Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Scrisoare deschisa din 6 iun 2006 22:16 de valentine
Aceasta este o scrisoare nostalgica, adresata celor
care fac parte din generatia NOASTRA, GENERATIA X.
Nascuti la inceputul anilor 80, vedem acum in anul
2006 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat`o ...
Re: cum e? only for girl din 6 iun 2006 21:38 de valentine
Scoate din lista 3 zile dinainte sa iti vina ciclul,3 zile dupa ce ti se termina ciclul...si in zilele care iti raman intri in perioada de maxima fertilitate :)
Bine,asta nu inseamna ca nu este posibil sa fii un/o mare ghinionist/a si sa ramai ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 6 iun 2006 21:20 de Blue
fa-ti curaj si spune-le! fostul tau iubit stie ca tu esti deja cu altcineva? daca nu stie, ar trebui sa-i spui si cred ca o sa renunte! sau nu? macar merita as incerci! exact cu o situaitie asemanatoare m-am confruntat si eu! dar la mine a fost mai ...
Re: Re: ce sa fac? din 6 iun 2006 21:16 de Oana
mersi mult pt sfaturi! chiar m-ati ajutat! sa raspund! am 21 ani si fostul meu prieten inca vrea sa mai fie cu mine! si face tot ce poate ca sa ma aiba din nou! dar eu chiar nu-l mai vreau! noul iubit e foarte de treaba si ma ajuta mult! nu stiu daca ...
Re: Re: Prezervative prea mici? din 6 iun 2006 21:04 de aphex
Ei... m-am mai informat si eu... Nu-i chiar asa cum zici tu. Sigur, un prezervativ iti poate intra si pe mana, dar mana are oase si deci nu se "culca". Penisul e ca un burete umplut cu sange, daca il strangi prea tare, se stoarce! :~* Read this: ...
Re: ce sa fac? din 6 iun 2006 20:12 de DarkAngel
Hai ca incerc eu sa te ajut... in primu rand as vrea sa stiu cati ani ai... plus d alta... daca ma gandesc eu bine nu cred ca parintii tai o sa poata vreodata sa-ti impuna pe cine sa iubesti sau cu cine sa stai pt ca lucrile astea nu se produc la ...
Re: ce sa fac? din 6 iun 2006 20:12 de Nekunoskuta
Pregateste-i putin cate putin pentru vestea ca ai alta relatie. Spune-le ca esti gata sa cunosti pe altcineva, ca pentru fostul nu mai ai sentimente, ca te-a invitat un baiat in oras si tu te duci pentru ca il placi...etc.
Cat despre parerea lor ...
Re: Re: Re: ????? din 6 iun 2006 18:36 de Nekunoskuta
Nu se supara nimeni, poate doar ea pentru ca el e cu ochii pe ceas sa "masoare" cele 15 secunde :D
Re: Re: vreau sa ma scuteasca! din 6 iun 2006 18:00 de valentine
Eu pricep,tu nu pricepi :)
Sfatul de mai sus e pt ce-i care ziceau sa intre pretenul in actiune si faza cu papa-lapte o ziceam tot in apararea pretenului...ca deh,daca fata are prb,baietu tre sa faca pe musculosu ca sa nu cada de ...
Re: pt barbati din 6 iun 2006 17:25 de tomcat
cu siguranta ca as insela-o.....hahaha...auzi vorba
Re: Re: Re: pt barbati din 6 iun 2006 16:01 de sandocan11
bravo
Re: infirmitate din 6 iun 2006 16:00 de Duduia
as intreba-o si pe prietena ta ce ar face in situatia data, cand tu ai fi vicima vreunei nenorociri (doame fere') in zona "aia":ok:
Re: Re: infirmitate din 6 iun 2006 14:18 de valentine
Daca are legatura numai cu gura...inca mai are 2 orificii penetrabile...:-`O:)
Re: plictiseala dupa wild sex? din 6 iun 2006 13:08 de Duduia
si daca nu "ii prea spui" despre problema ta, chiar crezi ca o poti rezolva singura? cere-i ajutorul.
P.S: sa iti traiasca copilul si s iti fie sanatos.
Re: ????? din 6 iun 2006 12:55 de Duduia
important e ca se retrage inainte si nu dupa. dar daca se retrage cu 3 minute inainte?:p glumesc O:)
Re: Re: ????? din 6 iun 2006 12:53 de ExoticDream
Si daca el se retrage cu 15 secunde inainte se supara cineva? Just in case....
:cat::cat::cat:
Re: O mica din 6 iun 2006 12:49 de Duduia
eu tot ma intreb de ce se complica unii cu momentul X in a-si pune prezervativul.
daca mergi la un doctor, iti va prescrie exact anticonceptionalele care ti se potrivesc. respectand tot ce iti spune el si, eventual, daca pui niste ...
Re: vreau sa ma scuteasca! din 6 iun 2006 12:39 de Duduia
da, e foarte calm si pasnic. in astfel de situatii cantareste mai intai, nu se arunca cu capul inainte. insa daca va fi nevoie, mai bine depun plangere la politie. nu stiu ce fantezie noua se naste in creierasul dezaxatului datorita unei ...
Re: ????? din 6 iun 2006 12:08 de Nekunoskuta
Metoda coitului intrerupt are avantajele si dezavantajele ei. Cea mai mare problema e autocontrolul barbatului care trebuie sa isi retraga penisul EXACT inainte de momentul ejacularii. Daca prietenul tau e priceput in asa ceva sansele sa se intample ...
Re: ????? din 6 iun 2006 11:51 de hiroshima
:unsure: Depinde. Daca esti 100% sigura ca a ejaculat afara, nu ai de ce sa-ti faci griji.Daca ai indoieli.Dupa 2 sapt ia un test de sarcina si vezi.Depinde de mai multi factori. :unsure:
Pagina 2588 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||