Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 30 mai 2006 00:46 de

cata experienta ii trebuie ca sa reuseasca?ca pana la urma penetrarea tot penetrare e si in pozitia misionarului, si cu ea deasurpra.sau te refereai la faptul ca daca sta ea deasupra controleaza penetrarea mai bine si evita durerea asa?

raspundeti daca stiti

din 30 mai 2006 00:38 de orange

ce voiam sa va intreb dupa 2 menstruatii ( timp de 2 luni) nu mai exista riscul unei sarcini? mai ales k ultimul contact a avut loc cca a 3 luni in urma....pentru ca acum acuz nijte dureri de ovare cu intzepaturi plus ca nu mia venit de 2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica problema

din 30 mai 2006 00:25 de ExoticDream

Mie nu mi se pare o indrazneala uriasa sa dai un simplu telefon sau sa intri in vorba cu un baiat pe Messenger, nu inseamna nici macar ca il placi, este doar curiozitate, nimic mai mult. Oricum pe net este mai putin personal decat la telefon. ...

Re: SCHIMBARE SITE

din 29 mai 2006 23:48 de ExoticDream

Salutam si noi stradaniile de imbunatatire a site-ului. Userii nostri si-au exprimat cateva opinii pe forumul "Probleme, sugestii, reclamatii", exista acolo idei de luat in seama (Sorin28 cita linkul, la mine nu a mers). Dupa parerea mea, ...

Re: despre anticonceptionale

din 29 mai 2006 22:57 de Nekunoskuta

1. Da un search pe Google cautand "anticonceptionale" sau "contraceptie". 2. Intreaba un medic sau o farmacista. 3. Recomand varianta cu medicul. De la noi vei primi informatii neprofesionale, posibil incorecte si apoi sa nu dai vina pe noi daca ...

Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 29 mai 2006 22:52 de Nekunoskuta

Daca el e putin experimentat poate reusi si din pozitia misionarului. Daca insa sunteti amandoi virgini stai tu deasupra si controleaza totul cat sa-ti fie bine.

Re: Re: Re: Re: Re: mica problema

din 29 mai 2006 22:46 de Nekunoskuta

De ce? Pentru ca ajunge in gura lumii ca fiind prea indrazneata si la o anumita varsta asta nu e bine in conceptia baietilor, fiind sinonima cu a fi c%^&$. Va fi ceva de genul "Uite bai, m-a sunat aia, e moarta dupa mine. Hahahaha.". Asta daca ...

despre anticonceptionale

din 29 mai 2006 22:40 de liliana

spuneti-mi si mie care e faza cu anticonceptionalele?care sunt efectele in cazul in care sunt fumatoare?cat de eficiente sunt?care sunt cele mai bune?...pilula combinata...etc..?incepand de cand pot face dragoste daca mi le administrez?inainte sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 mai 2006 22:01 de SORIN28

Ai inteles gresit. Mie nu-mi este antipatic(cel putin el), nu-mi place cum gandeste sau (dupa parerea mea) gandeste aiurea. Si daca mai are si 30ani e nashpa rau

Re: Re: Re: Re: Re: mica problema

din 29 mai 2006 18:16 de Duduia

corect. ia taurul de coarne. in cel mai rau caz, a fost doar un zambet si un apel de cateva minut. in mom asta nu ai nimic, deci nimic de pierdut.

Re: Credeti ca?

din 29 mai 2006 17:24 de Duduia

daca nu stii ce iti pot spune fetele de pe centura, atunci nu poti face comparatia cu ceea ce stiu fetele de aici. si din moment ce ai pus intrebarea asta, esti in afara realitatii. tottusi, de ce?

Re: Razbunarea post-relationala

din 29 mai 2006 17:16 de Duduia

cat de fraiera sunt la faza urmatoare? ceea ce s-a intamplat m-a facut sa inteleg cat de mult il iubesc si ca nu sunt dispusa sa renunt la el cu una, cu doua. sunt tot cu el. functionam pe principiul ca nimeni nu se schimba si traiesc alaturi ...

SCHIMBARE SITE

din 29 mai 2006 16:08 de DrSexpert

Salutare, S-a lansat o noua versiune de seXpert.ro. Inca mai lucram la ea, asa ca nu va speriati daca nu gasiti mesajele personale, albumul personal sau horoscopul. Toate vor fi adaugate in zilele urmatoare. Daca gasiti bug-uri sau aveti ...

Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 29 mai 2006 02:41 de Darius

in final, sa inteleg ca e cazul sa merg la un nene in halat alb ( urasc ideea, dat fiind ca tre sa ma duc cu plocoane sau bani si nici macar nu stiu cat, ce si cum ) care sa imi faca un examen microscopic ( cum e asta ? ) si apoi sa decida daca e ...

Fabula

din 29 mai 2006 02:17 de valentine

O tanara statea si astepta avionul in sala de asteptare a unui aeroport mare. Pentru ca trebuia sa astepte mult timp, si-a cumparat o carte si un pachet de biscuiti, ca sa treaca timpul mai usor. S-a asezat in sala de asteptare VIP si a inceput sa ...

Re: Re: Re: Re: mica problema

din 29 mai 2006 02:01 de ExoticDream

De ce sa nu-l sune ea prima? Uite vezi.... asta este o zona in care femeile ar trebui sa se simta egale cu barbatii, nu cred ca gestul ei ar putea fi considerat provocator sau nepotrivit, in fond este vorba de ceva relativ nevinovat, nu? Daca il ...

Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 28 mai 2006 22:57 de valentine

Da tu stii mai multe ca "el"?:rolleyes:

Re: ejaculare exterior

din 28 mai 2006 22:03 de Nekunoskuta

Nu, atat timp cat sperma nu a ajuns IN vagin este exclusa o sarcina.

Ejaculare in exterior

din 28 mai 2006 21:40 de Andrei

se poate ramane insarcinata daca ai ejaculat langa vagin (fara a exista penetrare)?

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 28 mai 2006 17:28 de saabba

preferi sa arati indiferenta! este foarte mare diferenta! cred ca toti ne-am dorit macar o data in viata sa fim indiferenti, numai ca.... nu depinde de noi!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2595 din 3732
«   1 ... 2592   2593   2594   2595   2596   2597   2598 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare