Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 4 iun 2006 20:42 de carrie

eu idealista? :lol::lol::lol::lol cu idealismul si iubirea nu se poate ajunge unde se ajunge cu perseverenta, ambitie si inteligenta! nu sunt inca acolo unde imi doresc, dar sunt foarte multumita de ceea ce am realizat pana acum (nu intru in ...

Re: O mica

din 4 iun 2006 18:57 de Nekunoskuta

Depinde cand isi pune prezervativul. teoretic nu ar trebui sa fie probleme daca ejaculeaza cand il are pus.

Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 4 iun 2006 11:11 de cris 33

[b]daca lasi un pic telenovelele si privesti realitatea ai sa vezi ca toata viata este o lupta pt supravietuire si daca se poate sa ai si mertan si armani eu cred ca nu este rau .Cred ca mai rau este sa stai intro gars conf 3 si sa nu ai un ban in ...

Re: Re: pt barbati

din 4 iun 2006 10:56 de cris 33

[b]stiti vorba aia ,,uti nu uti vremea ulii trece " asa ca nu trebuie iertat nimic.Vad ca pun multe comentarii tineri care nu au trecut prin mai multe femei,dupa cativa ani cu aceeasi pasarica incepi sa te uiti si in alta parte si uiti partea aia cu ...

Re: plictiseala dupa wild sex?

din 4 iun 2006 07:36 de SORIN28

Bun, si daca te-ai "plictisit" de ce nu faci ceva sa scapi de aceasta?! De ce astepti sa fac el ceva-ul ala?! De ce nu il surprinzi tu pe el?! aaaa, scuze, te-ai invatat ca sa faca el mereu primul pas, mereu sa fie el cel care te surprinde.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FE

din 4 iun 2006 03:40 de chanel

%%- daca il vrei doar desenat... in realitate... un copil este o sursa de energie, care te face sa ramai mereu tanar...

Re: Re: Re: Re: Re: Reorganizarea forumului

din 4 iun 2006 03:38 de ExoticDream

De acord cu forumurile 2 si 3, la 1 insa vor fi intersectii intre cele 5 subforumuri. Ce se va discuta la fiecare? De exemplu: 1.1. Adolescenta (Dragostea? Poate. Flirtul? Nu, pentru ca intra la 1.2. Prima data? Nu, pentru ca intra la 1.3. ...

Re: Re: Re: Re: pt barbati

din 4 iun 2006 02:43 de ExoticDream

Nu este intotdeauna asa. Stiu cateva cazuri in care fete care voiau neaparat sa faca sex cu un anumit baiat, desi stiau ca el are o prietena pe care o iubeste, s-au dat peste cap si i s-au strecurat in pat intr-o tinuta mai mult decat ...

Re: plictiseala dupa wild sex?

din 4 iun 2006 02:27 de ExoticDream

Tu esti genul care se plictiseste repede intr-o relatie, chiar daca lucrurile merg bine..... in pat. Ma intreb cum te intelegi cu el in afara dormitorului si celorlalte locuri in care ati facut sex salbatic, exista intre voi mai mult decat o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plictiseala dupa wild

din 4 iun 2006 02:14 de ExoticDream

Nu-mi dau seama..... Iar glumesti??? Cu exceptia primei propozitii ([i]"barbatii inseala mai des"[/i]), care este adevarata, restul frizeaza absurdul! Cum adica barbatii calca stramb si revin fara probleme la iubita "de baza", in timp ce femeile ...

Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 3 iun 2006 23:08 de SORIN28

Din cate am citit eu pe subiectul asta nu se ascunde nimeni doar ca e mult mai simplu sa vezi profilul unui user(unde vezi si varsta si adresa de mail - astea daca sunt date corect). Eu unul nu m-am ascuns, nu mi-e rusine cu varsta mea dar nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plictiseala dupa wild

din 3 iun 2006 22:46 de SORIN28

Sorry, dar nu pot fi de acord cu tine. Sa-ti spun si de ce: Vorbesc din punctul meu de vedere, nu generalizez. Scrii: "[b]Barbatii inseala mai des,dar se intorc la ea,fara a fi afectata prea mult relatia[/b]". Pe mine, daca am inselat-o, ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plictiseala dupa wild sex?

din 3 iun 2006 21:29 de verdiuc

Barbatii inseala mai des,dar se intorc la ea,fara a fi afectata prea mult relatia;dar daca inseala ea,e clar ca relatia nu mai poate dura mult,pentru ca pentru ea ceva clar nu mai merge.Noi inselam...pur si simplu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 18:45 de carrie

chiar nu pareai a fi un om asa limitat (asta ca sa ma exprim frumos)...pacat... ti-ar placea ca inca de cand ai fi avut cativa anisori sa ti se taie orice sansa de a simti placerea sexuala si de a avea un orgasm, in toata viata ta? ca orice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 17:18 de valentine

waaaa "inca si in zilele noastre"....:lol::lol::lol::lol: Da ce ma...saracutele femei sufera de cand au aparut pe pamant,toate asa in grup,sunt adunate toate femeile de pe pamant si aruncate intrun cuptor sa se prajeasca? "mutilare ...

Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 3 iun 2006 14:26 de carrie

suad- arsa de vie: o carte socanta dincolo de asta, nu imi vine sa cred la ce abuzuri sunt supuse femeile inca si in zilele noastre in anumite parti ale lumii: mutilare genitala rituala la foarte multe triburi africane, o serie de restrictii in ...

Re: Re: Cati ani aveti ?

din 3 iun 2006 12:29 de 40

Re: Re: Re: Reorganizarea forumului

din 3 iun 2006 02:01 de ExoticDream

Dupa ce am petrecut ceva timp explorand site-uri cu acelasi subiect de la noi si de prin alte zari, parerea mea este ca formatul actual reprezinta varianta potrivita. De ce? Hai sa vedem. Majoritatea forumurilor de acest fel au o singura ...

Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 3 iun 2006 01:09 de ExoticDream

Nu cred ca esti fraiera, ci ca prietenul tau reprezinta una din exceptiile care confirma regula conform careia oamenii nu sunt capabili sa se schimbe in bine, sa isi regrete sincer greseala si sa o repare. In principiu, nu stiu daca i-as fi dat a ...

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 23:58 de ExoticDream

Era vorba de o creatie personala, nu de citate din romantici, macar o combinatie, daca nu ceva izvorat din adancul mintii si sufletului tau, de exemplu: I love you atat de tare Incat I believe ca mor, You are so incantatoare Oh, my dear, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2591 din 3732
«   1 ... 2588   2589   2590   2591   2592   2593   2594 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare