Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Hobbyuri....

din 13 iun 2006 14:34 de ExoticDream

Fiindca tot suntem la sectiunea "Timp liber & fun", hai sa vedem cum ne petrecem timpul liber, ala mic si chinuit care ne ramane dupa ce venim de la scoala/serviciu si ne indeplinim indatoririle gospodaresti. Voua ce va place sa faceti intr-o zi ...

Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/priet

din 13 iun 2006 14:25 de ExoticDream

Nici folos, nici paguba, pur si simplu aia de pe strada, de la scoala, de oriunde, sunt intr-o categorie distincta de cea in care se afla EL si au anumite optiuni lipsa! Nici eu nu-i observ, indiferent cat de aratosi sau interesanti ar fi, iar ...

Re: Re: Re: Re: culoare inchisa

din 13 iun 2006 11:27 de Nekunoskuta

Din ce stiu eu...si rog baietii sa ma corecteze daca stiu gresit...pielea din acea zona este mai inchisa la culoare la toti.

Re: Re: Re: Ce mai jucati?!

din 13 iun 2006 10:47 de verdiuc

Cel mai bine este sa imbini aceste activitati.Jocurile pe calculator,'folosite' cu masura,sunt utile pentru inteligena,imaginatie.In realitate nu poti fi stapanul unui balaur caruia sa ii comanzi.Oricum,natura rulez,dar sunt momente in care un ...

Banc Show!

din 13 iun 2006 10:00 de SORIN28

* Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea. * Daca vrei ca sotia sa te asculte cand vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi!

Re: Re: sperma inghitita

din 13 iun 2006 09:51 de Duduia

si cand ma gandesc la faptul ca acesti copii isi ling ranile ad literam daca se lovesc mai tare si curge sange!!! ah, si inca ceva:devil: : acesti copii provin datorita acelei scarbosenii => sunt niste scarbosi, niste animale distruse de viata ...

Virus

din 13 iun 2006 09:46 de SORIN28

Un vierme de mass-mail care exploateaza o vulnerabilitate a webmail-ului Yahoo "face legea" in aceste zile, insa se pare ca impactul este scazut, dupa cum sustine Symantec. Viermele, denumit JS.Yamanner@m, este diferit fata de ceilalti in ...

Re: anticonceptionale

din 13 iun 2006 09:42 de Duduia

mi-ai fost administrate pilule coombinate. mi s-a spus ca, printre altele, combate aparitia cancerului la san imbunatatesc starea tenului si au efect benefic asupra diferitelor afectiuni ce pot fi suferite de ovare. daca vrei sa iei, trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Seductia-durata ei.

din 13 iun 2006 09:40 de ExoticDream

Chestia este ca de spus iti spune ca e ala mic si par, se jura si in versuri c-asa e, insa in mintea lui poate fi cu totul altceva! :`:`:`

Re: Re: curbura la P%$!

din 13 iun 2006 09:36 de Duduia

:lol: good boy:ok:

Re: Re: daca nu stii nu te baga

din 13 iun 2006 09:35 de Duduia

pai nu noi ne plangeam ca suntem nedreptatite, discriminate? uite un exemplu de atitudine din partea unei fete. unul NEfericit.

Re: Re: Re: Re: Seductia-durata ei.

din 13 iun 2006 09:33 de Duduia

deschizi ochii cu cine iesi dar il intrebi si care-i numarul lui preferat. daca e par dar mai mare decat 2, nasol. daca e impar, si mai nasol:D.

Re: Despartirea.. it is a bitch..

din 13 iun 2006 09:27 de Duduia

wel, wel...tot incerc sa ma pun in locul fetei. asta pt ca si eu am ceva "vechi" prieteni, pe care ii cunosc dinainte sa ma fi antrenat in relatia actuala. insa nu ma mai simt in largul meu daca, atunci cand ma intalnesc cu unul dintre ei, nu ...

Re: Re: Re: **

din 13 iun 2006 08:53 de Duduia

e clar ca de ciorba te saturi repede. de ce nu ramai cu supa? sau apoi gasesti ca trebuie sa incerci ciorba din cand in cand? dar daca ciorba se varsa pe tine si pleaca?

Re: Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 13 iun 2006 08:13 de LonelyGirl

Dar de ce crezi ca prietena ta nu se descurca fara sfaturile si indrumarile tale?Poate ca ai cam subestimat-o intimpul relatiei Si e normal ca fata sa se fi saturat sa-i tot spuna cineva ce e bine si ce nu, ce sa faca si ce nu, cum sa faca si ...

Banc Show!

din 13 iun 2006 06:46 de SORIN28

Nu stiu daca e un banc dar e bine scris: 1. Noi, barbatii, suntem oameni simpli ! 2. Cateodata nu ma gandesc la tine... si asta nu este rau; obisnuieste-te te rog cu asta; nu ma intreba te rog la ce ma gandesc..., intreaba-ma doar daca esti ...

Re: Re: Faza tare cu o fata...

din 13 iun 2006 00:26 de Danny_DaBoss

OK. Varsta poate si-a spus cuvantul. In privinta ailalta, eu nu am "tinut-o in lesa". Cum ii spui la un copil sa nu se joace cu cutitul ca se taie, asa ii spuneam si eu la pr ce sa faca, ca sa nu faca prostii.. Daca ma intelegi. Deci nu o tineam in ...

Re: Faza tare cu o fata...

din 13 iun 2006 00:20 de ExoticDream

Cred ca varsta voastra a avut un cuvant greu de spus in relatia asta.... Ea nu a stiut sa se fereasca de influenta anturajului, tu nu ai reusit sa o aduci cu picioarele pe pamant, preferand sa privesti in curti straine.... Totusi, ceva nu este ...

Re: Re: Dedicatie pentru valentine!

din 13 iun 2006 00:14 de ExoticDream

Stiam articolul, e fain! :):D:lol: Exact aceeasi imagine am avut-o cand am trecut, de curiozitate, pentru o ora, prin Vama Veche de 1 Mai! Citez din articlul de mai sus: "Plecam la Vama Veche. Constatare trista: au disparut ...

Faza tare cu o fata...

din 13 iun 2006 00:11 de Danny_DaBoss

NU ! eu nu m-am saturat si nu ma-m plictisit de ce am acasa, m-am saturat de attitudinea ei, faptul ca nu mai am control asupra ei si ca nu puteam face impreuna cu ea, nu singur, ca relatia sa mearga bine din nou. Poate mai flirtam cu contabila care ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2579 din 3732
«   1 ... 2576   2577   2578   2579   2580   2581   2582 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare