Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
De ce iubiti barbatii?! din 21 iun 2006 20:07 de SORIN28
Asta scrie un tip, pe nume Cartarescu.
"DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu)
· Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
· Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
· Pentru ca vad frumusetea ...
Re: Re: Re: Re: Link-ul zilei din 21 iun 2006 19:55 de SORIN28
Ei hai sa nu exageram. Vreau sa scap de tigari dar nici chiar asa :P
Re: Re: Re: Link-ul zilei din 21 iun 2006 19:41 de valentine
vezi ca nu mai e bun linku,cauta in arhiva la ei si ia linkul bun spre stirea aia :)
oare daca punem jumi juma si ii dai de 10 ori mai mult ne scapa pe aman2?:ermm:
Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 21 iun 2006 19:17 de Nekunoskuta
:lol:Crezi ca pozitia punctului G este pe alese? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale din 21 iun 2006 18:50 de carrie
nu lua raspunsul meu ca pe un afront personal, nu e. e vorba de un gen de mentalitate, care reiese oricum din faptul ca nu a sarit nimeni ca e o prostie ca el sa o faca la 14 ani, dar le fete lumea se scandalizeaza. in fine, nici eu nu prea am ...
Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 21 iun 2006 18:48 de
deci daca prietenul tau ar aveao de 4 cm ar fi ok?sau daca ai avea de ales ai alege varianta mai lunga?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2006 18:41 de carrie
nu, sunt altele mult mai tari ca mine.
daca pentru unii asta e idealul feminin, nu pot decat sa ma bucur. inseamna ca mentalitatile incep sa se miste si in tara asta. dar nu suficient. stii la ce ma refer.
Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale din 21 iun 2006 18:40 de SORIN28
@Carrie - Nu ma intereseaza la ce varsta isi incep viata sexuala. Sa fie la 2ani ca tot nu ma intereseaza, ce ma deranjeaza este ca dupa ce o fac vin pe aici si pun tot felul de intrebari tampite(oare am ramas?! oare ma iubeste?! oare...?!). Nu ...
Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale din 21 iun 2006 18:31 de carrie
mda... eram sigura ca astea vor fi raspunsurile. nu mai astept si altele pentru ca ma gandesc ca sunt tot ceva variatiuni pe aceeasi tema.
concluzia este: daca este baiat este ok sa isi inceapa viata sexuala si la 14 ani in mod aiurea, in schimb ...
Re: virginitatea. din 21 iun 2006 18:19 de carrie
nu inteleg ce atata tevatura cu virginitatea astea. la 17-18 ani e ok si daca esti virgina, si daca nu esti.
cand vrei sa iti pierzi virginitatea trebuie sa tii cont de 3 lucruri:
1. sa fie un barbat si nu o bruta fara simtire, s-ar putea sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2006 18:02 de valentine
Crezi ca doar tu esti bastana si ai masina misto?:-`
Cat despre acceptat femeia independenta,inteligenta si sa castige mai bine...sa stii ca pt unii ala e idealul feminin;)
Re: inceperea vietii sexuale din 21 iun 2006 17:36 de SORIN28
Acum depinde si de el.Poate el vrea sa fie "first time" cu cineva pe care iubeste. El normal ca se simte atras ca o femeie(mult mai matura)se da la el.Raspunsul meu: Daca pe nici unu nu-i deranjeaza....go for it:ok:
Re: virginitatea. din 21 iun 2006 14:48 de Nekunoskuta
Nu iti impune nimeni ce si cum sa faci. Tu procedezi asa cum crezi ca e mai bine. Atentie mare insa cum/unde/ci cine/cand iti pierzi virginitatea sa nu-ti para rau mai tarziu. Lumea spune multe dar tu esti cea in masura sa decizi.
[i]Acest ...
Re: am o curiozitate..... din 21 iun 2006 14:32 de Nekunoskuta
Da, si baietii plang, nu prea des, dar daca se intampla te asigur ca nu e teatru.
virginitatea. din 21 iun 2006 14:08 de Kity()()
Cand este momentul cel mai potrivit pentru ati incepe viata sexuala???
Este adevarat ca daca esti virgina (la 17-18 ani) esti privita urat de baieti?Cum este pana la urma cu virginitatea?! Este totusi bine sa fii virgina(sa te pastrezi)sau nu este ...
Re: Re: Re: Re: expeditoru! din 21 iun 2006 14:07 de SORIN28
Poate ai dreptate...sau nu. Poate au nevoie de o persoana sa le indrume, ce te face sa crezi ca am sa stau eu sa ii explic "teoria chibritului ars" cand ea deja vrea sa si-o puna cu doua maini(daca ar avea 3 ar fi mai bine) si sa incerc sa ii ...
Re: ** din 21 iun 2006 13:32 de florin
nu:.
Re: Re: Tehnici de agatzat din 21 iun 2006 13:07 de Paul
bine ca stii Copy/Paste:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema din 21 iun 2006 12:00 de boniaskycain
:wacko:
Re: am o curiozitate..... din 21 iun 2006 11:17 de SORIN28
Da, baietii\barbatii plang. Nu pentru teatru sau pentru a impresiona. Ca prefera sa nu planga in fata voastra(fete\femei) e alta treaba, e vorba de orgoliul masculin + ca s-ar putea intelege ca suntem "slabi" si sunt multe "fete" care ...
Pagina 2567 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||