Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex

din 7 iun 2006 20:44 de mya

in viziunea mea, sexul apropie sau desparte intr-o relatzie. aici depinde de fiecare persoana, de cum privesc lucrurile amandoi, fiecare denotand un oarecare subiectivism. poate consolida o relatzie, dar la fel de bine o si poate destrama. aici ...

Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 7 iun 2006 19:32 de sweetgirl1

Nu as putea sa fiu cu el pentru bani, daca ar fi dragoste ar fi total altceva.Dar ce satisfactie as avea sa am bani, haine si masini daca nu am parte de iubire.Varsta conteaza prea putin zic eu daca este iubire dar este foarte clar ca in cazul ...

Re: vreau sa ma scuteasca!

din 7 iun 2006 19:16 de sweetgirl1

Si eu am avut aceasi problema un timp cu un coleg de clasa.Eu i-am vorbit frumos, mi l-am apropiat ca amic si desi inca imi face avansuri s-a mai potolit.Intotdeuna cand imi facea avansuri glumeam cu el pe tema asta dar nu ca si cand imi bateam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma sc

din 7 iun 2006 13:20 de verdiuc

Incercam sa ii spun din experienta cum se poate scapa de astfel de obsesii.Prin ceva marsav,dar bun pentru tine.:pirate: Iar clubul...o daaaaa :flowers::flowers::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

din 7 iun 2006 13:13 de ExoticDream

Aha, deci un tip relativ obsedat de o fata despre care stie foarte bine ca este angajata cu sentimente intr-o alta relatie scapa de o obsesie alunecand in alta! Oare cum s-o chema chestia asta din punct de vedere psihiatric? Daca un tip ca asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 13:02 de ExoticDream

Ba imi trece, am cunoscut destul de bine 3 barbati care au iubit ca pe vremea cavalerilor si au suferit enorm! Sufletul doare si pentru ei, si pentru ele, crede-ma! Aici tu judeci luandu-pe pe tine ca exemplu! TU nu ai sari imediat in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 12:32 de ExoticDream

Nu toate femeile sunt atat de tampite incat una viseaza si alta pun in practica, mie mi se pare clar ca una care isi doreste un macho si/sau bani va aprecia tipi de acest gen si se va combina cu ei, in timp ce o romantica va cauta barbati tandri, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 7 iun 2006 12:21 de verdiuc

Eu am fost cat de cat obsedat de o fatuca,bine,nu extrem de. Amintindu-mi vremurile,constat 2 lucruri: -o discutie cu ea in care sa imi explice clar cum stau lucrurile alinau o vreme simptomele,dar nu le vindeca total (medicina paleativa). -o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 7 iun 2006 12:12 de ExoticDream

Ti se pare normal sa nu-i spuna prietenului ei de aceasta de acum clara hartuire? Oare pana unde trebuie sa mearga sinceritatea in cadrul unei relatii? Alta intrebare: oare toate problemele se rezolva prin forta? (?)(?)(?)

Re: Re: Problema mare!

din 7 iun 2006 11:51 de ExoticDream

Sangerari pot aparea pe parcursul primelor luni de sarcina. Daca este vorba de o cantitate mica, de culoare roz, nu sunt motive de ingrijorare, dar daca sangerarea este culoare rosie, abundenta, eventual insotita de dureri, se poate ca ea sa ...

Re: Re: Re: Sex la menstruatie

din 7 iun 2006 11:01 de LonelyGirl

O veste buna.Ar trebui sa fi ceva mai precauta pe viitor.

Re: Sex la menstruatie

din 7 iun 2006 10:57 de Duduia

ai grija de tine pe viitor.

Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 10:56 de Duduia

valentine, nu ai citit atent TOT ce a scris fata. la un mom dat, spune ca mama ei a inceput sa vada si ea unele parti mai putin luminoase ale fostului ei prieten. si nu intotdeauna cand un baiat umbla innebunit dupa fosta prietena este un ingeras ...

Re: infirmitate

din 7 iun 2006 10:44 de Duduia

lasa cutitul(oricum, imi cer scuze pt ipoteza de mai sus, cea legata de tine)!!! ai ramane surprins sa afli ca sunt in lumea asta cel putin 2 femei care ar ramane langa el, indiferent de situatie? de fapt, sunt foarte multe. viata te poate ...

Re: Re: Sex la menstruatie

din 7 iun 2006 10:15 de Irina

olla :D am sa va dau vesti bune nu am nimik mia venit aseara ciclul cam mult mia intarziat trebuia sa imi vina pe 14 mai si a venit azi pa 7 julie deci nus gravida desi am facuto in aprilie pe stop nam ramas gravida cred ca operatia a fost cauza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 09:20 de Nekunoskuta

Esti egoist! Daca fata nu-l iubeste de ce sa stea cu el? Doar pentru a-i respecta sentimentele? Dar cu sentimentele ei cum ramane? Fiecare e liber sa aleaga pe cine, cand si cum iubeste, nu sa faca compromisuri si sa stea cu cineva doar pentru ca ...

Re: Re: Re: Re: O mica

din 7 iun 2006 09:15 de Nekunoskuta

Carrie, iti dau mare dreptate dar daca te gandesti la ce varsta au copilele care pun asemenea intrebari ceea ce ai spus tu nu se aplica. Lor le e frica sa mearga la ginecolog, cum vrei sa ia anticonceptionale? Dupa ureche? Le-ar face si mai rau. ...

Re: Problema mare!

din 7 iun 2006 09:09 de Nekunoskuta

Daca ia anticonceptionale corect (zilnic si la ore fixe) sansele sa ramana insarcinata sunt 0. Sangerarile nu apar la o sarcina, sunt semn de alte probleme ginecologice, posibil grave. Sa consulte un medic!

Re: Re: Banc Show!

din 7 iun 2006 02:22 de valentine

Ion facea autostopul. Opreste un sofer binevoitor, si Ion il roaga sa vina cu el pana la marginea padurii de langa sosea ca are o problema. Cand ajung in padure, Ion scoate un cutit cat un iatagan si zice: -Masturbeaza-te. -Tu esti nebun? -Daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show!

din 7 iun 2006 02:11 de valentine

Un tip si-o tipa, in liftul unui hotel de 5 stele. Cand se intoarce sa apese butonul pentru etajul la care dorea sa ajunga barbatul atinge cu cotul absolut intamplator, sanii femeii. Ca sa isi ceara scuze, dar sa nu fie penibil, tipul zice: - ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2586 din 3732
«   1 ... 2583   2584   2585   2586   2587   2588   2589 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare