Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: HELP

din 9 iun 2006 09:35 de LonelyGirl

Medicul care ti-a facut chiuretajul ce ti-a spus?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

din 9 iun 2006 09:31 de LonelyGirl

Nu mi se pare o idee buna.Cu agresivitatea nu faci nimic.Nu te poti lua la bataie cu toti care se dau la prietena ta.Plus ca o astfel de actiune ar putea avea si urmari neplacute.

Re: Re: Re: Re: Re: Prezervative prea mici?

din 9 iun 2006 09:29 de LonelyGirl

Bravo!Bun sfat.Peste cateva saptamani va veni cu o alta problema, mult mai grava decat asta, daca te asculta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

din 9 iun 2006 07:59 de verdiuc

Tu stii cat de dese sunt astfel de cazuri?Ar trebui sa vedem la elevizor numai capete sparte...

HELP

din 9 iun 2006 04:10 de adriana

AS DORI SA STIU DACA AM VOIE SA FAC SEX LA PRIMA MENSTRUATIE DIPA CHUIRETAJ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 9 iun 2006 02:36 de Bozgoru

indivizii astia sunt enervanti..cand incearca..desi tu ai prieten.. sincer acesti indivizi ar trebui batuti crunt pana cand cad in genunchi si-si plang de mila si de durere (durerea provocata de la bataie).. eu zic sa-i zici prietenului sa-l puna cu ...

Re: ce sa fac?

din 9 iun 2006 00:56 de ExoticDream

Da, este adevarat, cand unul nu mai iubeste, relatia nu mai are nici o sansa, este doar o chestiune de timp pana cand trebuie sa accepti despartirea. Nu poti tine legat de tine un om ale carui sentimente s-au schimbat peste noapte sau in timp, ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex

din 9 iun 2006 00:32 de ExoticDream

Eu, in locul ei, m-as fi simtit... utilizata, precum o jucarie, pacalita, mintita.... si nu as fi revenit chiar daca, poate, as fi avut sentimente. ):():():(

Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 9 iun 2006 00:17 de ExoticDream

Nici mie nu-mi surade ideea, dar de unde stii ce ti se poate intampla? Daca ea are 19 ani si el 34, parca nu pare chiar tragic, nu? Oricum este extrem de indicat ca barbatul sa aiba cativa ani in plus (3-4-5 acolo), dar cred ca poti accepta o ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea

din 9 iun 2006 00:06 de ExoticDream

Din nefericire, acesta este cercul stramt in care traim. N-ar trebui sa conteze decat sinceritatea, femei, barbati, ce suntem, ar fi bine sa avem curajul sa ne afisam asa cum suntem, sa ne acceptam unii pe ceilalti cu toate diferentele aferente, ...

Re: heeeeelp!.. heeeelp!...

din 8 iun 2006 23:37 de ExoticDream

In principiu, in situatii normale, sangerarea este usoara decat in cazul sangerarii menstruale si pateaza lenjeria sau absorbantul timp de cateva zile. Daca penetrarea a fost dura (de exemplu, preludiul a fost insuficient, combinat cu teama de ...

Re: Re: Re: Re: sex

din 8 iun 2006 21:12 de verdiuc

Eu cand eram mai pustan am avut o relatie cam bazata pe fizic,bine,ea nu stia.Iar dupa ce a realizat,si,evident,a urmat despartirea...a urmat o perioada de acalmie,nu ne-am vorbit,iar dupa ce am reinceput sa ne vorbim ne-am dat seama ca tinem ...

Re: Re: Re: Re: sex

din 8 iun 2006 20:44 de carrie

iti zic din experienta ca nu este intotdeauna asa. e drept ca majoritatea barbatilor asa gandesc, cel putin in tarile "balcanice" dar mai sunt si unii cu mintea mai deschisa. chiar daca la inceput este strict sex, totusi asta implica anumite ...

Re: Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 8 iun 2006 20:09 de LonelyGirl

Ai inteles gresit.Pe mine nu ma intereseaza deloc parera celor din jurul meu.Sunt mai egoista de felul meu si am intereseaza doar propria-mi persoana.Doar ca nu as putea..mi s-ar parea cumva...anormal.Nu te condamn, nu te judec.oamenii sunt ...

Re: Re: Re: sex

din 8 iun 2006 20:00 de LonelyGirl

In general daca prima oara relatia e strict de natura sexuala fata decade in ochii baiatului si acesta nu isi doreste o relatie adevarata cu ea.O vede ca pe o "curva" care ii satistace anumitenevoi si nimic mai mult.

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 8 iun 2006 16:43 de carrie

cata dreptate ai, din pacate. faptul ca femeile nu mai depind de barbati ii frustreaza enorm la nivel subconstient. am citit cateva studii pe tema asta. orice ai face, nu e bine: esti indragostita, cedezi si apoi esti parasita si suferi? asa-ti ...

Femeile se gandesc la sex ca barba

din 8 iun 2006 16:21 de Duduia

valentine - new. improoved.:D

Re: Re: Re: Re: Femeile se gandesc la sex ca barba

din 8 iun 2006 14:55 de valentine

Daca e vorba de persoana iubita...poti sa ma vezi imbratisand o data in locul si a n+1 partide de sex sau orice altceva ce poate provoca un orgasm...ca nu te-ai insela;););)

Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena

din 8 iun 2006 14:20 de Blue

sincer, au fost momente in care m-am simtit atrasa de altii! dar nu am putut! insa a fost un semn de intrebare cu privire la relatia pe care o aveam! deci, daca te simti atras de altcineva in timp ce ai o relatie e clar k ceva nu merge! stiu k ...

Re: Re: ce sa fac?

din 8 iun 2006 14:18 de Blue

nu ai deviat deloc de la subiect! sunt 100 % de acord cu tine! si imi pare tare bien sa observ k fetele sunt mult mai inteligente, verticale si sensibile decat baietii! ar fi bine sa-si faca curaj si as le spuna parintilor ei! nu are nimic de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2584 din 3732
«   1 ... 2581   2582   2583   2584   2585   2586   2587 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare