Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu? din 8 iun 2006 13:40 de sweetgirl1
Eu am prieten cu 15 ani mai mare si cu 6 ani mai mic decat parintii mei si il iubesc pentru felul in care se comporta, pentru felul in care vorbeste, pentru felul in care imi spune "te iubesc", pentru felul in care
ma mangaie, pentru felul in ...
ce sa fac? din 8 iun 2006 11:06 de carrie
nu inteleg...adica daca unul (indiferent care, el sau ea) inca iubeste (sau din oricare alt motiv, nu vrea sa renunte la relatie), celalalt trebuie sa ii faca pe plac si sa ramana impreuna doar asa sa nu-l faca sa sufere?... foarte ciudat. si ...
Re: Re: Re: Re: Re: O mica din 8 iun 2006 10:41 de carrie
daca se considera suficient de mature ca sa faca sex, ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect. exista atatea cabinete de planning, consultatia costa o nimica toata, pastilele sunt subventionate sau chiar gratuite pentru minore...la planning ...
Femeile se gandesc la sex ca barbatii ?? din 8 iun 2006 10:21 de carrie
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
nu stiu de unde tot scoti tu teoriile astea neavizate...cu curvele, cu infidelitatea...si acum asta.
toate sunt infirmate stiintific :D
asta cu sexul, de exemplu: hormonul responsabil pentru dorinta sexuala ...
Re: Re: vreau sa ma scuteasca! din 8 iun 2006 10:21 de Duduia
pana una-alta, vine vacanta in scurt timp B)
Re: heeeeelp!.. heeeelp!... din 8 iun 2006 10:05 de LonelyGirl
Pai tu cam ce crezi ca ar putea fi?Ce crezi ca ai putea face?Daca tot ti-ai dat seama ca nu e normal nu crezi ca ar trebui sa faci ceva?Altceva decat sa postezi aici pt ca aici nu te putem ajuta.
Re: ciudata pb din 8 iun 2006 09:51 de LonelyGirl
Dar de ce vrei asa mult sa o faceti?Ai impresia ca intra zilele in sac?Cred ca ar fi mai bine sa mai astepti vreo cativa ani.Sexul nu e jucarie.Trebuie sa fi pregatita pentru asta atat fizic cat si psihic.Poate ca prietenul tau e mai realist in ...
Re: Re: Re: candida?? din 8 iun 2006 09:45 de LonelyGirl
Cred ca ar trebui sa mergi la medic cat mai repede.Tratamentele astea din auzite cam rar dau rezultate.Daca o sa mai astepti mult situatia ta se va agrava.
Re: Re: Re: infirmitate din 8 iun 2006 09:33 de LonelyGirl
Asta ar insemna ca nu te-a iubit niciodata.Daca iubesti cu adevarat ramai.Iubesti acea persoana in continuare asa cum e.Sunt destule cupluri in care unul dintre ei sufera de o infrimitate iar celalt e normal.De ce crezi ca cel perfect sanatod ...
Re: SOOOSSSSS!!!!! din 8 iun 2006 08:26 de Nekunoskuta
Cred ca raspunsul e destul de logic: [b]DU-TE LA MEDIC![/b] Ce daca ai examene, nu poti gasi 1-2 ore sa te duci? Pun pariu ca iesi in oras mai mult de 2 ore, nu? Asa ca, data viitoare, in loc s iesi in oras te duci la medic pentru ca vad ca iti dai ...
Re: Femeile se gandesc la sex ca barbatii ?? din 7 iun 2006 23:28 de ExoticDream
Depinde. Daca voi va ganditi 25 de ore din 24, atunci cu siguranta noi ne gandim mai putin.
;););)
Re: ciudata pb din 7 iun 2006 23:24 de ExoticDream
Nu, nu este/esti normal/normala! :devil::devil::devil:
P.S. Cineva se amuza.... ;););)
Re: CE VA PLACE FETELOR? din 7 iun 2006 23:04 de mya
daca esti destul de inteligent, potzi sa descoperi si singurel ... sau nu faci fatza ?
Re: Re: Re: Re: Re: cum e? only for girl din 7 iun 2006 22:44 de ExoticDream
100000000000000000% de acord cu recomandarea lui Valentine! Mai asteapta, nu arde!!!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: cum e? only for girl din 7 iun 2006 22:36 de valentine
Eu iti recomand sa nu iti incepi viata sexuala inca...:unsure: daca nu cumva ti-ai inceput-o desigur :mellow:
Re: Re: Re: cum e? only for girl din 7 iun 2006 22:07 de Nekunoskuta
Ai doar 16 ani asa ca iti recomand sa eviti metoda calendarului si coitul intrerupt (in general metodele naturale) pentru ca daca nu exista o buna intelege a lor si comunicare intre parteneri e posibil sa ramai foarte repede insarcinata. Plus ca ...
Re: heeeeelp!.. heeeelp!... din 7 iun 2006 22:05 de Nekunoskuta
Daca sunt a treia persoana care iti da acelasi sfat "Du-te la medic" sper sa banuiesti ca nu e de glumit cu situatia ta!
Re: ciudata pb din 7 iun 2006 22:01 de Nekunoskuta
Matematica: x=(18-2)-4=12 ceea ce inseamna ca tu ai 12 ani.
Concluzii:
1. Mesajul e la misto;
2. Mesajul e la misto;
3. Asteapta putin sa inceapa catalogarea din partea baietilor :lol:
Dar daca totusi mesajul nu e la misto, mai ...
Re: ce sa fac? din 7 iun 2006 21:05 de mya
in primul rand este vorba de viata ta, tu esti cea care il are pe respectivul alaturi de ea, in viata ei, nu parintzii tai itzi impun partenerii. daca tu intr-adevar nu ai nici un gand de impacare cu fostul prieten, ar trebui sa-ti urmezi ...
Eu sunt mica, el e mare, dar nu vrea sex! din 7 iun 2006 20:45 de dragutza
prietenul meu este cu 4 ani mai mare ca mine si el zice ca nu il intereseaza sexul...:blink:si eo...:((i-am zis s-o facem... dar a zis ca nu vrea ):(e normal?? sa mai astept inca 2 ani ca sa se faca el major pn ca sa fiu mai explicita parintii mei ...
Pagina 2585 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||