Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Virginitate din 16 iun 2006 21:28 de LonelyGirl
O sa simti atunci cand va veni momentul sa scapi de ea.Vei simti si care e persoana potrivita.Nu poti fixa ceva de genul : cand implinesc 18 ani gata cu virginitatea si sa-l iesi pe primul venit...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o din 16 iun 2006 19:23 de verdiuc
Viata e nasoala pentru femei,adevarul asta e...Voi trebuie sa aratati bine pentru a reusi,iar daca nu,trebuie sa fiti ale dracului de destepte.Multi barbati se comporta ca porcii intr-o relatie,dupa ce multa vreme au fost lapte si miere,si stiu multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa facet din 16 iun 2006 19:17 de verdiuc
De ce nu?Dar nu arde...momentan ma arde microbiologia.
Dar Abramburica is a girl to have.:love::flowers:
Re: Re: Ce tipuri de jocuri va plac?! din 16 iun 2006 19:13 de verdiuc
Sahul este cel mai tare joc de strategie.Daca vreti lectii...just ask.Sunt jucator profesionist.
Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva din 16 iun 2006 17:06 de felicia
serios daca vrei o relatie froumoasa si lunga scriem la anca78@msn.com acum sunt in paris dar putem sa ne vedem oricand as vrea sa am o discutie cu tine sa te vad fata in fata te rog
Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva,,? din 16 iun 2006 16:59 de FELICIA
POT SA spun insfarsit ca un baiat are dreptate .Serios nu stiu daca teai gandit mult inainte sa spui asta dar cred ca toti baieti pot sa ia ex tau . merci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire din 16 iun 2006 16:36 de carrie
chiar daca nu ma implic prea tare sufleteste (da, de obicei, tin la cel cu care sunt, intr-un mod mai molcom, amical, exista simpatie samd), stiu sa simt si sa traiesc. si pasiunea e la cote suficient de inalte. iar "epava" nu am fost niciodata ...
Re: Virginitate din 16 iun 2006 15:38 de felicia
serios si eu am 17 jumate si sunt inca virgina dar cred ca momentul trebuie sa til alegi tu . Cand crezi tu ca esti pregatita sau cand tiai aflat persoana potrivita .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2006 15:09 de Duduia
in ultim avreme am fost bombardata de povesti de genul urmator: a fost cu ea 5-6 ani, a iubit-o ca un nebun, i-a facut toate poftele si ea l-a inselat cu primul venit(personajele pot lua lejer locul unul altuia). asadar, am tradus totul in ...
Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp? din 16 iun 2006 14:48 de Duduia
nici la rude iubirea nu e impartita egal. este impartite dupa anumite aspecte care seamana intre ele, dar difera, in fond.
un parinte/ frate/ sora/verisor etc, oricatd e mult l-ai iubi, nu va reusi niciodata, prin ceea ce simte pt tine, sa te ...
Cand este momentul de a scapa de virginitate? din 16 iun 2006 14:43 de Kity_girl
Cand credeti ca este bine sau momentul de a scapa de virginitate?
Astept daca se poate raspunsuri si de la fete si de la baieti!!!Merci mult.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 16 iun 2006 13:23 de verdiuc
Ce te bagi tu? Asta era discutie de baieti! B)B)
Re: Re: Conteaza atit de multVarsta celui pe ce-l din 16 iun 2006 13:12 de sana
ce sa zic Sorin?Ne despart atatia ani-e drept,dar nu stau cu buletinul sau certificatul de nastere sub nas ca vad asta.S-a intamplat sa simt pt El ce nu am simtit pt altcineva,iar "conturile"...sa fim seriosi -nu e cazul si chiar daca evident,El are ...
Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 16 iun 2006 12:51 de ExoticDream
Depinde de fata: daca e una foarte OK, pierderea interesului este o chestiune de cateva zile, poate chiar ore! E bine sa va manifestati asa cum sunteti pentru ca fata sa isi poata forma parerea cuvenita si sa actioneze in consecinta! Pe unele le ...
Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 16 iun 2006 12:07 de verdiuc
Valentine,sunt trucuri vechi astea; adevarul este ca merg.dar nu trebuie abuzat de ele,ca apoi isi pierd efectul.Cand vrei sa le pui pe jar asa faci,dar daca o tii tot asa,s-ar putea sa isi piarda interesul total,pana la urmaB).
Re: Re: Re: Re: Re: # Obsedat De Masaj din 16 iun 2006 12:04 de verdiuc
Acupunctura sau fiziokinetoterapia poate ar fi mai indicate decat masajul?Am auzit ca vindeca pana si cancere incipiente,daca sunt facute de profesionisti,si nu de sarlatani cu cabinetul la parterul blocului.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2006 09:55 de ExoticDream
You must be kidding, right? You are not on their side!!! :devil::devil::devil:
Banc Show! din 16 iun 2006 08:27 de SORIN28
Metode de vanatoare ecologica :
Metoda de vanat iepuri:
Materiale necesare:O caramida, un morcov, si un pumn de piper.
Mod de vanare:
Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi
observata cu usurinta. Peste caramida ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 16 iun 2006 05:55 de SORIN28
Pai ....:unsure: ...daca are dreptate:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch.. din 16 iun 2006 01:21 de ExoticDream
No comment!!! :ninja::ninja::ninja:
Si totusi...., trecand peste aberatia cu dreptul la vot si circuitul apei de ploaie in natura, chiar crezi ca o fata cumsecade te-ar iubi dupa ce ar sti ca ai folosit-o ca manta de vreme rea?!? Cat de ...
Pagina 2574 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||