Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zice ca suna... si

din 20 iun 2006 12:00 de ExoticDream

E si parerea mea, e amuzant ca unor fete li se pare "aiurea" sa aiba astfel de initiative (normale, zic eu), in timp ce multora li se pare absolut OK sa sara pe tip cu totul de la prima intalnire (adica sex, intelegeti voi)! :cat::cat::cat:

Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chilotii pe

din 20 iun 2006 11:59 de Taqua

Ok, reluam datele problemei: Domnisorul cu chilotii pe el, virginica don'soara cu chilotii pe ea, el ejaculeaza...de aici rezulta ca exista sanse (mici) ca ea sa ramana insarcinata??!! Da, foarte probabil, daca potentialii intrusi au in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zice ca suna... si n-o

din 20 iun 2006 11:33 de Taqua

Daca intalnirea a mers bine si totul pare in regula, iar eu chiar imi doresc sa il revad pe tip, n-am sa astept o eternitate sa ma sune el, ci am sa o fac chiar eu. Pentru ca este ceva ce imi doresc eu si gata. Ce va fi de-atunci incolo vom ...

Prima data curge sange neaparat?

din 20 iun 2006 11:25 de yo

eu sunt virgina si am o intrebare:prima data curge sange?curge mult?poate sa nu curga?de ce curge?cum il opresti sa curga? mie o sami fie rusine daca icepe si curge....voi ce ati facut knd va dezvirginat cineva?

Re: expeditoru!

din 20 iun 2006 11:13 de yo

si eu peste doua luni fac 14 ani si am un prieten caruia iar place sa "o facem"....nu neam mai vazut de mult pt k eu nu sunt in tara si oricum dupa cum am vazut k se poarta el cu mine sincer nu merita......e spre binele tau sa nu o faci pt k nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 20 iun 2006 10:32 de DrSexpert

Pai daca sunt 20 de subiecte pe pagina, fiecare cu cate un avatar diferit de cate 100kb fiecare, inseamna sa astepti sa ti se descarce 2000kb pt o simpla pagina de forum. Mult, mai ales pt cei cu dial-up. Cu a doua problema nu ne putem asuma ...

Ganduri risipite prin coridoare de oglinzi.....

din 20 iun 2006 01:58 de ExoticDream

OK, vad ca nu aveti curaj, asa ca incep eu.... Introducere... Stresant cuvant... iti aminteste de teze, examene, olimpiade la romana, cand un sfert din timp il pierzi ca sa gasesti acea fraza de inceput...., dupa care cuvintele vin in valuri, greu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2006 00:59 de ExoticDream

Nu sunt deloc suparata pe fata aceea, este treaba ei ce face cu propria viata, totusi nu mi se pare ca varsta de 16 ani este potrivita pentru inceperea vietii sexuale.... din curiozitate. Sa fim seriosi, este timp destul sa faca asta mai incolo, ...

Re: Re: Lamuriri despre webloguri

din 20 iun 2006 00:40 de ExoticDream

Nu de interzis lectura jurnalelor era vorba (in fond, iti asumi acest lucru in clipa in care scrii pe un site public), ci de interdictia ca unii sa scrie/comenteze in jurnalele altora daca autorul nu-si da permisiunea in acest sens. Eu cred ...

Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina

din 19 iun 2006 23:41 de carrie

nu stiu. eu am citit niste teorii conform carora masculul majoritatii speciilor "are in gene" sa lase cat mai multi urmasi, pe un teritoriu cat mai extins, in vreme ce femela trebuie sa fie mai selectiva pentru a avea urmasi cat mai calitativi ...

Re: Re: Re: filozofie tipic masculina

din 19 iun 2006 22:46 de SORIN28

La faza cu "femeia inseala daca sunt probleme in cuplu" iti dau dreptate, cam asta e unul din principalele motive. in schimb la "barbatii sunt programati genetic" sa insele\caute si in alta parte;) sa fim seriosi. Asta e o aberatie mare de ...

Re: Re: filozofie tipic masculina

din 19 iun 2006 22:37 de carrie

se poate, dar multi totusi cauta si in alta parte. asa, de chestie, pur si simplu (si din cauza "programarii" genetice). in schimb, daca femeia inseala, in cele mai multe cazuri, e si din cauza ca in relatie exista oarece probleme. s-au facut n ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f

din 19 iun 2006 22:28 de carrie

tocmai ca privind din exterior, de multe ori (in situatii diverse din viata) percepi o imagine total deformata si neadevarata. de exemplu femeile nu vor intelege niciodata de ce partenerul lor, care le iubeste, caruia nu ii lipseste absolut nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 19 iun 2006 22:21 de carrie

ai dreptate, si eu as actiona la fel. iar daca esti in postura celui sanatos... eu cred ca multi, desi au impresia ca ar ramane alaturi de partener, de fapt nu ar face-o. este ingrozitor de dificil. eu recunosc ca nu as fi in stare. as incerca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

din 19 iun 2006 22:17 de Nekunoskuta

Nu stiu cum folosesti tu cuvantul "nebun" dar dupa mine e un bolnav psihic, cu un diagnostic dat de un medic. Nu cred ca cel care violeaza dupa ce a fost refuzat e bolnav psihic. Altadata alege-ti altfel cuvintele daca vrei sa te faci inteles ;)

Re: Re: oare ma iubea?

din 19 iun 2006 22:17 de BlackIsIs

Depinde de persoana...Poate k ea chiar te iubea/ iubeste doar ca nu realizeaza faptul ca e mai impulsiva.Poate regreta anumite lucruri care le-a facut , dar e prea orgolioasa ca sa recunoasca ca a gresit. Si eu am trecut printr-o situatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

din 19 iun 2006 20:56 de Bozgoru

auzi. sunt puncte de grasime.. iar pt pct de grasime cel mai indicat ar fii alcolul sau spirtul ca usuca pielea... eu zic sa te dai cu spirt sau alcool pe ele... ca s anu apara mai multe... chiar daca sunt deja multe..si in timp s-ar putea sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 19 iun 2006 20:48 de Bozgoru

da... pentru ca.., chiar daca ma iubeste..si ei nu i se pare ca ii sunt povara eu in sufletul meu tot voi simti asta.. pt. ca as stii cum e sa fie 2 oameni intr-o relatie normali..si 2 oameni intr-o relatie..in care unul dintrei ei e infirm.. si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 19 iun 2006 20:37 de SORIN28

Nu merci. Daca le intepi?!:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 19 iun 2006 20:16 de lupulnebun

Iti vand eu Durex cu 50 si Love plus cu 30 daca vrei ca vad ca ai preturi de discoteca. :p:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2570 din 3732
«   1 ... 2567   2568   2569   2570   2571   2572   2573 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare