Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:38 de Danny_DaBoss
Ar fi. Numai ca putini mai sunt seriosi in zilele noastre...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:34 de deeagirl
normal,asa e
conteaza si de personalitatea persoanelor implicate,daca este un macho in fata ta nu prea poti sa iti perimiti sa ii spui orice,scuze idiot am vrut sa spun
ar fi super fain daca cele 2 parti s-ar intelege bine de la inceput si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:29 de Danny_DaBoss
Da, dar nu degeaba... Ca mai incolo sa imi arunce cu praf in ochi..
Daca merita persoana atentia si afectiunea ta pai atunci tine cu dintii de ea si fa tot posibilul sa mearga relatia excelent..
Re: Re: Re: as vrea sa fiu femeie din 14 iun 2006 23:29 de deeagirl
da...e bine sa nu fii femeie:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:26 de deeagirl
hmmmmmmm ai vrea?:)))))):p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:25 de Danny_DaBoss
Daca...Daca...Daca....Daca....
1. Fa-l sa te Iubeasca !
2. Fa-l sa te doreasca !
...............................
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:22 de deeagirl
daca te iubeste nu se uita
daca te vrea apropate nu se uita
cela 2 porunci:))
:p:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:16 de Danny_DaBoss
nu exista barbati care sa nu se uite dupa funduri straine,dar conteaza sa nu treaca mai departe.
atunci ceva nu functioneaza in realtia aceea si daca un barbat nu te inseala e mare lucru
asa ca luati aminte:,:p[/quote
Daaaa... dar ce il ...
Re: Re: Re: Re: ** din 14 iun 2006 23:07 de deeagirl
nu exista barbati care sa nu se uite dupa funduri straine,dar conteaza sa nu treaca mai departe.
atunci ceva nu functioneaza in realtia aceea si daca un barbat nu te inseala e mare lucru
asa ca luati aminte:,:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 14 iun 2006 22:16 de Danny_DaBoss
Da, acum are ocazia sa vada ce se intampla cand nu o mai indruma nimeni si face alegeri gresile.
Se suporta consecintele nu ?
Re: Re: Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi din 14 iun 2006 21:24 de
deci e complicat cu dragostea asta.ceo fi o fi
Re: Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi tim din 14 iun 2006 19:25 de ExoticDream
Iubirea de "doi frati", "doi verisori", "doi parinti" nu este acelasi "model" cu iubirea de partener, in principiu cred ca omul poate iubi in doua moduri: gen prietenie si gen cuplu. Iubirea de "doi frati", "doi verisori", "doi parinti" se ...
Re: Re: Aveti incredere in femei? din 14 iun 2006 19:15 de ExoticDream
No problem, nu e vina ta, se pare ca nu functioneaza conditia de minimum 100 de mesaje pentru a posta aici.
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Colu din 14 iun 2006 19:10 de ExoticDream
Pe mine ma ung la suflet femeile inteligente, independente, capabile sa-si faca singure un viitor... imi place sa le vad umilind barbati plini de bani, care isi imagineaza ca in viata totul se cumpara! Barbatul nu se simte deloc in largul lui ...
Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi timp? din 14 iun 2006 19:04 de carrie
sunt de acord. eu cred ca e foarte posibil. avand in vedere ca nu am iubit niciodata cu adevarat un barbat, cred totusi ca este posibil. la fel cum si un barbat poate iubi doua femei.
Re: Aveti incredere in femei? din 14 iun 2006 18:54 de carrie
in relatiile sentimentale, in principiu, femeile sunt mai de incredere decat barbatii, mai mult ca sigur. in relatiile de amicitie se zice ca femeile nu ar fi de incredere, dar eu nu prea cred, avand in vedere ca cunosc mai mult de 10 tipe in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbea din 14 iun 2006 16:15 de Duduia
ti-a scapat din vedere ca nua re constiinta(sau era vb de creier?). iar daca nu va duce lipsa de bani niciodata, nici viata ei nu va fi umbrita de aceasta alegere. se pare ca prostii devin fericiti mult mai usor.
Re: Hobbyuri.... din 14 iun 2006 16:08 de Duduia
citesc, in zilele obisnuite. in week-end, mai joc o carte cu el (sau facem o batalie cu pernele), mergem la prieteni, la plimbare, ne dam in masinute in parcul de distractii. ne-am propus sa inchiriem si ceva ATV-uri cu prietenii cat de curand. ...
Re: Jocuri bolnavicioase din 14 iun 2006 15:54 de Duduia
trist. nimeni nu iese fericit din toata afacerea asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 14 iun 2006 15:45 de Duduia
chiar daca sfaturile tale au fost bine intentionate, nu ai reusit decat sa ii intarzii maturizarea. acum are ocazia sa inteleaga ce presupune a lua o decizie, nu sa faci ceva la plesneala.
Pagina 2577 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||