Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Faza tare cu o fata... din 13 iun 2006 00:05 de ExoticDream
Daca adun tot ce-ai scris azi pe mai multe topicuri, ma tem ca ajung la concluzia ca si tu esti vinovat pentru ruperea relatiei cu prietena ta. De ce? Pai dupa 3 ani si ceva se mai plictiseste omul de ceea ce are acasa si mai arunca un ochi colo, ...
Re: Dedicatie pentru valentine! din 13 iun 2006 00:01 de White
...întru deslusirea citor mai multe nuantze de gri :D
http://tinyurl.com/l6m49
Re: Re: Faza tare cu o fata... din 12 iun 2006 23:38 de Danny_DaBoss
Asa este, ai dreptate. Dar problema este alta.
Cand pov despre prietena mea era vorba despre anturajul ei. Despre deciziile ei si alegerea facuta. Problema asta este despre relatia mea cu contabila lu peshte care nici asta nu stie ce vrea. Deci ...
Re: Re: as vrea sa fiu femeie din 12 iun 2006 23:25 de Danny_DaBoss
aaa. Cunosc un doctor la Bucuresti, un doctor Ciomu... am auzit ca face o treaba minunata in privinta asta.. Dar trebuie sa astepti pana iese din puscarie.. ....
Nu serios acuma, daca asta este decizia ta, strange bani de operatie si schimba-ti ...
Re: Re: ** din 12 iun 2006 23:19 de Danny_DaBoss
Stii cum e.. daca mananci aceiasi ciorba in fiecare zii... te saturi... si incerci si o supa din cand in cand ... :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: poate o fata iubi 2 baieti in din 12 iun 2006 23:13 de ExoticDream
Nu cred ca "ea" simte chiar iubire fata de primul "el", altfel n-ar mai avea ochi si pentru altul, insa nici cel de-al doilea "el" nu pare sa o atraga in mod deosebit, de aici dilema! Eu i-as sugera sa renunte la amandoi, in general decizia de a ...
Re: Re: Ce le place cel mai mult fetelor? din 12 iun 2006 21:34 de Danny_DaBoss
CORECT !
Incearca sa faci cate ceva nou de fiecare data... Sau stati de vorba.. Impartasiti-va fanteziile...
Re: Re: Re: Re: poate o fata iubi 2 baieti in acel din 12 iun 2006 20:48 de
ea e cu un el de mult timp si intre timp se indragosteste de un alt el, fara ca cel din urma sa faca ceva in special ca so cucereasca.si acum ea nu se poate decide ce sa faca..
Re: Re: c pozitii sunt recoman din 12 iun 2006 19:49 de verdiuc
Cel mai bine este:
-in pozitia misionarului,cu o pernutza sub funduletz;
-si asta,dupa un preludiu lung,abundent,suculent;
Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 12 iun 2006 18:54 de verdiuc
Dar daca ea ii spusese clar ca se terminase totul?
Re: Re: Re: poate o fata iubi 2 baieti in acelasi din 12 iun 2006 17:57 de LonelyGirl
Poate daca vei da mai multe detalii vom reusi sa ne exprimam si noi parera.
Re: daca nu stii nu te baga din 12 iun 2006 14:58 de LonelyGirl
Cati fraieri si ce vocabular ales ai tu.Si mai esti si fata..;)
Re: Re: Re: Seductia-durata ei. din 12 iun 2006 14:23 de ExoticDream
Eu am acceptat iesirea la suc dupa ce baiatul mi-a spus ca e indragostit de mine si simteam si eu aproximativ acelasi lucru pentru el. Un pic mai tarziu, am constatat ca nu ne mai potriveam, el nu a reusit sa se obisnuiasca cu statutul de "doi", ...
Re: Re: Re: Seductia-durata ei. din 12 iun 2006 14:19 de ExoticDream
Pe mine ma enerveaza ingrozitor faptul ca (aproape) nici unul nu si-ar dori o simpla prietenie cu o fata, toti se gandesc la cucerire, sex, eventual sentimente! Ca sa iesi la suc/cafea/whatever, fara conotatii sexuale sau mai stiu eu cum, cu un ...
Re: ce ziceti? din 12 iun 2006 12:50 de ExoticDream
Ar fi o idee, cu toate ca e o perioada cam incarcata pentru... studenti. Sa-l intrebam daca vrea sa participe si sa adaugam un sondaj, ca tot e modern!
Soooo.... Dr SeXpert.... what's gonna be?
;););)
Re: Ce tipuri de jocuri va plac?! din 12 iun 2006 12:45 de ExoticDream
Eu n-am votat nici unul, nu ma joc chestii de-astea, singurele jocuri pe calculator care imi placeau acum catva timp erau cele cu carti de joc (in special bridge) si mi-ar placea sahul, daca as sti mai mult decat cum sa mut piesele. Chiar asa, hai sa ...
Re: Re: Ce mai jucati?! din 12 iun 2006 12:42 de ExoticDream
Me too! :(:(:(
De ce as sta in casa, cu ochii in monitor o groaza de ore, ca sa urmaresc frenetic prin fel de fel de labirinturi si sa impusc niste soldatei jucausi cand pot sa joc badminton sau volei in aer liber (sau, daca e vara si sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau din 12 iun 2006 12:34 de ExoticDream
Adevarul este ca pleaca si unii, si altii, insa pentru noi pierderea unei minti luminate nu cred ca se poate compara nici cu 1000-2000 de haimanale mai putin la metrou sau pe treptele bisericilor, plus ca pe mancatorii de lebede si ceilalti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iun 2006 12:17 de Duduia
as tine cu steaua daca nu ar exista pe acolo mm stoica. i hate him, trully, mdaly, deeply. pacat. pana si beeeecalica mi se pare dragut in comparatie cu... ala de stoica.
mesaj pt admiratoarele lui radoi: e naspa!
Re: daca nu stii nu te baga din 12 iun 2006 11:36 de Duduia
sau nu.
Pagina 2580 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||