Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: SCHIMBARE SITE

din 31 mai 2006 13:59 de sabba

Bravo! Mie chiar imi place! Inclusiv culoarea!:ok:

Re: Re: raspundeti daca stiti

din 31 mai 2006 10:50 de Irina

mie mia intarziat ciclul luna aceasta si habar nam dc caci nu am sintome de sarcina am avut un mic acident cu bicicleta si mam lovit la organu genital si mi sa fracturat o vena a pierdut mult sange sunt operata (cusuta mai bine zis dar nu la gaura nu ...

Re: raspundeti daca stiti

din 31 mai 2006 10:46 de Carmen

daca spui ca acu 3 luni a avut contactul si tia venit ciclul atunci cand trebuia nu are cum sa fie o sarcina pt ca atunci cand ramai insarcinata iti intarzie ciclul ai grije sa nu fie altceva

Re: Re: Sex la menstruatie

din 31 mai 2006 10:41 de irina

Dap asta vreau sa fac acel test de sarcina si prietenu meu imi spune ca nu are cum sa fiu insarcinata din cauza ca am facuto pe rosu defapt zice ca nus deloc insarcinata ca nam avut nici o sintoma de sarcina pana acu si am grije acuma de mine nu ...

Re: Sex la menstruatie

din 31 mai 2006 10:28 de Duduia

daca ti-e frica de sarcina, fa un test. desi nu cred ca e cazul de asa ceva. bea multe lichide. si ai grija cu accidentele in zona genitala, te poate afecta pe viitor si e ultimul lucru pe care sa ti-l doresti. fii mai grijulie cu tine, ok? ...

Re: Re: Re: Re: ejaculare exterior

din 31 mai 2006 09:15 de verdiuc

Nu e nici o problema.Intrebam doar.Si apropo...in cazul lui nu cred ca este ceva intamplator,ci voit vrea sa procedeze astfel.Nu ca ar fi asta o problema,nici nu trebuie sa fii mai excitabil pentru asa ceva,ci doar intrebam daca asta ...

din 30 mai 2006 22:48 de Farfalla

Sarcina nu poate fi. Insa durerile acelea de ovare nu sunt normale. Mai bine consulti un ginecolog si scapi de stres si afli si ce ai. Nu lasa sa se agreveze. Majoritatea bolilor legate de organul genital, depistate la timp, se trateaza usor. Ai ...

din 30 mai 2006 20:46 de Nekunoskuta

Sarcina e exclusa. Ai grija insa la durerile de ovare si lipsa menstruatiei, nu pot fi lucru bun.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 20:17 de ExoticDream

Cine le aproba? Avem si noi (moderatorii) drepturi? Cautarea este o functie importanta, altfel se discuta si rasdiscuta la nesfarsit aceleasi probleme. Marja de 24 de ore era OK, altfel se trezesc unii sa stearga zeci de mesaje din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 20:07 de DrSexpert

Momentan nu prea exista nici o metoda de a pune avataruri noi. O sa existe in zilele urmatoare si o sa functioneze ca pana acum, cu singura diferenta ca vor fi aprobate zilnic. Exista o cautare, dar nu functioneaza prea bine. Vezi in josul ...

Re: Ce sa fie oare?

din 30 mai 2006 20:02 de ExoticDream

Stai linistita, el nu a ejaculat in interior, tu ai luat pastilele acelea ca la carte, nu ai de ce sa te temi. Durerea este normala (te vei mai simti jenata cateva zile), sangerarea de asemenea, lasa cateva zile pentru ca locul sa se cicatrizeze, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 19:51 de ExoticDream

1. De-acum inainte ne vom putea pune absolut orice avatar, fara aprobare? Ce se intampla daca este... obscen? 2. Cautarea in paginile forumului inca nu functioneaza. 3. Ce este cu cele doua forumuri deocamdata goale? (Forum National si inca ...

Re: Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar cir

din 30 mai 2006 17:47 de LonelyGirl

:blink:DA???Asta e noua moda???Eu iarasi am ramas in urma...

din 30 mai 2006 15:21 de stranger

se poate, insa la fel de bine se poate sa ai altceva la nivelul ovarelor care sa iti intarzie menstruatia, si ma gandesc la asta pt ca te dor!mergi la un ginecolog

Re: Re:

din 30 mai 2006 12:35 de SORIN28

Ca om "matur" ce se vrea nu arata ca gandeste. Eu raman la ideea mea ca e pur si simplu un pustan obsedat de sex, frustrat ca toti "baietii' lui au avut parte de sex numai el nu. Atat timp cat ar arata ca gandeste sincer chiar nu ma deranjeaza ca ...

Re: Re: pt barbati

din 30 mai 2006 12:19 de SORIN28

Ipoteza: Ea\El plecat in alta localitate(sau poate o relatie la distanta), vrei sa-mi spui ca ea\eu nu mai iesim din casa de frica sa ma insele\sa insel?! Si atunci unde e increderea in ea\el?! Oricum, daca ai ajuns sa ai o tipa goala in fata\pat ...

Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi

din 30 mai 2006 12:14 de SORIN28

Da, penetrarea tot penetrare ramane. Numai ca....prima data pentru a "micsora" durerea este bine ca ea sa controleze miscarea. De asta e bine ca femeia sa fie deasupra, isi ia cat ii trebuie O:)

Re:

din 30 mai 2006 11:45 de Duduia

ma intreb cat de mult l-am placea daca ar renunta un pic la ifose, ca un om matur ce este.

Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 30 mai 2006 03:18 de valentine

Daca vrei sa vizualizezi profilul cuiva iti apare o pagina blank(alba complet)....:rolleyes: Aaa si arata mai bine acum...chiar imi place,doar ca iti da o senzatie de stramtoreala...deoarece sunt atatea chestii inghesuita intr-o pagina...

Re: pt barbati

din 30 mai 2006 02:00 de

Daca nu vrei sa o insheli ai grija sa nu ajungi nici la situatia asta ..da ca ajungi la situatia asta ii clar ca ejti dispus sa o insheli simplu... nu vrei sa o insheli stai pe fundu tau acasa !!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2594 din 3732
«   1 ... 2591   2592   2593   2594   2595   2596   2597 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare