Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melodii pr din 12 iun 2006 11:14 de verdiuc
Este idealismul pentru un baiat.Asa gandim noi.Dar nu trebuie sa privesti partea proasta a paharului.Noi ne gandim ca acolo ne vom gasi perechea,si ea saturata pana peste masura de oras,de praf,de grijile diverse,si care a venit si ea aici sa se ...
Re: Ce le place cel mai mult fetelor? din 12 iun 2006 10:23 de LonelyGirl
Daca o sa faci aceiasi pasi de fiecare data o sa ma plictisesti.Foloseste-ti imaginatia:ok:
Re: Re: Seductia-durata ei. din 12 iun 2006 09:02 de Duduia
eu am acceptat o iesire la suc dupa ce baiatul mi-a spus ca e indragostit de mine. mi-am zis ca ar fi bine sa incerc sa il cunosc mai bine, sa vad daca ne potrivim sau nu. in conceptii, principii, idei despre detalii eram unul si acelasi. ...
daca nu stii nu te baga "fraiere" din 12 iun 2006 07:28 de adriana
referitor la raspunsul dat de "fraierul" de mai innainte..e de e de cacat..probabil ca inca nu stie cum sa se steargam la cur si vine sa se bage in seama..sa aibe el grija de el si sa-si dea raspunsuri el insusi de ce e "fraier"..off cati "fraieri pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iun 2006 00:47 de ExoticDream
1. Ora postarii este decalata cu o ora fata de cea reala.
2. Am inteles ca inertia pana la aparitia sau disparitia nickului de user activ la un moment dat este de 60 de secunde, dar de multe ori nickul dispare in timp ce postezi, apoi reapare, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODERATORI din 12 iun 2006 00:39 de ExoticDream
Nu este nimeni disperat, nu are voie omul sa mai glumeasca aici?!?
:(:(:(
Re: Re: Re: Subiecte in curs de mutare!!! din 12 iun 2006 00:37 de ExoticDream
Ideea era ca acele subiecte reprezinta (sau ar trebui sa reprezinte) niste discutii intre veterani, un fel de sueta/sezatoare la care se intalneste Sfatul Batranilor din cand in cand si discuta cate in luna si in stele (subiectele nu apartin unei ...
Re: Legi stupide sau nu?! din 11 iun 2006 23:14 de SORIN28
Am mai gasit cateva legi "interesante"
"Velcare au velcine va indrazni a se napusti asupra tinerelor fete cu shtrumeleagul invartoshat, predepsit va fi de lege prin taierea scarbavnicului madular si aruncarea lui la retze" (Lege moldoveneasca) - ...
Legi stupide sau nu?! din 11 iun 2006 23:08 de SORIN28
SUA
- legi in statul Alabama:
* Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi
* Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in biserica, este pasibil de pedeapsa
- legi in statul Alaska:
*Este ilegal ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melodii preferate din 11 iun 2006 20:32 de verdiuc
Vama Veche
de Vama Veche
Trenul accelerat Bucuresti-Mangalia pleaca in 5 minute de la linia 5...
Se poate sa fie zi,se poate sa fie noapte,
Se poate sa fie vara,la fel cum iarna poate fi,
Nisipul sa fie ud,iar marea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODERATORI FOR din 11 iun 2006 17:36 de SORIN28
Daca am sa fiu moderator...bine, daca nu...iarasi bine. N-am nici o speranta care sa moara ultima. Nu sunt disperat dupa aceasta "functie" cum vad ca sunt altii;)
Re: Re: Re: Re: Banc Show! din 11 iun 2006 17:30 de SORIN28
Ceva mai sadic si daca tot a inceput campionatul mondial de fotbal:
A man takes his seat at the World Cup Final. He looks to his left and notices that the there is a spare seat in between himself and the next guy.
"Who would ever miss the World ...
Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 11 iun 2006 13:38 de ExoticDream
Te inseli. A uitat. ;););)
Oooo, da! :D:D:D
Chiar daca are cateva mii de posturi mai putin decat altii, nemesis este, dupa parerea mea, persoana care a facut cel mai mult pentru acest forum timp de 3 ani si ceva, poate acum este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iun 2006 12:48 de DrSexpert
Update mesaje personale:
- se pot insera emoticoane
- se poate formata textul
- se poate sterge un mesaj direct din vizualizarea lui
- cand raspunzi ti-apare ca citat ce a scris celalalt
- mesajele la care ai raspuns au o iconita speciala
- ...
Re: Seductia-durata ei. din 11 iun 2006 12:12 de SORIN28
Tu ai idee ce grea e intrebarea asta?! Pentru unele fete\femei o invitatie la un suc\altceva este aproximativ egal cu sex. Unele din voi gandesc ca daca au iesit la un suc baiatul va dori si sex neaparat.
Un lucru trebuie sa intelegeti: Nu toti ...
Re: Re: Subiecte in curs de mutare!!! din 11 iun 2006 12:05 de SORIN28
Tie nu iti pare nimic normal. Te-ai intrebat daca acele subiecte "apartin" acelei teme?!
Re: Seductia-durata ei. din 11 iun 2006 12:04 de LonelyGirl
daca tipul ar parea cu adevarat OK si daca exista posibilitatea de a ma simti bine in compania lui atunci nu cred ca as ezita.Sunt mereu dornica de a intalni noi persoane cu noi conceptii, idei, caractere bla bla.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melodii preferate din 11 iun 2006 09:45 de SORIN28
B.U.G. Mafia - Limbaj de cartier
(ca tot era un subiect despre blocurile gri):
Refren:
Pentru toti cei care, cei care ma irita
Am o vorba sa va spun: Gura mica!
Pentru toti cei care nu ma lasa sa sper
Va dau voci de cartier cu limbaj ...
Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 11 iun 2006 08:27 de valentine
Vizita macar i-o fii facut?:-` Paremise ca nu...:-`
Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 11 iun 2006 08:01 de SORIN28
Pentru acest "nemesis" recomand sa fie "destituit" din acea pozitie unde se crede super\extra\super cel mai bun fara a exprima un sfat normal la subiect normal. Nu vreau sa-i ocup locul(nici nu ma intereseaza daca voi fi moderator) dar felul in care ...
Pagina 2581 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||