Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

De ce iubiti barbatii?!

din 21 iun 2006 20:07 de SORIN28

Asta scrie un tip, pe nume Cartarescu. "DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu) · Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. · Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata. · Pentru ca vad frumusetea ...

Re: Re: Re: Re: Link-ul zilei

din 21 iun 2006 19:55 de SORIN28

Ei hai sa nu exageram. Vreau sa scap de tigari dar nici chiar asa :P

Re: Re: Re: Link-ul zilei

din 21 iun 2006 19:41 de valentine

vezi ca nu mai e bun linku,cauta in arhiva la ei si ia linkul bun spre stirea aia :) oare daca punem jumi juma si ii dai de 10 ori mai mult ne scapa pe aman2?:ermm:

Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce

din 21 iun 2006 19:17 de Nekunoskuta

:lol:Crezi ca pozitia punctului G este pe alese? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 18:50 de carrie

nu lua raspunsul meu ca pe un afront personal, nu e. e vorba de un gen de mentalitate, care reiese oricum din faptul ca nu a sarit nimeni ca e o prostie ca el sa o faca la 14 ani, dar le fete lumea se scandalizeaza. in fine, nici eu nu prea am ...

Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce

din 21 iun 2006 18:48 de

deci daca prietenul tau ar aveao de 4 cm ar fi ok?sau daca ai avea de ales ai alege varianta mai lunga?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iun 2006 18:41 de carrie

nu, sunt altele mult mai tari ca mine. daca pentru unii asta e idealul feminin, nu pot decat sa ma bucur. inseamna ca mentalitatile incep sa se miste si in tara asta. dar nu suficient. stii la ce ma refer.

Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 18:40 de SORIN28

@Carrie - Nu ma intereseaza la ce varsta isi incep viata sexuala. Sa fie la 2ani ca tot nu ma intereseaza, ce ma deranjeaza este ca dupa ce o fac vin pe aici si pun tot felul de intrebari tampite(oare am ramas?! oare ma iubeste?! oare...?!). Nu ...

Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 18:31 de carrie

mda... eram sigura ca astea vor fi raspunsurile. nu mai astept si altele pentru ca ma gandesc ca sunt tot ceva variatiuni pe aceeasi tema. concluzia este: daca este baiat este ok sa isi inceapa viata sexuala si la 14 ani in mod aiurea, in schimb ...

Re: virginitatea.

din 21 iun 2006 18:19 de carrie

nu inteleg ce atata tevatura cu virginitatea astea. la 17-18 ani e ok si daca esti virgina, si daca nu esti. cand vrei sa iti pierzi virginitatea trebuie sa tii cont de 3 lucruri: 1. sa fie un barbat si nu o bruta fara simtire, s-ar putea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iun 2006 18:02 de valentine

Crezi ca doar tu esti bastana si ai masina misto?:-` Cat despre acceptat femeia independenta,inteligenta si sa castige mai bine...sa stii ca pt unii ala e idealul feminin;)

Re: inceperea vietii sexuale

din 21 iun 2006 17:36 de SORIN28

Acum depinde si de el.Poate el vrea sa fie "first time" cu cineva pe care iubeste. El normal ca se simte atras ca o femeie(mult mai matura)se da la el.Raspunsul meu: Daca pe nici unu nu-i deranjeaza....go for it:ok:

Re: virginitatea.

din 21 iun 2006 14:48 de Nekunoskuta

Nu iti impune nimeni ce si cum sa faci. Tu procedezi asa cum crezi ca e mai bine. Atentie mare insa cum/unde/ci cine/cand iti pierzi virginitatea sa nu-ti para rau mai tarziu. Lumea spune multe dar tu esti cea in masura sa decizi. [i]Acest ...

Re: am o curiozitate.....

din 21 iun 2006 14:32 de Nekunoskuta

Da, si baietii plang, nu prea des, dar daca se intampla te asigur ca nu e teatru.

virginitatea.

din 21 iun 2006 14:08 de Kity()()

Cand este momentul cel mai potrivit pentru ati incepe viata sexuala??? Este adevarat ca daca esti virgina (la 17-18 ani) esti privita urat de baieti?Cum este pana la urma cu virginitatea?! Este totusi bine sa fii virgina(sa te pastrezi)sau nu este ...

Re: Re: Re: Re: expeditoru!

din 21 iun 2006 14:07 de SORIN28

Poate ai dreptate...sau nu. Poate au nevoie de o persoana sa le indrume, ce te face sa crezi ca am sa stau eu sa ii explic "teoria chibritului ars" cand ea deja vrea sa si-o puna cu doua maini(daca ar avea 3 ar fi mai bine) si sa incerc sa ii ...

Re: **

din 21 iun 2006 13:32 de florin

nu:.

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 21 iun 2006 13:07 de Paul

bine ca stii Copy/Paste:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 21 iun 2006 12:00 de boniaskycain

:wacko:

Re: am o curiozitate.....

din 21 iun 2006 11:17 de SORIN28

Da, baietii\barbatii plang. Nu pentru teatru sau pentru a impresiona. Ca prefera sa nu planga in fata voastra(fete\femei) e alta treaba, e vorba de orgoliul masculin + ca s-ar putea intelege ca suntem "slabi" si sunt multe "fete" care ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2567 din 3732
«   1 ... 2564   2565   2566   2567   2568   2569   2570 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare