Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena din 14 iun 2006 15:34 de Duduia
poate deveni paguba din prea mult privit.
cat despre tachinat... :~*
Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp? din 14 iun 2006 15:30 de Duduia
pentru ca nu ajungi sa faci sex cu parintii, fratii sau verisorii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 15:27 de Duduia
nu te impunge nimeni sa iti iei o ciorba acra. si apoi, ciorba poate deveni si ea o supa buna. daca are pentru cine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bol din 14 iun 2006 14:08 de ExoticDream
Mica, mica, dar.... dornica! Ii suradea ideea sa petreaca o noapte, intr-o camera de hotel, in bratele unui baiat cu care stabilise sa faca prostioare (a se citi "experimente sexuale"). Cred ca ea face parte din categoria fetelor care cica sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 14:00 de ExoticDream
Dar daca te-ai fript cu ciorba, nu sufli si-n iaurt? Hm.... cred si eu ca te gandesti la galuste, ca de fideluta nici nu poate fi vorba! (Fideluta - fidelitate, intelegi tu!)
:devil::devil::devil:
In atentia noilor moderatori din 14 iun 2006 13:32 de ExoticDream
1. In cazul in care limbajul indecent sau caterinca depasind limitele bunului simt impun o editare a posturilor, va rog sa inserati la locul "crimei" (corectiilor) textul [Cenzurat de [i]nume-moderator[/i]] pentru ca sa fie evident atat pentru autor, ...
Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp? din 14 iun 2006 11:58 de
cred ca toata lumea merge pe principiul asta dar pot exista si anomalii?
Re: Re: CE VA PLACE FETELOR? din 14 iun 2006 10:43 de Prunela
Femeile din ziua de azi (cele adevarate )ca mine vor un penis mare mai tot timpul in erectie adica foarte erectil:ok: multi bani,masina ,casa ,un cont destul de gras in banca:D.Cam asta vor femeile din ziua de azi.Toate sunt curve ca mine dar nu ...
Re: Re: Re: Re: gol de aer din'pasarica' din 14 iun 2006 10:36 de Gigi Becali
E foarte penibil ca orice lucru pe care il face orice femeie.Totul e penibil la ele.Parca ar face pe ele:lol:asa suna:-`
Re: Re: Re: gol de aer din'pasarica' din 14 iun 2006 10:29 de Nekunoskuta
Nu e deloc penibil pentru ca eu una mi-as bate partenerul daca m-ar face sa ma simt penibil :devil:
Re: Hobbyuri.... din 14 iun 2006 08:51 de LonelyGirl
In putinul timp care imi mai ramane...citesc, ma uit la un film dragut,fac o integrama, foarte rar ma uit la tv...imi place foarte mult sa ma plimb.In weekenduri ideale iesirile la munte, la o cabana, dar in lipsa iesirii la munte se accepta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 01:04 de Danny_DaBoss
pai na ciorba asta daca e acra nu o mai gusti nu ? la lasi incolo... dar daca supa are gust bun si mai gasesti si una cu galuste bune pai atunci sa nu incerci ?
Re: gol de aer din'pasarica' din 13 iun 2006 23:24 de Da Vinci
de fizic vorbind penetrarea vaginului presupune si impingerea unei anumite cantitati de aer ... care ulterioar iese afara neavand nicio supapa de retinere
Aer in vagin din 13 iun 2006 23:01 de mariana
As vrea sa va intreb daca i s-a intimplat cuiva si din ce cauza se intimpla asa ceva!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavi din 13 iun 2006 22:42 de Danny_DaBoss
Dupa parerea mea ea este inca mica pentru asa ceva iar el isi face doar interesul, daca s-ar gandi un pic la ea ar mai astepta. Dar e si vina ei ca a cazut de acord cu asa ceva.. NO COMMENT
Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 13 iun 2006 22:35 de Danny_DaBoss
Pentru ca nu se descurca fara sfaturile si indrumarile mele. D-aia i le si dadeam. Ti-am spus...ii convenea ce sfaturi ii dadeam si cum o indrumam si ne intelegeam f bine. au fost momente in care am lasat-o sa ia ea decizii si cand gresea imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: ** din 13 iun 2006 22:13 de Duduia
macar privitul e pe gratis:ok:
Re: Re: Re: Re: ** din 13 iun 2006 21:32 de valentine
Normal daca iti iubesti partenerul nu o sa ai tendinta sa te uiti...dar dupa o vreme s-ar putea sa iti mai zboare cate o privire...dar doar atat ar fii recomandat:rolleyes:
poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp? din 13 iun 2006 20:21 de SORIN28
Si eu merg pe acelasi principiu, ca nu poti iubi doua persoane in acelasi timp dar......stau si ma intreb: Daca iubim doi parinti, doi frati, doi verisori, de ce nu ar fi posibil sa iubim si doua fete sau in cazul lor doi baieti?!:wacko:
Jocuri din 13 iun 2006 15:17 de verdiuc
Si nu a spus Iisus ca oricine merita sa fie gratiat,daca s-a cait?
Ai vazut si tu ca i-a parut de ce a facut.
Pagina 2578 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||