Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. a din 10 iun 2006 15:20 de Duduia
lucrurile ar fi stat invers daca femeile duceau razboaiele si barbatii ramaneau acasa. lucrurile au evoluat in aceasta directie si tot pe acesta o urmeaza si in prezent. am putea schimba ceva numai daca am putea ajunge la momentul 0 al ...
Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena din 10 iun 2006 15:13 de Duduia
ce sa spun? il iubesc si cand vine vorba de altii, sunt oarba. la propriu, chiar nu ii observ (asta cam enerveaza pe o prietena de-a mea care imi tot arata baieti aratosi pe strada). si apoi, la ce folos? numai paguba.
Re: vreau sa ma sc din 10 iun 2006 15:10 de Duduia
teoretic, ar putea pune de un viol si daac prietenul meu stie despre insistentele lui. cum eu si prietenul meu nu avem nimic de ascuns in legatura cu persoanele care ne fac avansuri(povestim lucrurile astea, s-a intamplat sa se dea o fata si la ...
Re: din 10 iun 2006 13:54 de Aphex
Eu sunt apt!... Hâc!... Nu te imbolnavesti... Dar vorbesti numai de sex nu si de masturbare, nu?
Re: Re: Re: ce sa fac? din 10 iun 2006 13:08 de ExoticDream
Fie ca iubesti o fiinta care dispare intr-o alta lume, fie ca iubesti una care ramane aici, dar care nu mai vrea sa-ti fie alaturi, durerea este imensa, ea tine de legaturile sufletesti care se creeaza intre doua fiinte si pe care iti este greu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma sc din 10 iun 2006 12:53 de SORIN28
Oare de ce toata lumea a inteles ca daca ii spune iubitului trebuie neaparat sa-l si "omoare" pe "insistentul nebun"?! Da, merita o "lectie"(tinand cont de faptul ca el stie de relatia ei) dar ca sa-i ascunzi asta iubitului nu-i o solutie. Teoretic, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea din 10 iun 2006 12:01 de carrie
unu la mana, nu asa se rezolva lucrurile. a doua la mana, fiecare om are dreptul sa incerce. insa, nu in acest mod. incerci o data, de doua ori, insa daca esti refuzat, trebuie sa renunti, inseamna ca omul chiar tine la relatia pe care o are si ...
Re: HELP din 10 iun 2006 11:50 de carrie
numai medicul iti poate spune. cunosc un caz, o tipa care a facut sex la aproximativ o saptamana dupa avort sau chiar ceva mai repede, nu stiu exact, si nu a avut nici un fel de probleme. dar nu stiu daca e recomandabil. sa intrebi un medic e cea ...
Re: Re: Re: Re: sex din 10 iun 2006 11:43 de carrie
se poate. se poate. :rolleyes: cum am scris si pe alt topic, am invatat multe si de la altii, o prietena de-a mea s-a casatorit cu un barbat cu care la inceput a avut o relatie strict sexuala. si chiar se iubesc. au amandoi in jur de 23-24 de ...
Re: Re: ce sa fac? din 10 iun 2006 11:32 de carrie
nu, nu se poate compara asa ceva. moartea apartine cu totul altui registru. e ceva ireversibil, tragic, teribil...in plus de asta, ceea ce face o astfel de despartire si mai groaznica este faptul ca este ceva la care chiar nu te astepti. si daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reorga din 10 iun 2006 10:51 de DrSexpert
Exista optiunea in josul fiecarui forum. Ceva global n-avem inca din pacate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reorganiza din 10 iun 2006 10:36 de Nekunoskuta
Nu am vazut: ceva de genul "Marcheaza toate subiectele ca citite" si ceva de genul "Mesaje la care s-a raspuns de la ultima vizita". Daca nu am fost prea atenta si exista imi cez scuze :) Daca nu exista cu adevarat ar fi binevenite, mai ales acum ...
Re: curbura la P%$! din 10 iun 2006 09:43 de SORIN28
la [b]caterinca ieftina[/b] a ta ai sa primesti raspunsuri pe masura:ok: sau ai 12 ani?!
Penis curbat din 10 iun 2006 08:57 de XeXoasa
Salutare,
Am un nou prieten si ma cam intriga o chestie la el... o are curbata si inca nu are ata rupta :blink:
Desi facem sex(am facut pana acum de 3 ori cu el si se pricepe baiatu') nu are ata rupta... e normal? parca asta era un semn ca ...
Re: disfunctie erectila din 10 iun 2006 03:23 de SORIN28
Singurii care il pot ajuta sunt nenea medicul si el insusi(gandind pozitiv).:ok:
Subiecte vechi se muta, voi SCRIETI UNDE TREBUIE! din 10 iun 2006 02:08 de ExoticDream
Avand in vedere noua structura de forumuri, in zilele urmatoare subiectele din forumul "General" vor fi mutate in forumurile corespunzatoare, asa ca nu disperati daca nu va mai gasiti subiectul aici, nu l-a furat nimeni, nu a disparut, a suferit doar ...
Disfunctie erectila din 10 iun 2006 00:38 de elena
Salut! Cam asa se numeste problema prietenului meu!...mai pe scurt,impotenta!:(( are 23 de ani,si nu mai stiu ce sa ma fac,pt ca se enerveaza teribil,desi nimeni nu-i reproseaza nimik!probabil ca se simte,ca un gunoi!tot imi zice sa-l iert,sa-l ...
Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena ?... din 9 iun 2006 22:10 de Irina
Nop e aiurea sa iti inseli iubita/iubitul daca ai o relatie serioasa .Eu nu miam inselat iubitul si nici nasi faceo chiar daca sa zicem ca asi mai simpatiza pe altu nu se meriita pt o aventura sa pierzi pers iubita si numai. Atunci cand iubesti ...
Re: HELP din 9 iun 2006 19:35 de valentine
Minim 40 zile nu este bine sa intretii acte sexuale normale (ca cele orale si cele anale nu prea au legatura cu chiuretajul:D),asta daca e sa luam din punct de vedere religios si logic,intrucat organismul are nevoie cam de 40 de zile pt a ...
MODERATORI FORUMURI din 9 iun 2006 18:37 de DrSexpert
Dupa cum bine ati observat, am restructurat forumul conform discutiilor din ultima vreme.
Acum propunem si alegem moderatorii.
Nemesis si ExoticDream au devenit Supramoderatori, ceea ce inseamna ca pot modera toate forumurile.
Pe langa ei, ...
Pagina 2583 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||