Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: as dori o parere din 19 iun 2006 04:54 de Bozgoru
de felu meu sunt cam misogin..dar acuma... o sa fiu corect.. 8 tipi.. pt 20 de ani cam mult.. nu crezi? s-o fii schimbat adika.. poate e o persoana mai buna.. si poate.. merita o sansa... dar.. cateodata trecutul vine si te bantuie..daca intelegi ...
Re: Re: Re: # VIOLUL din 19 iun 2006 04:45 de Bozgoru
e greu... de inteles... cine are dreptate in partea cu violu.. eu zic ca in mare parte femile.. pt. ca provoaca intr-un fel..dar s anu uitam ca exista atati tampiti pe drumuri violatori si bolnavi mintali..dar raman de parare ca daca se ajunge la ...
Re: Re: Re: Re: infirmitate din 19 iun 2006 04:39 de Bozgoru
as ramane in continuare alaturi de persoana pe care o iubesc.. chiar daca ramane infirma peste noapte... persoanele.. care renunta la persoana respectiva ca nu le mai poate oferi sex.. sunt pur si simplu niste monstrii.. oricum... eu daca as ...
Re: Re: despre orgasm... din 19 iun 2006 01:39 de batranul
daca vrei sa sti citeste!
[i]Atentie la folosirea citatului! - Nekunoskuta[/i]
Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea? din 19 iun 2006 00:37 de stranger
depinde cat de desi erau chilotii!la varsta ta te cam joci cu focul, mai ales ca habar nu ai despre ce si cum sa faci! de tine nu imi pare rau dar ma gandesc la saraca fata care poate sa ramana traumatizata toata viata!
Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte in curs de mutare!!! din 19 iun 2006 00:37 de ExoticDream
Acest subiect nu este din gradina "Aberatii si caterinci", pastorita de tine, nu este cazul sa ne aruncam sageti otravite, discutam despre subiectele in curs de mutare, asa ca hai sa ne pastram energia negativa pentru.... altadata, ...
Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe din 18 iun 2006 21:03 de verdiuc
Este posibil sa ramana insarcinata.Sorry.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2006 18:33 de valentine
:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:
Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe ea? din 18 iun 2006 18:31 de valentine
0
Re: Re: Re: Virginitate din 18 iun 2006 18:30 de valentine
Daca nu ai scapat in momentul asta...e nasol:cat:
Poate ramane insarcinata daca avea chilotii pe ea? din 18 iun 2006 16:54 de Simion
Am 16 ani...si nu prea stiu multe despre modalitatile prin care prietena mea poate avea o sarcina.
De curand, cand ne "jucam" noi, eu am ejaculat...dar amandoi aveam chilotii p e noi. Ideea e ca ejacularea a avut loc in momentul cand zona ei ...
Re: Re: Re: Re: Zice ca suna... si n-o mai face! din 18 iun 2006 16:43 de deeagirl
:D A sunat si am facut si asa,numai ca fazele astea se repeta la intervale destul de lungi de timp.
Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general? Da din 18 iun 2006 15:18 de verdiuc
Pe mine ma enervezi tu.:heart::((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2006 14:57 de ExoticDream
La mine inca nu functioneaza notificarea asta, dar mai testez.
OK. Notificarea vine, dar aterizeaza in Bulk.
;););)
Re: Re: Re: Zice ca suna... si n-o mai face! din 18 iun 2006 14:27 de Nekunoskuta
Astea-s copilarii si nu merita sa-ti pierzi timpul cu asemenea persoane. Un tip care te "expediaza" spunand ca te suna dar de fapt nu te va suna niciodata nu merita. Nu merita nici sa nu-ti faci planuri pentru o anumita zi gandindu-te ca el te va ...
Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar az din 18 iun 2006 14:15 de ExoticDream
Da, cunosc povestea, unii dintre noi se incapataneaza sa incerce sa inteleaga ceea ce li se intampla, dar adesea asta depinde de gasirea unor raspunsuri de la ceilalti, raspunsuri care pur si simplu ni se refuza! Stai linistita, comportamentul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2006 14:07 de ExoticDream
Nu-ti face tu griji, pana la urma fiecare cojoc isi gaseste acul sau, chiar daca procesul este de durata (calitatea conteaza, nu cantitatea, got it?)
:love::love::love:
Cu cine vreau eu sa fac dragoste? din 18 iun 2006 10:28 de MarkD
Buna intrebare!
As prefera,dupa romance,niste asiatice!Au ceva special care ma atrag,nu numai ochii lor caprui care te-nnebunesc cand le vezi prima data,parul lor lung,ma atrag la ele si acea mica "burtica" pe care o au....
Asta daca v-ati ...
infirmitate din 18 iun 2006 10:04 de MarkD
Sunt oameni care iubesc mai inainte de toate sufletul ceklui din fata lor,nu neaparat trupul sasu banii sau orice altceva cauta unii pe lumea asta!
Si ce daca avea un handicap? E tot FEMEIE,e inzestrata cu tot ce e necesar de la Dumnezeu,iar ...
Re: Re: Re: Re: Subiecte in curs de mutare!!! din 18 iun 2006 07:19 de SORIN28
Esti meserias :x
Nu-i nevoie de altii, de ce nu o faci tu?! Sau vrei sa o afli si tu?!
pe mine ma plictiseste personalitatea lui de capsunar[/qoute] Desi eu nu culeg capsuni (sau seminte)ca tine, ma bucur ca te plictisesc, poate dispari ...
Pagina 2572 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||