Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 11 iun 2006 07:53 de SORIN28
Am impresia ca niste divergente personale te fac sa gandesti aiurea. Bun, stiu ca nu ne suportam, mie gandirea ta imi pare aiurea, gandirea mea pentru tine este aiurea dar ca sa incepi sa fii "dur" fara a incerca sa accepti si punctul de vedere a ...
Re: 14ani e o varsta prea mik pt a te dezvirgina ? din 11 iun 2006 06:08 de SORIN28
Nu draga, e tarziu, chiar foarte tarziu, ai sa mori fata batrana, nu te mai ia nici un baiat dar tinand cont ca ai 14 ani mai ai o sansa sa scapi.
Si acum un raspuns "normal":
Atat timp cat te intrebi daca e bine sau nu, sigur e prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melodii preferate din 11 iun 2006 05:29 de SORIN28
BUG Mafia - Lacrimi
I:
Desi nu mai am suflet, m-a cuprins tristetea,
Locul acesta este rece si eu incerc cu disperare,
Incerc sa ies la suprafata, dar groapa-i stramta tare.
Ma rog de gropar sa i-a pamantul despre mine,
Sa deschida cavoul, ca ...
Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 11 iun 2006 03:39 de SORIN28
Daca tot am fost nominalizat vreau tot ce mai este liber la "Clubul sexpert"(aberatii si caterinci, timp liber&fun, altele):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 iun 2006 00:44 de nemesis
Daca fata se supara din asta... nu merita sa stea langa mine. Hai sa fim seriosi! Astea sunt mofturi de fata mare!
Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 11 iun 2006 00:41 de ExoticDream
Nu se despartisera inca, el dorea sa o recucereasca pe prietena lui, sustinea ca o iubeste, de aceea mi s-a parut aiurea sa faca sex cu prima ocazie rasarita in cale! Ori iubesti si esti fidel macar pana cand vezi daca mai sunt sperante, ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si din 11 iun 2006 00:39 de nemesis
Cuvantul, "in sine", nu poate sa fie obscen, el este definit asa. In aceasta ordine de idei, ExoticDream a uitat sa specifice definitia si incadrarea cuvintelor obscene.
Re: MODERATORI FORUMURI din 11 iun 2006 00:30 de nemesis
Nu consider ca "valentine" si "sorin28" sunt o alegere potrivita. Am despre ei acelasi feeling pe care l-am avut despre "Infector".
Re: Subiecte in curs de mutare!!! din 11 iun 2006 00:26 de nemesis
Nu mi se pare normal ca subiectele din "Clubul veteranilor" sa fie mutate vrodata...
Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 11 iun 2006 00:16 de nemesis
Daca vor amandoi, de ce nu? Care-i faza cu "fidelitatea dincolo de relatie"? Nu ma prind? S-au despartit, "la revedere"! Cum era proverbul ala...? "Don't give the sparrow in your hands, for the crow on the fence!"
Re: Seductia-durata ei. din 10 iun 2006 23:37 de ExoticDream
Daca "de-abia ne-am cunoscut", atunci baiatului doar i se pare ca s-a indragostit, el nu poate simti mai mult decat o atractie fizica sau, in unele cazuri, psihica (daca e vorba de o cunostinta pe Internet) fata de mine si nu as iesi la suc doar ...
Re: diane35? din 10 iun 2006 22:10 de Nekunoskuta
Reactiile anticonceptionalelor asupra organismului difera de la femeie la femeie. Eu personal am intalnit fete care s-au "impacat" bine cu Diane35 dar asta nu inseamna ca asa e pentru toata lumea. Cel mai bine te elucideaza un medic.
Re: Seductia-durata ei. din 10 iun 2006 22:01 de Nekunoskuta
O luna pana la suc (era cafea), 6 luni pana sa-i spun ca-l iubesc ;)
Aaaaa...depinde si de fata, e mai bine uneori sa nu insisti pentru ca devii deranjant.
Re: Seductia-durata ei. din 10 iun 2006 21:28 de valentine
In primul rand daca femeia nu este atrasa de tine nu o sa iasa la un suc cu tine nici in vecii vecilor :)
Degeaba ii spui tu ca te-ai indragostit de ea si bla bla,daca nu ai reusit sa o faci inainte sa fie macar un pic atrasa de tine.
Si mi ...
Re: curbura la P%$! din 10 iun 2006 19:51 de SORIN28
Hai sa-ti raspund totusi ca sa nu zici ca-s baiat rau O:)
Curbura aia e din cauza atei, il trage in stanga. El te pacaleste, tu nu te-ai uitat la ata dupa ce faceti sex(dupa....e rupta) dar el hot(cum suntem noi baietii) se duce acasa si o ...
Seductia-durata ei. din 10 iun 2006 19:00 de verdiuc
Daca un baiat afirma ca s-a indragostit de voi,desi de-abia v-ati cunoscut,iar voi nu treceti prin procesul de 'love at first sight',si nici nu prea aveti chef de o relatie noua,din diverse motive,dar baiatul pare dragut,si la prima vedere nu este ...
diane35? din 10 iun 2006 16:01 de maeka
buna tuturor..in special fetelor, de la care am si eu nevoie de un raspuns...am 20 de ani si mi-am inceput viata sexuala de 4luni..problema este ca e o relatie la distanta si ne vedem cam o data la 3luni..am folosit prezervativ dar era sa o patesc si ...
Re: sex din 10 iun 2006 15:32 de Duduia
intru totul de acord. poate aparea cel putin respectul, pentru ca se deschid discutii si pe alte teme decat sexul intre cei doi.
Re: sex din 10 iun 2006 15:30 de Duduia
in condtidiile in care el s-a intors sa ii explice ca simte ceva pentru ea, nu poti fi nepasatoare. poate nu e cazul reinnodarii relatiei, dar merita iertat. nu e o greseala de dorit, insa omul chiart mai greseste. iar cel fata de care face ...
Re: curbura la P%$! din 10 iun 2006 15:26 de Duduia
cauta in arhiva, vei gasi raspunsuri la ambele intrebari. insa... cam meriti o caterinca mica(nu trebuia sa spun asta?!?!?O:))
Pagina 2582 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||