Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 02:04 de valentine

Habar nu am cat poate suferii o femeie? Probabil! Dar tu ai habar cat poate suferii un barbat? Te asigur ca nici nu iti trece prin cap... Barbatii isi revin muuulllttt mai repede? Depinde...pt ca multi barbati cred ca iubesc cand defapt e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 01:50 de valentine

Ai dreptate,as gresii daca as generaliza...dar cand generalizez sa stii ca ma refer la marea parte a femelelor...nu la toate:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 01:43 de ExoticDream

Nu este adevarat! O fata care iubeste isi doreste tandrete, romantism, iubire impartasita si apreciaza enorm faptul ca baiatul,desi chinuit de hormoni, se abtine totusi de la a-i cere sa faca dragoste si nici nu alearga la altele! TU ai cunoscut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 01:23 de ExoticDream

Ca sa lamurim lucrurile, propun sa ne spuna fata ce anume a determinat-o sa-l paraseasca pe primul prieten, asa o sa intelegem de ce el inca mai vrea sa fie cu ea si reactia parintilor, OK? :-*:-*:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 01:18 de ExoticDream

Acum sa revenim la replica ta preferata.... Ne invartim intr-un cerc vicios: femeile spun ca devin c**** pentru ca barbatii le inseala sau le cer sex de timpuriu, iar ei le acuza pe ele ca ii fac sa-si piarda increderea in dragoste pentru ca sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 7 iun 2006 01:08 de valentine

Da,bine...mai arata-mi tu 3 femei ca tine (si frumoase of course,ca daca nu-s frumoase nu-s femei...) la cap si imi fac rpd o relatie,o fac pe gajica sa se indragosteasca de mine si ma auto-mutilez ca sa testam vorbele tale...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 01:06 de valentine

Pai in primul rand daca baiatul ala tine neaparat sa mai fie cu ea,inseamna ca o iubeste!!!! Deci ca fapt si prin urmare ea isi bate joc de sentimentele lui! Daca venea aici o fata care zicea ca vrea neaparat sa fie cu unu cu care a fost dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 01:03 de ExoticDream

N-ai nimerit-o de data asta, eu chiar ma gandeam ca e greu pentru un barbat sa renunte partial la placerea lui pentru a-si proteja partenera! Ea se lasa dusa de val, iar el trebuie sa fie atent sa nu-si piarda capul ca nu cumva sa rateze ...

Re: Re: Re: Re: Re: infirmitate

din 7 iun 2006 01:00 de ExoticDream

Eu nu iti dau! :devil::devil::devil: Stiu ca greutatile pot deveni aproape insuportabil de suportat, stiu ca sentimentul de iubire se poate estompa in timp (mai ales avand in vedere faptul ca partenerul infirm se schimba, fie ca vrea, fie ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ?????

din 7 iun 2006 00:59 de valentine

Mai lasa ma barbatii...ce ai cu ei...daca ai stii tu cum sunt multe dintre suratele tale...nu ai mai avea asa boala pe ei. Si apropo...majoritatea barbatilor stii cand devin porci,adica cum sunt multi dintre noi azi? [b]Dupa ce isi iau ...

Re: Re: Re: Re: O mica

din 7 iun 2006 00:53 de valentine

Sa stii ca exista chiar foarte multe exemplare masculine care isi dau interesul pentru "prostia" asta...

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 7 iun 2006 00:50 de valentine

Mandria isi spune cuvantul... Bine nu prea se compara "sa nu cada papa-lapte" in gasca,in fata colegilor de scoala si ce ai zis tu mai sus...cu "sa nu cada de papa-lapte" in fata prietenei... Stii,daca e sa gandim logic,de la creearea ...

Re: ce sa fac?

din 7 iun 2006 00:41 de ExoticDream

Nu este doar un site despre sex, nu ai citit regulamentul? Revenind la oile tale.... Ciudati parinti ai, traiesc ei pentru tine? Inteleg ca l-au placut pe baiatul cu care erai la un moment dat, dar de aici pana la a-ti impune ei iubitul este ...

Nelamuriri: sex, sangerari. anticonceptionale

din 7 iun 2006 00:30 de ingandurat

Prietenei mele i-a venit ciclu acu 2 saptamani jumate.. ciclul a tinut 6 zile... iar ieri dupa ce am avut contact sexual..( prima oara dupa ce i-a venit ciclu).. i-a curs sange..si astazi din nou ia curs putin sange... ea spune ca poate fii ...

Re: sex

din 7 iun 2006 00:12 de ExoticDream

Depinde de tipul relatiei. Daca vorbim despre una care are la baza orice in afara de sentimente, sexul conteaza... mult. In general, o relatie fara dragoste are la mijloc diferite interese (sex, bani, ascensiune sociala, dorinta de a nu ramane ...

Re: Re: Re: O mica

din 6 iun 2006 23:48 de carrie

mai fetitelor, am impresia ca voua chiar va place sa tremurati in fiecare luna "vine rosu? nu vine rosu? sunt? nu sunt? vai de mine!" (nu de alta dar e plin de astfel de intrebari pe forum: zile fertile, daca prezervativul e pus asa,daca invers, ...

Re: Re: Re: infirmitate

din 6 iun 2006 23:24 de carrie

ai dreptate, cam asa face toata lumea. ca sa nu faci asta trebuie sa ai sentimente extrem de puternice si uneori nici astea nu sunt de ajuns. o astfel de nenorocire iti schimba complet viata. si nu cred ca poate cineva afirma 100% ca ar ramane ...

Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 6 iun 2006 23:14 de carrie

eu cred ca e doar un barbat ca multi altii. foarte rar un barbat care are o situatie financiara asa buna se va "multumi" cu o femeie de varsta lui. majoritatea le prefera cat mai tinere si cat mai frumoase(multi insa nu se afiseaza. relatii de ...

Re: Re: sex

din 6 iun 2006 22:48 de carrie

nu neaparat! mie deja mi s-a intamplat de doua ori varianta inversa. si mai cunosc si alte cazuri. la inceput doar sex, apoi s-a dezvoltat si o relatie (relatie indelungata de amicitie, o varianta, relatie propriu-zisa a doua varianta; cunosc ...

Re: Scrisoare deschisa

din 6 iun 2006 22:23 de valentine

Chestia de mai sus am gasit-o si eu undeva pe net si mi se pare tare de actualitate... Generatia care vine dupa noi cei mai tineri o sa aiba numai pc in cap dupa parerea mea si chestia asta e cam ingrijoratoare... Acum trebuie sa recunosc ca si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2587 din 3732
«   1 ... 2584   2585   2586   2587   2588   2589   2590 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare