Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 16 iun 2006 01:16 de valentine

E misto fata? Mi-o pasezi mie sa ii dau de cap daca e?:D Glumesc,daca tu tii la fata...sa nu iei in serios;):ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it i

din 16 iun 2006 01:14 de ExoticDream

Tu, la fel ca si altii de pe aici, nu ai intalnit femeia potrivita si ai tendinta sa generalizezi avand in vedere doar propria experienta si a catorva cunoscuti. Te asigur ca atunci cand vei gasi fata care ti se potriveste vei rade recitindu-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea..

din 16 iun 2006 01:06 de ExoticDream

Este adevarat, exista aici cativa baieti care ies din tipare, nu ca ar fi mai putin barbati, dar se implica mult in relatii si, natural, daca au avut ghinionul sa fie dezamagiti, sufera.... In general, cei care au aterizat pe acest forum din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai jucati?

din 16 iun 2006 01:01 de valentine

Pe la inceputuri jucam cu orcii si aveam un record pe la salile de net pe unde faceam cate un LAN...si anume ca cele mai multe unitati pierdute intr-un meci erau in nr de 2...:D Da m-am cam lasat de vre 1 an si jumate...si acum ce mai ma prostesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitc

din 16 iun 2006 00:51 de valentine

Sunt curios daca as iesi pe strada la recrutat in "tabara" mea...nu cumva mai mult de 3 sferturi dintre masculi ar fii de acord cu mine?:unsure:

Re: Re: fericirea si noi

din 15 iun 2006 23:43 de LonelyGirl

Linisteste-te!fac si de-alea.Dar nu cred ca cineva poate spune ca nu s-a regasesit niciodata, in nici una din ipostazele descrise mai sus.

Cercul obsedant de intrebari

din 15 iun 2006 23:40 de LonelyGirl

E ciudata viata asta. Ani si ani la rand lupti si speri ... ca va fi bine, ca omul de langa tine e cel caruia merita sa-i dai tot, ca merita sa lupti sa .... Si vine o zi cand ... cand totul se termina ! Atunci ? Atunci stai si te uiti in jur ...

Re: Scrisoare deschisa

din 15 iun 2006 23:29 de nemesis

Fain post! Merci pentru felicitarile adresate! P.S. ('80)

Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp?

din 15 iun 2006 23:24 de deeagirl

nu exista asa ceva si la iubite sau iubiti:o:p

Re: fericirea si noi

din 15 iun 2006 23:23 de nemesis

Life is what you make of it! The most important battles we fight, are on the inside... Daca te regasesti in aceste randuri bolnavicioase, pline de aiureli, de voma intelectuala, atunci esti pur si simplu prea lenesa pentru a face ceva! Iti ...

Re: Re: Re: Re: Tanti fara orgasm ...

din 15 iun 2006 22:32 de LonelyGirl

Va apucati si voi:lol::p

Re: Re: Conteaza atit de multVarsta celui pe ce-l

din 15 iun 2006 21:30 de Nekunoskuta

Ca sa indulcesc putin ideea lui Sorin: nu stiu cati ani aveti dar daca sunteti de 7 ani impreuna, presupunand ca v-ati cunoscut cand tu aveai....sa zicem....16 ani (deci el avea 52 ceea ce deja mi se pare deplasat), el acum are 59 si tu 23. Te ...

Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 15 iun 2006 21:23 de deeagirl

corect:`(!)

Re: Re: Re: Re: Tanti fara orgasm ...

din 15 iun 2006 21:21 de carrie

daca e sa mearga poate sa mearga si fara. daca nu merge e posibil sa nu mearga nici asa. dar cine nu face, n-ar trebui nici sa primeasca...:ermm:

Re: Re: Re: Tanti fara orgasm ...

din 15 iun 2006 21:15 de valentine

Si daca unii nu lingem...ce facem?:blink::blink:

Re: oare ma iubea?

din 15 iun 2006 21:04 de SORIN28

Parerea mea: uita de ea, las-o, cauta pe alta care sa nu dispere dupa "pretene":ok:

poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp?

din 15 iun 2006 21:00 de SORIN28

Ok, vad ca toti ati sarit ca nu se poate. Bun, si totusi daca tot vorbim(mai mult eu) de parinti, frati si daca totusi vorbim de impartirea dragostei fata de parinti in mod egal, fata de frati in mod egal.....de ce nu ar fi posibil si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea..

din 15 iun 2006 19:40 de valentine

Intradevar "joculetele" alea nu isi au locul intr-o relatie cu o fata serioasa,matura si cu capul pe umeri,dar cum fete de genul asta sunt cam greu intalnite in ziua de azi...tre sa apelezi la jocuri de astea care daca vrei sa stii adevarul il ...

Dupa 6 ani de relatie, ne certam pentru un film!

din 15 iun 2006 19:28 de utilizator

salutarile mele Sunt multe de spus dar spun pe scurt, dupa 6 ani de relatie ne-am despartit pt ca prietena mea vroia sa mearga la film neaparat cu o alta prietena a ei,insotite de noi, baieti, eu nu am vrut pt ca nu mancasem si nu aveam timp sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it i

din 15 iun 2006 19:20 de carrie

nu stiu sincer cat merge varianta asta. de exemplu la mine, daca am un prieten care se poarta foarte bine cu mine, dragut, finut, asa cum vreau eu si nu ma enerveaza deloc, m-as simti chiar foarte prost sa ii fac faze aiurea sau sa il fac sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2575 din 3732
«   1 ... 2572   2573   2574   2575   2576   2577   2578 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare