Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 15 iun 2006 19:10 de valentine

Inca mai imi aduc aminte de vara in care am avut 13 pitipoance si toate erau ale amicilor...:ermm::(

Re: Re: culoare inchisa

din 15 iun 2006 19:09 de valentine

Si eu am aceeasi "problema" care defapt nu este problema... Singura problema ar fii ca daca este mai deschisa la culoare pare mai mare...stii tu efectul culorilor: deschise-mare,inchise-micO:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a

din 15 iun 2006 18:50 de valentine

:lol::lol::lol::lol: As fii fost tare mirat sa fie acuzate femeile si sa nu se implice in discutie persoana pe care o citez... Si acum mai Dany sa stii ca ce ai patit tu patim majoritatea...si eu am facut aceeasi greseala,am tinuto "din ...

Fericirea si noi

din 15 iun 2006 15:46 de LonelyGirl

"Ma tarasc prin lume din ce in ce mai greu.Paradoxal ar trebui sa fiu fericita. In priniciu am aproape toate motivele. Dar nu ma mai pot bucura de nimic. Nu mai stiu sa simt. Nu mai stiu sa multumesc si sa ma multumesc, nu mai stiu sa plang, si nu ...

Re: cum sa-l adorm

din 15 iun 2006 13:45 de

gasesteti pe altu care sa te lase sa io sugi toata ziua daca astai pasiunea ta

Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 11:41 de LonelyGirl

Lol!! Hai mai fiti seriosi.Daca va trebuie supunere atunci luati-va un animal de companie.Il dresati si gata.

Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 10:37 de verdiuc

Ar fi un fel de simbioza.Ele ne primesc pe....NOI B),iar noi scapam de suferinta unei colege de specie a noii cuceriri.Oricum,femeile in general sunt o apa si un pamant,probabil si noua cucerire facuse altii sa sufere.Sansa de a fi o fata ...

Re: Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 15 iun 2006 07:29 de SORIN28

Ce tare, asta e "regula" si la barbati. Nu te "bagi" peste un prieten dar daca e un strain...asta e, cu ce sunt eu de vina daca ea se uita aiurea si mai si crede:devil:

Re: Dragostea ca-n filme....

din 15 iun 2006 02:29 de sana

Cred ca punctul de care vorbesti,este apogeul povestii lor si al iubirii implicit.Cred ca este cel mai sfisietor moment ,cel mai dramatic moment in care iti dai seama ca orice ai face in aceasta lume nu ar fi suficient pentru a l "cuprinde "pe ...

Re: Re: cum sa-l adorm

din 15 iun 2006 02:21 de Sana

pai...mai bine beti ceva impreuna si asa scapa si el de inhibitii,ce zici?pare mai rational

Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 01:40 de ExoticDream

Corect, o rana adanca se vindeca in luni, ani...., insa in nici un caz remediul nu este de a fi [i]sub cineva[/i] (asa cum crezi tu, care ai trecut imediat la contabila, si asa cum crede baiatul acela care a avut aventura cu pustoaica). Poate ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitc

din 15 iun 2006 01:31 de ExoticDream

Poate esti subiectiv, ai o parere prea buna despre tine insuti?!? Imi "place" chestia asta [i]"Eu, in general, m-am implicat in relatiile mele"[/i], o spui de parca nici nu ar fi normal sa te implici, oare ce fel de relatii vreti voi?!? Unele in ...

Re: Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 15 iun 2006 01:14 de ExoticDream

Ideea nu era ce spusese ea, ci ce simtea el. Din moment ce voia sa se impace cu ea dupa intoarcerea din escapada, presupun ca i se parea macar ca o iubeste, caz in care nu stiu de ce ar fi fost atras de aventura aceea ieftina! Oare chiar se ...

Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti se

din 15 iun 2006 00:49 de ExoticDream

Stiam pe cineva din familia ei, vrei sa ma interesez? Daca arde... :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 00:15 de deeagirl

e cam superficial spus,daca asta cauti e ok,dar vezi sa dai de inteles exact ca asta vrei de la persoana respectiva,doar sa fii sub ea:)sa nu lasi rani caci s-ar putea sa aiba de suferit,nu se stie niciodata peste ce fata de treaba dai si o ...

Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 15 iun 2006 00:06 de carrie

Este un lucru foarte trist. Sfatul meu este sa iti gasesti altele in care sa poti avea incredere. Sunt foarte multe. Numai eu singura am vreo 10. Si desi multa lume nu ma crede, sunt chiar prietene adevarate si am avut chiar ocazii in care sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa fiu femeie

din 14 iun 2006 23:53 de deeagirl

:))) nu as vrea prefer sa fac masaj prietenului meu asta nu inseamna ca daca as fi barbat nu as putea face prietenei mele,dar eu vreau prieten sa am:p::heart:

Re: Re: # Obsedat De Masaj

din 14 iun 2006 23:50 de Danny_DaBoss

Daaa, multumesc, multumesc..

Re: Re: # Obsedat De Masaj

din 14 iun 2006 23:48 de deeagirl

gaseste-ti o prietena sfatul meu:heart:

Re: # Obsedat De Masaj

din 14 iun 2006 23:47 de deeagirl

riscul faptului ca nu te ocupi de o prietena care sa iti faca masaj in fiecare seara...m m m e bun masajul si intr-adevar un profesionist stie mai bine sa-l faca,nu prea multa lume daca ar fi sa luam dupa calificare ar trebui sa faca masaj:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2576 din 3732
«   1 ... 2573   2574   2575   2576   2577   2578   2579 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare