zice:"nevedem maine, poimaine, saptamana viitoare..la ora...acolo"

Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chi

din 19 iun 2006 15:32 de Duduia

astia mici sunt atat de buclucasi:wacko: mai bine va jucati in nisip decat sa va informati un pic. macar acolo nu riscati sa va inmultiti.

Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 19 iun 2006 13:48 de Duduia

si daca ea iti spune ce a scris MarkD? tot o vei alunga, in virtutea faptului ca esti o povara?

Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chiloti

din 19 iun 2006 13:21 de valentine

Mai,chiar daca nu aveau chiloti pe ei,probabilitatea tot era mica....stii tu...labiile...bla bla:rolleyes: asa ca daca au avut si chiloti pe ei...eu tind spre 0,00000000000000000000000000%:cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

din 19 iun 2006 12:44 de verdiuc

Nu e grav dar daca lasi punctele alea asa,mai devreme sau mai tarziu vor evolua putin cam naspa.Din moment ce acum nu iti produc probleme,le poti lasa asa.Dar daca la un moment dat punctele alea albe vor deveni pete rosii si te vor ustura,ia ...

Re: Re: Re: raspundeti daca stiti

din 19 iun 2006 12:17 de moam

si la mine s-a intamplat la fel.. mi-a intarziat 2 saptamani si mai aveam si griji cu gramada si mi-a zis o colga sa fac o baitza cu apa fierbinte si sa vad a2a zi daca imi vine sau nu...si totul a fost ok...k a2a zi nu mai puteam de fericire si de ...

Re: filozofie tipic masculina

din 19 iun 2006 05:28 de Bozgoru

pentru ca daca are tot ce vrea de la femia lui..nici nu-i mai trece prin cap sa mearga la alta..

Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii c

din 19 iun 2006 05:26 de Bozgoru

am pus intrebarea asta acu o juma de an... si tot baietii au dat cele mai bune raspunsuri :).. ca femeile.. nu stiu si nu o sa stie niciodata ce inseamna sa fii curva.. decat daca privesc din exterior..asa cum privim noi...asta e...

Re: Re: Re: Re: Sunt prea rusinos!!!!!!!!!!!!!

din 19 iun 2006 05:16 de Bozgoru

OFF.. eu zic.. sa incepi sa intri in vorba si sa te simti in largul tau pt inceput cu fetele care le consideri tu cele mai bune amice... in care ai incredere si pe care u le privesti ca pe o carne de penetrat..si daca cu ele o sa reusesti sa ...

Re: Probleme in paradis....

din 19 iun 2006 05:11 de Bozgoru

eu iti spun doar atata... nu mi-as insela prietena pe care O IUBESC nici daca beau 10 sticle de votca si ma duc in conac la playboy... si cu ce ti-am zis pana acu ti-am raspuns la intrebare...

Re: Complexe

din 19 iun 2006 05:05 de Bozgoru

Am bani.. am casa.. am masina.. am 1,85.. dar..nu sunt bine facut... sunt slab.. ma bate vantul (vorba vine ) :).. si faptul ca-s inalt sau ca am bani .. nu-mi tin de greutate corporala..daca intelegi..si.. am avut complexul asta pana acu 2-3 ...

Re: oare ma iubea?

din 19 iun 2006 04:58 de Bozgoru

daca astea sunt certuri..ca sa rezulte o despartire..sincer o durea in cur de tine...

Re: Cum ati reactiona....

din 19 iun 2006 04:56 de Bozgoru

Scuza-ma... esti putin absurda... daca in aceste 7 luni nu te-a inselat..si sa presupunem c acum 7 luni si o zi.. o facuse cu una cu sida... sau hepatita.. in 7 luni ..se vedeau ceva semne nu? de boala de ceva.. mai ales ca sida isi face efectu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2571 din 3732
«   1 ... 2568   2569   2570   2571   2572   2573   2574 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare