Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Probleme in paradis....

din 22 iun 2006 16:35 de crysssteel

E greu de dat solutii,ptr. situatii de genul EA/EL,plecat din tara si "se cade in pacat".Si SEX-ul este o necesitate fiziologica,ca si apa,hrana,aerul.....Bafta!sa fii iubita!(daca repeta aventurile si acasa linga tine,categoric are alte ...

Re: Re: as dori o parere

din 22 iun 2006 16:23 de crysssteel

Daca fata te intereseza cu adevarat,trebuie sa renunti la prejudecati de genul:cite legaturi a avut,cite partide de sex,s.a.m.d.;ce?tu erai cumva flacau cind ai cunoscut-o?!Lasind gluma la o parte,considera ziua cind ai cunoscut-o si ti s-au aprins ...

Re: Re: AVERTISMENT!

din 22 iun 2006 16:15 de ExoticDream

Ti se pare mai frumos sa te lasi insultat in public?!? Uite care este chestia (din care mai poate invata cate cineva pe aici): fiind cica din fire cuceritori, baietii incearca (marea cu sarea) cu fel de fel de fete, poate au bafta si le ...

Toate fetele sunt interesate?

din 22 iun 2006 15:48 de deeagirl

Fie ca e vorba de bani sau de pozitie sociala am observat ca multe fete sunt interesate.Am fost uimita sa descopar ca prietenele mele sunt si ele interesate si ca putine pana acuma nu s-au dovedit a fi (inca).Incep sa cred ca baietii au dreptate cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista

din 22 iun 2006 15:14 de ana

da exista.dar sunt mai greu de gasit...depinde ce fel de prieteni ai si in ce fel de cercuri te invartesti...daca si prietenii sunt cu mintea in colturi...nu ai sa gasesti...stii tu..cine se aseamana se aduna..eu spre exemplu l-am intalnit pe sotul ...

Re: Re: Ce ne dorim pe termen lung?

din 22 iun 2006 15:08 de cineva

dupa parerea mea barbatii vor femei cu o inteligenta sub a lor asta pt a nu le da batai de cap...daca se poate frumoase si proaste... femeile vor barbati care sa le inteleaga nu mai sa le asculte pt ca intr-o relatie serioasa nu este ...

Re: Re: De ce iubiti barbatii?!

din 22 iun 2006 15:00 de ana

nu cred ca barbatii sunt atat de simpli pe cat se spune...eu una cred ca sunt parsivi...una spun si de fapt alta gandesc si fac...bine...depinde si de circumstante...si de ceea ce isi doresc cu adevarat...acum depinde si daca iubesc sau vor numai o ...

Re: Re: Re: cum sa-l adorm

din 22 iun 2006 14:07 de crysssteel

Chiar daca il adormi,nu vei avea cine stie ce satisfcatie !Mai bine daca ai rabdare si crezi ca partenerul tau merita si poate,incepe un proces de educare sexuala.Daca este refractar si eforturile tale nu dau nici cel mai mic rezultat,e ...

Re: Re: Re: **

din 22 iun 2006 14:04 de Duduia

intre timp, apuruse si in intrebarea daca veti casca si slitul de la pantaloni.

Re: re

din 22 iun 2006 13:59 de crysssteel

De regula este incolora si inodora,depinde daca lucreaza in mediu toxic,consuma alcool/tutun/droguri(chiar si usoare),oricum este bine sa intrerupeti orice contact sexual si fuguta la medic,inclusiv tu(femeia)daca ati facut sex neprotejat............ ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 22 iun 2006 13:42 de crysssteel

Sa o faci pe CHIBITUL,pe o asemenea tema sete dificil:exista tendinta de a idealiza situatia,ptr.ca,atunci cind aducem in discutie o atare situatie de regula ne vedem in "rolul"celui din carucior.Este greu sa fii realist daca nu te-ai confruntat cu ...

Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea chi

din 22 iun 2006 09:36 de Taqua

:rolleyes: Daca zici...

Re: as dori o parere

din 22 iun 2006 07:57 de Dysdera

a m citit majoritatea posturile si mi se par execrabile...la o adika cine va credeti voi sa o judecati pe saraca fata?...daca ar fi avut atatia parteneri si i-a placut si mai vrea atunci sa o aratati cu degetul..dar ignorantza sau naivitatea unei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee

din 22 iun 2006 07:25 de SORIN28

Incearca tu, eu nu-s curios :ok: Si vezi ca eu sunt cocos :p nu gaina

Re: Re: Re: intrebare

din 22 iun 2006 07:06 de Dysdera

ma scuzi..am prostul obicei sa ma exprim ambiguu..poti fi sigura ca m-am referit prima data sa o faca cu prezervativ..nu m-am gandit ca optiunea asta nu ar fi un must in ideile ei...cat despre cele 4 zile la care m-am referit..nu sunt zilele de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita

din 22 iun 2006 07:01 de Dysdera

daca erai atenta la ce am scris ai fi observat ca am precizat clar..sa nu fie experta in sensul ca a facut-o cu juma din cartier sau cine stie mai cati...din punct de vedere psihologic omul e predispus la curiozitate in privintza unui subiect tabu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iun 2006 03:41 de ExoticDream

Daca s-ar fi mers pana la capat (cu dezvirginarea), mie mi s-ar fi parut o greseala. De ce? Pentru ca fata nu era suficient de matura ca sa se joace astfel, iar baiatul nici atat daca ar fi profitat de situatie. Ai fi uimita sa vezi ca mai exista ...

Re: Re: Re: Cuvant obscen sau nu?

din 22 iun 2006 03:21 de ExoticDream

Este oras in sudul Croatiei, unitate monetara in Botswana, ziar electronic publicat de Programul Regional în Africa al Asociatiei pentru Progresul Comunicarii al Femeilor Africane si pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiei în Africa...., ...

Re: am o curiozitate.....

din 22 iun 2006 03:06 de ExoticDream

Da, plang, dar nu toti si, in general, fara spectatori. Nu prea am vazut barbati care sa fi incercat sa profite de efectul lacrimogen asupra partenerei, femeile mai fac asta, poate nu intentionat, dar ele isi controleaza mai greu sensibilitatea, ...

Re: Re: Re: Re: Re: o problema d dezvirginare

din 22 iun 2006 02:53 de ExoticDream

Asa e, dar ai idee cate fete s-au trezit deodata mari bicicliste, utilizatoare barbare de tampoane intravaginale si obsedate de masturbare violenta? Mint de ingheata apele ca sa justifice absenta himenului, la fel ca si cele care au facut toate ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2565 din 3732
«   1 ... 2562   2563   2564   2565   2566   2567   2568 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare